Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Ο Σπανουδάκης τον κατηγόρησε πως βρισκόταν στα επεισόδια ενώ αυτός βρισκόταν στη Γερμανία»

Για την ποινή φυλάκισης του πρώην προέδρου του Ηρακλή, κ Σπανουδάκη, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» ο γνωστός δικηγόρος κ. Βίκτωρας Αρτοποιός.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εγώ ήμουν παρών ως υπερασπιστής των εμπλεκομένων προσώπων από πλευράς του κόσμου του Ηρακλή. Η δίκη προέκυψε κατόπιν εγκλίσεως που έκανε ο κ. Χασομέρης εναντίον του κ. Σπανουδάκη επειδή είχαν απευθύνει εναντίον του μια κατηγορία η οποία δεν ευσταθούσε φανερά, δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έλεγαν πως βρισκόταν στις εγκαταστάσεις τις Μίκρας υπήρχε έγγραφο που αποδείκνυε πως βρισκόταν στη Γερμανία. Έτσι ο κ Σπανουδάκης τιμωρήθηκε με ποινή ενός χρόνου και ο κ. Ιωαννίδης για ψευδορκία».
Για να συμπληρώσει:

«Η ποινή είναι εφέσιμη. Υπήρχε μια συγκεκριμένη κατηγορία πως ο κ. Χασομέρης ήταν παρών στα επεισόδια στις εγκαταστάσεις στη Μίκρα το 2006. Ο κ. Χασομέρης βρισκόταν στην πραγματικότητα στη Γερμανία και παρέδωσε τα αεροπορικά εισιτήρια που φανέρωναν πως θα γυρνούσε την επόμενη ημέρα. Πιστεύω πως θα αξιολογηθεί δεόντως το υλικό. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν αθωωθεί και προσέρχονται ως μάρτυρες κατηγορίας».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: