Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Κιτρινόμαυρος» ο Ανάκογλου!!

Το «κόλπο» με τον Δημήτρη Ανάκογλου τελείωσε οριστικά η ΑΕΚ! Αφού υπερίσχυσε στη μάχη με τον Παναθηναϊκό, η «Ένωση» ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του νεαρού χαφ! Δείτε τα δυο πρόσφατα γκολ του.

«Κιτρινόμαυρος» ο Ανάκογλου!

Και παρόλο που οι υπόλοιπες τέσσερις (Πετρόπουλος, Μητρόπουλος, Τσουμάγκας, Καραλής) έχουν αρχίσει ήδη να… βγάζουν τα λεφτά τους στο γήπεδο, αυτή του Δημήτρη Ανάκογλου μοιάζει η πιο «γλυκιά» για τους «κιτρινόμαυρους». Κι αυτό διότι πραγματοποιήθηκε έπειτα από διεκδίκησή του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί λοιπόν οι «πράσινοι» να βγάζουν προς τα έξω πλέον πως δεν κυνήγησαν ζεστά την υπόθεση του νεαρού χαφ, ωστόσο το γεγονός πως εκείνος βρέθηκε στα γραφεία τους το απόγευμα, αλλά τελικά θα βρεθεί… στο ρόστερ της ΑΕΚ αναμφίβολα είναι μια σημαντική επιτυχία για τα σημερινά οικονομικά της δεδομένα.

Αυτά που της επέτρεψαν, παρόλα αυτά, να έρθει σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό, να προσφέρει καλύτερη προκαταβολή στον ίδιο τον νεαρό και να τον πείσει τελικά να υπογράψει μαζί της για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Αφού η συνεργασία των δυο πλευρών, λοιπόν, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΑΕΚ, ο Ανάκογλου θα τεθεί στη διάθεσή του Έβαλντ Λίνεν και μοιάζει έτοιμος να προσφέρει άμεσα -δεδομένου ότι έχει αγωνιστεί ήδη σε 18 παιχνίδια στη Football League, σκοράροντας μάλιστα και δις στο τελευταίο απ' αυτά με την Ηρακλή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: