Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μετακίνηση του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό, η οποία διχάζει πλέον και τον κόσμο των «ερυθρολεύκων»!
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι από την λύση συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και αμέσως κυκλοφόρησε η είδηση της συμφωνίας του Λουκά Βύντρα με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε ότι με μία κίνηση ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διχάσει και τον Ολυμπιακό. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Από την ώρα, που βγήκε στον αέρα η είδηση της μεταπήδησης του Βύντρα στον Ολυμπιακό οι φίλοι του Ολυμπιακού τσιμπιόντουσαν, για να δουν αν ζουν μία πραγματικότητα , η έναν εφιάλτη.
Οπως και να έχει η πλειονότητα των φίλων του Ολυμπιακού δεν θέλουν τον Βύντρα στην ομάδα τους και αν τελικά ανακοινωθεί η μεταγραφή η γκρίνια , που θα υπάρχει στην πρώτη εμφάνιση του Βύντρα με την «ερυθρόλευκη» θα είναι ανάλογη με την γκρίνια για τον Ζαρντίμ και ακόμα χειρότερα. Από την άλλη πλευρά όσοι δεν γούσταραν τον Βύντρα στον Παναθηναϊκό σήμερα λένε , ότι « σήμερα έδειξε ποιος είναι με την κίνηση να πάει στον μισητό αντίπαλο ξεχνώντας τα κλεμμένα πρωταθλήματα και όλες τις αδικίες που έχει βιώσει σαν παίκτης του Παναθηναϊκού».
Ο Βύντρα δίχασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά το ίδιο γίνεται και στον Ολυμπιακό. Οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας του Πειραιά παρακαλάνε να γίνει κάτι την τελευταία στιγμή και να μην ανακοινωθεί η μεταγραφή. Το ωραίο αν τελικά ανακοινωθεί η μεταγραφή του Βύντρα στον Ολυμπιακό είναι τι θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε από ανθρώπους που έχουν σχέση με την ομάδα του Πειραιά , για έναν παίκτη που τον κορόιδευαν όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού που τον γούσταραν τον Λουκά και ...αρρωσταίνουν με την επικείμενη μεταπήδησή του στον Ολυμπιακό. Αυτό που έχω μάθει τόσα χρόνια είναι ότι οι ομάδες συνεχίζουν να υπάρχουν , όσοι παίκτες και να φύγουν.
Εδώ έφυγαν παικταράδες σαν τον Σαραβάκο και τον Βαζέχα από την ομάδα και ο Παναθηναϊκός συνέχισε να υπάρχει. Απλά με αφορμή την επικείμενη μεταπήδηση του Βύντρα στον Ολυμπιακό ένα μεγάλο RESPECT σε δύο τεράστιους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού και είπαν όχι σε δελεαστικές προτάσεις από τον Ολυμπιακό. Στον Γιώργαρο τον Καραγκούνη και τον Νικόλα τον Λυμπερόπουλο, παρά το ότι και ο πρώτος , αλλά κυρίως ο δεύτερος δεν έφυγε τότε με καλό τρόπο από τον Παναθηναϊκό και η ομάδα του φέρθηκε πολύ άσχημα και δεν του έκανε καν πρόταση...