Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Καμάκι στον «αέρα» ο Γκούτι!

Τι κι αν βρισκόταν σε ζωντανή εκπομπή του CNN Turk με εκατομμύρια ανθρώπους να τον παρακολουθούν; Ο Γκούτι δεν «μάσησε» και την «έπεσε» στην… ψύχρα στην παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια συνέντευξής του. Η όμορφη Τουρκάλα κοκκίνισε ορισμένες φορές από ντροπή, ενώ στη πιο δύσκολη θέση από όλους βρέθηκε ο μεταφραστής, που ορισμένες φορές χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να βρει τα… λόγια του. Ο ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας πάντως όχι!

Η πρώτη στιγμή αμηχανίας ήρθε όταν η δημοσιογράφος του αποκάλυψε πως έμαθε ότι πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ρώτησε αν είναι όμορφη πριν πει το "ναι" για να παραχωρήσει τη συνένετευξη και από εκεί και πέρα, δεν υπήρχε... επιστροφή.

Ο Γκούτι αναφέρθηκε σε παλιότερο περιστατικό όταν η φωτογραφική κάμερα τον συνέλαβε «λιώμα» στο μεθύσι, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να μην τον κυνηγάνε οι παπαράτσι, ώστε να μπορεί να δίνει στη συνοδό του όλη τη σημασία που της αξίζει και όταν η παρουσιάστρια του είπε πως προφανώς θα λέει τα ίδιο ψέμα σε όλες τις γυναίκες, ο Ισπανός απάντησε αφοπλιστικά:

«Αν μου επιτρέψεις, μπορώ να κάνω και με σένα το ίδιο»!

«Φαντάσου να πάμε για δείπνο και να μας κυνηγούν οι φωτογράφοι, δεν θα σου άρεσε|, συνέχισε ο Γκούτι, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης οι πονηρές ματιές και τα… χαζά γελάκια έδιναν και έπαιρναν.

Φήμες πως ο μεταφραστής κρατούσε φανάρι κρίνονται αναληθείς, όπως αποδεικνύεται και από το παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: