Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Η δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της 19ης αγωνιστικής, παρέλαβε ο Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η δουλειά μου είναι να σκοράρω»
Την… δουλειά του έκανε ο Μπράνα Ίλιτς, στο παιχνίδι με την Βέροια, όπως τόνισε ο ίδιος κατά την παραλαβή του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Σέρβος επιθετικός, με δύο γκολ χάρισε το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας και για τον λόγο αυτό επικράτησε στην σχετική ψηφορορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ευχαριστώ για το βραβείο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να προσπαθήσω και να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο και αν είναι δυνατόν να πάω ακόμα καλύτερα. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου, γιατί με βοήθησαν να το κερδίσω. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά και να προσπαθούμε. Έρχονται τώρα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια στη σειρά, τα βλέπουμε όμως όλα ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει. Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν ως mvp της αγωνιστικής», ανέφερε αρχικά ο Ίλιτς.

Σε ερώτηση αν περίμενε την εξέλιξη που έχει ως παίκτης στον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι πρώτος σκόρερ, σημείωσε: «Ήρθα εδώ και περίμενα να παίξω στην ομάδα και να σκοράρω. Το θεωρώ αναμενόμενο. Αυτή είναι η δουλειά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: