Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ντομενέκ: «Είναι αναίσθητοι»

Με υποτιμητικά σχόλια αναφέρθηκε στην πλειοψηφία των Γάλλων διεθνών ο Ραϊμόν Ντομενέκ. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» τόνισε πως έκανε λάθος επιλογές στο παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, ενώ μίλησε και για τις προτάσεις που είχε μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Αρχικά, ο Ντομενέκ δήλωσε στην εφημερίδα «L' Express»: «Όλος ο κόσμος μιλά για μένα και θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια. Δεν είμαι ο βλάκας που νομίζετε. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν έκανα και τις καλύτερες επιλογές στη διοργάνωση. Όμως, δεν δέχομαι την κριτική των πολιτικών, αλλά και αυτή των πρώην ποδοσφαιριστών, οι οποίοι το έριξαν στη. δημοσιογραφία».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήμαστε κοντά στη μία ώρα εκεί. Είχαν στηθεί οι κάμερες, ο κόσμος και περίμεναν να γίνουν οι δηλώσεις, ώσπου είπα σε κάποια στιγμή, ότι "δεν αντέχω άλλο αυτή την κωμωδία" και πήρα να διαβάσω εγώ την ανακοίνωση. Κάθε φορά που έμπαινα στο πούλμαν της ομάδας δεν υπήρχε κανείς. Τότε πίστευα πως τρελάθηκαν και δεν γνώριζαν τι έκαναν. Τελικά έκανα λάθος. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. είχαν κλείσει τις κουρτίνες στο πούλμαν για να μη φαίνονται στις κάμερες. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μάτσο αναίσθητους».
Τέλος, ο Ντομενέκ τόνισε για τις προτάσεις που είχε: «Είχα διάφορες προτάσεις. Από το θέατρο, το σινεμά. όμως δεν θα πήγαινα ποτέ στην τηλεόραση. Με φαντάζεστε σε. ρεάλιτι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: