Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τικπασάνογλου: «Ο Μιχαλήτσος είναι ο πλέον κατάλληλος»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, κ. Κώστας Τικπασάνογλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Γιάννη Μιχαλήτσου ως το τέλος της χρονιάς, στην παραίτηση Αλκαράθ αλλά και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόσληψη του Γιάννη Μιχαλήτσου ως το τέλος της σεζόν:
«Ο Γιάννης ο Μιχαλήτσος, από τη στιγμή που ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο ήταν πολύ κοντά μας. Αναλάβαμε στη μέση της χρονιάς με πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά, και ήταν δίπλα μας για να μας βοηθήσει στον αγωνιστικό τομέα. Καταλαβαίνετε πως έχει απόλυτη γνώση του ρόστερ της ομάδας, των δυνατών και των αδύνατων σημείων, ξέρει τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στην ομάδα και αυτοί ήταν οι λόγοι που επιλέξαμε να του δώσουμε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας».

Για το αν υπήρχαν άλλα ονόματα για τη θέση του προπονητή:
«Υπήρχαν κι άλλα ονόματα. Για ξένο τεχνικό το αποκλείσαμε εξαρχής λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και αναγκών που έχει η ομάδα. Τα αλλά ονόματα τα αναλύσαμε, τα επεξεργαστήκαμε, τα φιλτράραμε και με βάση το ρόστερ της ομάδας που αποτελείται στην πλειοψηφία του από νέους, ταλαντούχους αλλά άγνωστους παίκτες και ο νέος προπονητής θα ήθελε χρόνο για να μάθει τους παίκτες και να δει τι μπορεί να δώσει ο καθένας προτιμήσαμε τον κ. Μιχαλήτσο. Η απόφαση ήταν ομόφωνη».

Για τον όρο στο συμβόλαιο του Αλκαράθ:
«Επειδή το ξέρω πολύ καλά το συμβόλαιο του Αλκαράθ δεν υπήρχε ποτέ τέτοιος όρος. Γνωρίζω πολύ καλά τα έγγραφα που υπάρχουν στην ΠΑΕ Άρης. Ο πρώην προπονητής δεν το επικαλέστηκε στην παραίτησή του αλλά επικαλέσθηκε παραίτηση για προσωπικούς λόγους».

Αν είναι ικανοποιημένος που παραιτήθηκε ο Αλκαράθ:
«Αν είμαστε ικανοποιημένοι είναι σχετικό και θα φανεί από το αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο πως ο προηγούμενος προπονητής δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να πούμε όμως πως δεν προσπάθησε. Δεν ξέρουμε αν θα έφευγε αν δεν υπέβαλε την παραίτησή του».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή:
«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και σε αναμονή. Μέχρι να κλείσει η προθεσμία περιμένουμε».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Θεωρούμε πως η ομάδα μέσα στην έδρα της και σε ένα τόσο δυνατό ντέρμπι έχει δυνατότητες που αν τις βγάλει μέσα στο γήπεδο έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο η προπώληση παει πολύ καλά και η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία».


πηγή: metrosport.gr
 

Κάλεσμα για ένα «καυτό» Χαριλάου!

Ατμόσφαιρα που θα «βράζει» περιμένουν στον Άρη το απόγευμα της Κυριακής. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει και ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να… ζεσταίνεται. Η κυκλοφορία των εισιτηρίων επιβεβαιώνει την αυξημένη κίνηση που υπάρχει και όσο περνάνε οι μέρες είναι δεδομένο ότι τα «χαρτάκια» του αγώνα θα εξαφανίζονται με γρηγορότερους ρυθμούς.

Μάλιστα, οι δύο δυναμικότεροι σύνδεσμοι του Άρη, ο Super 3 και οι Ιερολοχίτες εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω των οποίων καλούν όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών. Ότι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκη κεντρίζει το ενδιαφέρον αποτυπώνεται φυσικά και από τα e mail που φτάνουν στην ΠΑΕ από την Ευρώπη, από ανθρώπους που θα ταξιδέψουν για να ζήσουν «την εμπειρία του Κλεάνθης Βικελίδης».


πηγή: metrosport.gr
 


Ποινή φυλάκισης ενός χρόνου για τον Σπανουδάκη!

Το Γ' τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Γιώργο Σπανουδάκη σε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Η ποινή αυτή έχει σχέση με τους πέντε οπαδούς του Ηρακλή, ηγετικά στελέχη του Σ.Φ.Η. "Παπάφη", οι οποίοι είχαν κινηθεί νομικά εναντίον.

Πρέπει να σημειωθεί πως η απόφαση του δικαστηρίου είναι εφέσιμη.

Πρόστιμο σε τέσσερις!

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους κατά την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 19ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κ.Δ.Νιαρχάκο (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Νιαρχάκου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τη χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ. Επισης επιβάλλει στον κ.Δ. Νιαρχακο την ποινή της επίπληξης».





Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Διαμαντόπουλος!

Παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι και τυπικά ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, καθώς η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την απόκτηση για τους επόμενους έξι μήνες του Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Ο 24χρονος επιθετικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ομάδα της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα της Super League».

«Ο Σπανουδάκης τον κατηγόρησε πως βρισκόταν στα επεισόδια ενώ αυτός βρισκόταν στη Γερμανία»

Για την ποινή φυλάκισης του πρώην προέδρου του Ηρακλή, κ Σπανουδάκη, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» ο γνωστός δικηγόρος κ. Βίκτωρας Αρτοποιός.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εγώ ήμουν παρών ως υπερασπιστής των εμπλεκομένων προσώπων από πλευράς του κόσμου του Ηρακλή. Η δίκη προέκυψε κατόπιν εγκλίσεως που έκανε ο κ. Χασομέρης εναντίον του κ. Σπανουδάκη επειδή είχαν απευθύνει εναντίον του μια κατηγορία η οποία δεν ευσταθούσε φανερά, δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έλεγαν πως βρισκόταν στις εγκαταστάσεις τις Μίκρας υπήρχε έγγραφο που αποδείκνυε πως βρισκόταν στη Γερμανία. Έτσι ο κ Σπανουδάκης τιμωρήθηκε με ποινή ενός χρόνου και ο κ. Ιωαννίδης για ψευδορκία».
Για να συμπληρώσει:

«Η ποινή είναι εφέσιμη. Υπήρχε μια συγκεκριμένη κατηγορία πως ο κ. Χασομέρης ήταν παρών στα επεισόδια στις εγκαταστάσεις στη Μίκρα το 2006. Ο κ. Χασομέρης βρισκόταν στην πραγματικότητα στη Γερμανία και παρέδωσε τα αεροπορικά εισιτήρια που φανέρωναν πως θα γυρνούσε την επόμενη ημέρα. Πιστεύω πως θα αξιολογηθεί δεόντως το υλικό. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν αθωωθεί και προσέρχονται ως μάρτυρες κατηγορίας».


πηγή: metrosport.gr
 


Ολίσε: «Κίνητρο για μένα ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

Ενημερωμένος για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του παρουσιάστηκε ο Ολίσε στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της ομάδας. Την παραχώρησε στο paokfc.gr και ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε πώς ο Τζο Νάγκμπε ήταν εκείνος που τον ενημέρωσε για τον ΠΑΟΚ και τον πρότεινε να συμφωνήσει με τον Δικέφαλο. Αναλυτικά η συνέντευξη:
-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα, την πόλη, μιας και για σένα ήταν μια ξαφνική απόφαση;
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι τωρινές. Έχουμε παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ στο Europa League και πραγματικά θυμάμαι ότι έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Δυνατή έδρα και ειλικρινά λατρεύω αυτό το κοινό. Είδα πολλά βίντεο και για μένα αυτός ο κόσμος είναι κίνητρο να αποδίδω καλά».
-Ποιο ήταν το κίνητρο για σένα να επιλέξεις τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσεις την καριέρα σου;
«Μίλησα με τον ατζέντη μου εδώ και αρκετούς μήνες, επειδή δεν είχα τακτικές συμμετοχές στην CSKA και του είπα ότι θα ήθελα να βρω μια ομάδα που να μπορώ να δείξω τις δυνατότητες μου. Με ρώτησε πως θα μου φαινόταν να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Του απάντησα ότι ξέρω ότι είναι καλή ομάδα, είχα ήδη αγωνιστεί εναντίον τους σ? ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να έρθω, με πολύ καλό καιρό επίσης, κάτι που δεν είχα στη Μόσχα. Σκέφτηκα και αποφάσισα ότι έπρεπε να έρθω».
-Έχεις κάποιους ανθρώπους με τους οποίους μίλησες για να πάρεις πληροφορίες για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ;
«Προσπάθησα να πάρω πληροφορίες από τον «μεγάλο μου αδερφό» όπως τον αποκαλώ, που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ο Τζο Νάγκμπε. Είναι από την Λιβερία, έπαιξε στον ΠΑΟΚ κι όταν ο ατζέντης μου είπε ότι έκλεισε η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ επικοινώνησα μαζί του, αλλά τον πέτυχα πολύ κουρασμένο και είπαμε ότι θα μιλήσουμε ξανά σήμερα για να μου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες».
- Τι θα έλεγες, πως θα παρουσιαζόσουν σήμερα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;
«Καταρχήν είμαι ο Sekou Jabateh Oliseh που ήρθα από την CSKA Μόσχας για να αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θα θελα να τους πω ότι θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω την αξία μου και να βοηθήσω όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ να παραμείνει στις υψηλές θέσεις. Ήρθα για να παίξω κι όχι να καθίσω στην άκρη, ήρθα για να δουλέψω σκληρά, να αλλάξω κάποια πράγματα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, δεν είμαι τέλειος, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είναι οι φίλαθλοι χαρούμενοι, να είναι η ομάδα χαρούμενη. Θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί καλά, καθώς το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, δεν είναι υπόθεση του ενός. Θα δουλέψουμε, λοιπόν, όλοι μαζί και η ομάδα θα τα πάει καλά φέτος».

Αποστολίδης: «Στοίχημα για το Δώνη αν θα καταφέρει να δέσει την ομάδα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τις μεταγραφές που πραγματοποίησε ο «δικέφαλος» και αν θα τον βοηθήσουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ:
«Αν και είναι της τελευταίας στιγμής είναι πολύ σημαντικές κινήσεις και ο απώτερος στόχος είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ όπου ο ΠΑΟΚ φαίνεται να πηγαίνει ισχυρότερος από πριν».

Για τα ονόματα των νέων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ:
«Είναι ονόματα γνωστά. Και ο γάλλος ο νεαρός και ο Ιτάνζ είναι γνωστοί. Ο σέρβος είναι ένα μεγάλο όνομα απλά έχει λίγο καιρό να παίξει και θα χρειαστεί λίγο χρόνο, οπότε προορίζεται για τα πλέι οφ».

Για το αν είναι εύκολο να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα οι μεταγραφές:
«Πλέον το ρόστερ είναι δυνατό και έχει ποιότητα και ο Δώνης θα φανεί αν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Θα δείξει κατά πόσο έχει ικανότητες προπονητή. Κατά πόσο θα δώσει χημεία και θα τους κάνει να παίξουν σαν ομάδα».

Για τους λόγους που έγιναν οι μεταγραφές στην ομάδα:
«Οι λόγοι που έγιναν οι μεταγραφές ήταν η ενδυνάμωση του ρόστερ αλλά και επικοινωνιακοί λόγοι για τη δυσαρέσκεια που υπήρχε στους φίλαθλους κλπ. Με όλα αυτά δε μπορούμε να πούμε σίγουρα αν θα κατακτηθεί η 2η θέση και το Κύπελλο αλλά εγώ πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για να βγει 2ος».

Για το αν πιστεύει ο ίδιος πως οι μεταγραφές θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω πως με ένα χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο υπάρχει χρόνος να δείξει ο προπονητής πως έχει την ικανότητα να δέσει τους ποδοσφαιριστές μεταξύ τους και να αποδώσουν αποτελεσματικότερα».


πηγή: metrosport.gr
 


Εισαγγελέας στους λογαριασμούς του Ράφικ Τζεμπούρ!!

Παραγγελία προς την οικονομική αστυνομία να ελέγξει εάν ο Ράφικ Τζεμπούρ από το 2000 και μετά έχει καταθέσει φορολογική δήλωση, έδωσε ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορρέας.

Επιπλέον, σε λογαριασμό του παίκτη του Ολυμπιακού φέρεται να έχει εμβασθεί ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ από στοιχηματική εταιρία του εξωτερικού. Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας ζητά με την ίδια παραγγελία του να ελεγχθεί ποια ήταν η αιτία του επίμαχου εμβάσματος και σε περίπτωση που το ποσό αυτό είναι νόμιμο, αν έχει φορολογηθεί.
Αυτό που πλέον θα πρέπει να αναμένεται είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που θα πραγματοποιήσει στα οικονομικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή η οικονομική αστυνομία, με τις πληροφορίες που μετέδωσε και η τηλεόραση του Alpha να αναφέρουν ότι ήδη έχει ζητηθεί και η συνδρομή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 
πηγή: onsports.gr