Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Οι νέοι είναι ωραίοι!

Οι 18 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι των ανερχόμενων αστέρων του ΝΒΑ ανακοινώθηκαν.

Οι νέοι είναι ωραίοι
Ανακοινώθηκαν από το ΝΒΑ οι 18 πρωτοετείς και δευτεροετείς παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Rising Stars Challenge, που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου στο Χιούστον και θα αποτελέσει προπομπό του All Star Game που θα γίνει δύο μέρες μετά.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες με πρωτοετείς και δευτεροετείς, όπως επελέγησαν από τους βοηθούς προπονητές των 30 ομάδων του ΝΒΑ. Οι ομάδες θα διαμορφωθούν μετά από επιλογή που θα κάνουν ο Σακίλ Ο’ Νιλ και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ επιλέγοντας κατά σειρά από έναν παίκτη.

Πρωτοετείς: Άντονι Ντέιβις (Χόρνετς), Χάρισον Μπαρνς (Ουόριορς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Μάικλ Κιντ-Τζίλκριστ (Μπόμπκατς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Αλεξέι Σβεντ (Τίμπεργουλβς), Ντιόν Γουέιτερς (Καβαλίερς), Τάιλερ Ζέλερ (Καβαλίερς).

Δευτεροετείς: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Κένεθ Φαρίντ (Νάγκετς), Μπράντον Νάιτ (Πίστονς), Κάουι Λέοναρντ (Σπερς), Τσάντλερ Πάρσονς (Ρόκετς), Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς), Τρίσταν Τόμπσον (Καβαλίερς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ), Κέμπα Γουόκερ (Μπόμπκατς).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: