Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αποστολίδης: «Στοίχημα για το Δώνη αν θα καταφέρει να δέσει την ομάδα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τις μεταγραφές που πραγματοποίησε ο «δικέφαλος» και αν θα τον βοηθήσουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ:
«Αν και είναι της τελευταίας στιγμής είναι πολύ σημαντικές κινήσεις και ο απώτερος στόχος είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ όπου ο ΠΑΟΚ φαίνεται να πηγαίνει ισχυρότερος από πριν».

Για τα ονόματα των νέων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ:
«Είναι ονόματα γνωστά. Και ο γάλλος ο νεαρός και ο Ιτάνζ είναι γνωστοί. Ο σέρβος είναι ένα μεγάλο όνομα απλά έχει λίγο καιρό να παίξει και θα χρειαστεί λίγο χρόνο, οπότε προορίζεται για τα πλέι οφ».

Για το αν είναι εύκολο να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα οι μεταγραφές:
«Πλέον το ρόστερ είναι δυνατό και έχει ποιότητα και ο Δώνης θα φανεί αν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Θα δείξει κατά πόσο έχει ικανότητες προπονητή. Κατά πόσο θα δώσει χημεία και θα τους κάνει να παίξουν σαν ομάδα».

Για τους λόγους που έγιναν οι μεταγραφές στην ομάδα:
«Οι λόγοι που έγιναν οι μεταγραφές ήταν η ενδυνάμωση του ρόστερ αλλά και επικοινωνιακοί λόγοι για τη δυσαρέσκεια που υπήρχε στους φίλαθλους κλπ. Με όλα αυτά δε μπορούμε να πούμε σίγουρα αν θα κατακτηθεί η 2η θέση και το Κύπελλο αλλά εγώ πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για να βγει 2ος».

Για το αν πιστεύει ο ίδιος πως οι μεταγραφές θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω πως με ένα χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο υπάρχει χρόνος να δείξει ο προπονητής πως έχει την ικανότητα να δέσει τους ποδοσφαιριστές μεταξύ τους και να αποδώσουν αποτελεσματικότερα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: