Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ακινφέεφ : «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Ιγκόρ Ακινφέεφ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ στην συνέντευξη Τύπου της ρωσικής ομάδας και όπως μετέφερε , δεν φοβούνται την ομάδα   του ΠΑΟΚ.

Για το σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα δείξει σε τι κατάσταση είμαστε. Δεν είμαστε τελείως καλά, αλλά το ματς αυτό θα δείξει αν ξεπεράσαμε τα πολλά προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο υπάρχει το βαρύ πρόγραμμα που έχουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι."

Για το ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης: "Η πρόκριση είναι μοιρασμένη. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, τον έχουμε μελετήσει καλά. Το αυριανό παιχνίδι θα τα δείξει όλα."

Για τον τραυματισμό  του Χαλκιά : "Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, αλλά η οργάνωση της ομάδας μας. Δε σκεφτόμαστε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, αλλά το δικό μας παιχνίδι."

Για το αν θα τον ικανοποιούσε το 0-0: "Κάθε ομάδα έχει τον στόχο της. Για εμάς είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γκολ και ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ανέπαφη την εστία του."

Για αυτούς που λένε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί να κατακτήσει το Europa League: "Υπάρχουν αρκετές ομάδες για να πάρουν το Κύπελλο από πολλές χώρες. Θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο όλα."

Για το αν τον τρομάζει η ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Γιατί θα μπούνε στο γήπεδο; Αστειεύομαι. Είναι συνηθισμένο για εμάς να συναντάμε τέτοιο κόσμο. Έχουμε παίξει σε πολλά γήπεδα και ξέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: