Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Μπάσιμο» Κιέβο για Σιόβα!!

Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στην Σταντάρ Λιέγης για τον δανεισμό του Δημήτρη Σιόβα, όμως είναι θετικός στην κρούση της Κιέβο Βερόνα! Ίσως φύγει και άλλος για δανεικός.
Η Κιέβο Βερόνα μετά τον Νίκο Σπυρόπουλο χτύπησε την... πόρτα και άλλου Έλληνα αμυντικού. Η ιταλική ομάδα που παρακολούθησε τον Δημήτρη Σιόβα στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ τον έβαλε για τα καλά στο στόχαστρό της, κάνοντας ήδη προσφορά στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του τον Γενάρη.
Σύμφωνα με πηγές από την γειτονική χώρα για τον Σιόβα η προσφορά της ομάδας της Serie Α είναι 300 χιλιάδες για δανεισμό του παίκτη για έξι μήνες με οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι με δεδομένο ότι υπάρχουν πια αρκετοί αμυντικοί στο ρόστερ (σ.σ. γύρισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και κλείνει ο Λουκάς Βύντρα) καλοβλέπουν αυτήν την περίπτωση.
Σε αντίθεση με την Σταντάρ Λιέγης όπου εμφανίστηκαν αρνητικοί με την προοπτική της Κιέβο Βερόνα είναι θετικοί αν και συνεχίζουν φυσικά να εκτιμούν πολύ τον Σιόβα ως παίκτη και να ποντάρουν πάνω του. Όμως δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσει να γίνει πράξη μία τέτοια μεταγραφική κίνηση λόγω των πολύ στενών χρονικών περιθωρίων.
Εκτός των άλλων έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες η πληροφορία ότι εκτός από τον Σιόβα υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί και άλλος παίκτης των Πειραιωτών δανεικός μέχρι την Πέμπτη. Όπως όλα δείχνουν πάντως όλα θα κριθούν την τελευταία μέρα των μεταγραφών τόσο για τον διεθνή αμυντικό όσο και για τον έτερο υποψήφιο, που οι πηγές θέλουν να είναι ένας εκ των Φετφατζίδη ή Βλαχοδήμου.
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: