Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στην Ίντερ ο «Νέος Μόντριτς»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ίντερ έκανε ο Ματέο Κόβασιτς, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ανήκει στην ομάδα του Μιλάνου.

Στην Ίντερ ο «Νέος Μόντριτς»
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κροατικού ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχαν στο… στόχαστρό τους. Όμως, ήταν η Ίντερ αυτή που με αποφασιστικές κινήσεις κατάφερε να εξασφαλίσει την απόκτησή του, πληρώνοντας 11 εκατ. ευρώ, τα οποία με τα μπόνους μπορεί να ξεπεράσουν τα 15. Ο λόγος για τον Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης των «νερατζούρι».

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που ακόμα είμαι… σοκαρισμένος. Πραγματικά δυσκολεύομαι να μιλήσω», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού Κροάτη.

Ο Κόβασιτς γεννήθηκε στην Αυστρία και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Το 2007 αποκτήθηκε από την Παρτίζαν Ζάγκρεμπ, στην πρώτη ομάδα της οποίας παίζει από το 2010, όταν ήταν 16 ετών. Λογικό είναι, συνεπώς, να τρέφει ιδιαίτερα συναισθήματα για την ομάδα αυτή. «Η Παρτίζαν είναι το… σπίτι μου και είναι πολύ δύσκολο να την αφήσω. Όταν όμως έρχεται πρόταση από μια ομάδα σαν την Ίντερ, είναι αδύνατον να αρνηθείς. Η Ίντερ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς παίκτες», τόνισε ο Κόβασιτς.

Εντός της ημέρας, ο Κόβασιτς αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: