Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Λεονίντ Σλούνσκι.-«Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε…»

Για μοιρασμένες πιθανότητες μίλησε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Λεονίντ Σλούνσκι. Ο Ρώσος στα πλαίσια της καθιερωμένης, πριν από τα παιχνίδια, συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει αύριο η ομάδα του.
«Είναι ακόμη νωρίς για να πω κάτι πάνω σε αυτό. Θα είναι δύσκολο για εμάς, επειδή είναι το πρώτο μας παιχνίδι. Θα είμαι χαρούμενος αν πιάσουμε το μίνιμουμ του ρυθμού που είχαμε πριν τη διακοπή», είπε αρχικά για να ερωτηθεί για το πως περιμένει να δει τον ΠΑΟΚ: «Υπολογίζοντας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του τον περιμένω να παίξει επιθετικά».
Για το αν τον βολεύει να πάει το παιχνίδι σε σκορ 1-0: «Κάθε ομάδα που βγαίνει στο γήπεδο έχει ως στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Καμιά φορά είσαι ικανοποιημένος και με την ισοπαλία. Κάθε ομάδα, όμως, βγαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει.»
Για την κατάσταση των τραυματιών της ΤΣΣΚΑ: «Ο Γκανζάλες και ο Σέκου δεν θα παίξουν σίγουρα. Ο Λοβ και ο Χόντα θα αποφασίσουμε αν θα παίξουν το βράδυ. Δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς η απουσία τους, αλλά έχουμε αποδείξει ότι δεν μας στοιχίζει και τόσο πολύ.»
Για το αν θεωρεί ότι αποτελεί πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ότι αγωνίζεται μετά από χρόνια Φεβρουάριο στην Ευρώπη: «Κάθε παιχνίδι που γίνεται στην έδρα μιας ομάδας είναι καλό για την ομάδα που παίζει στο σπίτι της. Για εμάς δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες έδρες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: