Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Διπλό» χτύπημα!

Επίσημα παίκτες του ΟΦΗ είναι από την Τετάρτη οι Γιώργος Μακρής και Θανάσης Κανούλας.

«Διπλό» χτύπημα
Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου και της Κέρκυρας υπέγραψε για τον ενάμιση χρόνο και ο πρώην επιθετικός του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση των Γιώργου Μακρή για ενάμιση χρόνο και Θανάση Κανούλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν σήμερα το βράδυ τα νέα τους συμβόλαια και από αύριο θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο πρώτος είναι γεννηθείς του 1984, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός, αγωνιζόταν στον Άρη και έχει γεννηθεί το 1992».

Με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, οι Ομιλίτες ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα της ΓΣ της ίδιας μέρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και οι εκθέσεις του ΔΣ και των ελεγκτών, για τη χρήση 01/07/2001-30/06/2012, ενώ απαλλάχθηκε το ΔΣ και οι ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο. Επίσης, αποφασίστηκε η παραμονή των ίδιων ελεγκτών για τη χρήση 2012-2013.

Κατά τα άλλα, δύο νέα μέλη προστέθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, μετά την απόφαση που πάρθηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση. Πρόκειται για τον γιατρό-ορθοπεδικό, Γιώργο Στεφανουδάκη και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Φαιστού και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικό παράγοντα, Γιάννη Φασομυτάκη. Η είσοδός τους στο ΔΣ χαιρετίστηκε με χαρά από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη, καθώς η παρουσία τους σηματοδοτεί, ουσιαστικά, ένα μεγάλο άνοιγμα που επιχειρεί η νυν διοίκηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Μάλιστα, ήδη στις Μοίρες υπάρχει χώρος κατάλληλος σε κεντρικό σημείο, όπου θα στεγαστούν τα γραφεία του ΟΦΗ στη Μεσαρά.

Για την είσοδο των δύο μελών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά η είσοδος δύο έμπειρων παραγόντων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, που ενισχύεται ακόμα περισσότερο σε πολλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, έτσι γίνεται πράξη η δέσμευσή μας ότι η πόρτα του ΟΦΗ είναι πάντα ανοιχτή για όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: