Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Λιούτσι ο… αντι-Κούμπιτσα;

Ο Βιταντόνιο Λιούτσι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα το φαβορί για την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στη Renault, μετά τον τραυματισμό του δεύτερου, καθώς γίνεται λόγος πως αποτελεί προτίμηση του Πολωνού.
Ο τραυματισμός του Ρόμπερτ Κούμπιτσα σε αγώνα Ράλι στην Ιταλία έχει βάλει σε σκέψεις τη Lotus Renault για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του το χρονικό διάστημα, που θα απουσιάσει από τις πίστες.

Στις δοκιμές της Χέρεθ η γαλλική ομάδα δοκίμασε τους Νικ Χάιντφελντ και Μπρούνο Σένα, με τον πρώτο να αφήνει άκρως θετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, «παίζει» και το όνομα του Βιταντόνιο Λιούτσι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα crash.net,  ο Γερμανός είναι το φαβορί για τη θέση του Πολωνού, καθώς αποτελεί την προτίμηση του ίδιου.

Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι ο πρώην πιλότος της Force India, αλλά και ο Πέντρο ντε λα Ρόσα θα δοκιμαστούν στις επόμενες δοκιμές της Βαρκελώνης. Έτσι, αναμένεται με αγωνία η ανακοίνωση της Renault, στην οποία θα υπάρχει το όνομα του αντικαταστάτη του Κούμπιτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: