Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το... κόλπο του Ερνέστο

Στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού που θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» έχει καταλήξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός έχει επιλέξει για το ντέρμπι τον Ραφίκ Τζεμπούρ ως σέντερ φορ, με τον Κέβιν Μιραλάς δεξιά και τον Άλμπερτ Ριέρα, αριστερό χαφ και τον Νταβίντ Φουστέρ πίσω από τον Αλγερινό. Ωστόσο σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή των «ερυθρόλευκων» οι παίκτες θα αλλάζουν συνεχώς θέσεις. Το ίδιο πλάνο δοκίμασε ο Βαλβέρδε και στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως ο τραυματισμός του Βέλγου φορ του χάλασε τα σχέδια.

Ο Μιραλάς έχει σκοράρει 9 φορές φέτος, όσες και ο Φουστέρ, ενώ ο Ριέρα έχει σημειώσει 6 τέρματα  και ο σκοπός είναι να καταφέρουν να φτάσουν κοντά στο γκολ στο ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους».
     
Σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα ο τεχνικός των Πειραιωτών κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλος και Ραούλ Μπράβο. Στα χαφ θα βρίσκονται Ιμπαγάσα και Μοντεστό. Ο Μιραλάς θα πάει δεξιά, ο Ριέρα αριστερά, ενώ ο Φουστέρ θα είναι πίσω από τον Τζεμπούρ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: