Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

«Μετρητά 20 εκατ. και ο ΠΑΟ θα ζήσει πάλι μεγάλες ημέρες»

Αισιόδοξος πως ο Άραβας θα αγοράσει τελικά τις μετοχές του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως δεν χρειάζεται η εγγυητική επιστολή, μιας και θα κατατεθούν 20 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά!
«Μετρητά 20 εκατ. και ο ΠΑΟ θα ζήσει πάλι μεγάλες ημέρες»
Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Πρίγκιπα μίλησε στο "Sport TV" και τόνισε πως η διαδικασία για την απόκτηση του Παναθηναϊκού από τον Σουλτάν προχωράει κανονικά και σημείωσε πως την Δευτέρα που θα έρθει στην Αθήνα και θα φέρει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.
Αναλυτικά:

Για την εγγυητική επιστολή: «Δεν χρειάζεται εγγυητική επιστολή για τα 20 εκατ. ευρώ από τη στιγμή που θα δοθούν μετρητά».

Για το 54,7% των μετοχών: Ο Βλ. Τσάκας δήλωσε ότι την πλευρά του την ενδιαφέρει το 54,7% τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αφού πρώτα εξασφαλίσει το συγκεκριμένο ποσοστό, μπορεί να γίνει και σύμπραξη με όποιον ενδιαφερόμενο…

Για το γήπεδο: Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την κατασκευή του, δήλωσε ότι προέχει η κατασκευή του καθώς είναι η ουσία της υπόθεσης για την εμπλοκή του πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό. «Αν υπάρχει έτοιμο σχέδιο για τον Βοτανικό, αύριο, το γήπεδο θα γίνει εκεί ή αλλιώς, όπου μπορεί να κατασκευαστεί», ανέφερε ο Βλ. Τσάκας.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Να μην αγωνιά ο κόσμος γιατί αν προχωρήσει το deal, θα ζήσει και πάλι μεγάλες ημέρες».

Για το ενδεχόμενο επίσκεψης του πρίγκιπα στην Ελλάδα: Ο κ. Τσάκας σε σχετική ερώτηση για το αν θα έρθει ο πρίγκιπας στην Αθήνα, απάντησε ότι, σκέφτεται να έρθει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.

Για το τι έκανε τον πρίγκιπα να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού αλλά μέσω της αγοράς της ομάδας θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα",

Προς χειρουργείο ο Σηφάκης

Ο Μιχάλης Σηφάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και οδεύει προς το χειρουργείο. Διαβάστε πόσο χρόνο μπορεί να μείνει εκτός
Μόνο με θαύμα φαίνεται πως ο Μιχάλης Σηφάκης θα γλιτώσει το χειρουργείο στο δεξί του γόνατο και όχι μόνο αυτό αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ακόμη και για τους επόμενους έξι μήνες.

Όπως και να έχει τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του τις επόμενες ώρες από την Ελβετία όπου φέρεται να βρίσκεται.
"Ο Μιχάλης Σηφάκης έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί περίπου εδώ και ένα χρόνο", είχε παραδεχθεί χθες σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής.

"Ακολούθησε μια συντηρητική αγωγή από την οποία είδαμε βελτίωση. Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική, με υγρό στο γόνατο. Συζητήσαμε τη λύση του χειρουργείου αλλά ο χρόνος επανόδου είναι μακρύς.

Ήταν προτιμότερο νομίζω, ο Μιχάλης να είχε χειρουργηθεί την άνοιξη, αλλά ο παίκτης επέλεξε να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Όφειλα να το σεβαστώ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πλέον στον Άρη ήδη φαίνεται να ασχολούνται με την απόκτηση τερματοφύλακα με πρώτη επιλογή να είναι ο Ελβετός Ελγκίν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου.

Εν τω μεταξύ το βράδυ υπήρξε γεύμα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης σε όλη την ομάδα, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, με μοναδικό αλλά δικαιολογημένο απόντα τον Σηφάκη που αναμένεται τις επόμενες ώρες να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Πολύ ουίσκι ο Μπατίστ με τον Λόγκαν!!

Ένας από τους τρεις-τέσσερις κορυφαίους Αμερικανούς μπασκετμπολίστες οι οποίοι έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα είναι ο Μάικ Μπατίστ. Σταθερή αξία στα 34 του ο Μάικ...
Πολύ ουίσκι ο Μπατίστ με τον Λόγκαν
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού κινείται σταθερά σε υψηλό επίπεδο και κανένας στο τριφύλλι δεν έχει το παραμικρό παράπονο από αυτόν.
Το κακό με τον Μπατίστ είναι ότι πίνει πολύ αλκοόλ. Προς Θεού, δεν λέμε ότι ο παίκτης είναι αλκοολικός, αλλά μια φορά τη βδομάδα ή το δεκαπενθήμερο που θα βγει έξω, του δίνει και καταλαβαίνει.
Σε πρόσφατη έξοδό του παρέα με τον νεόφερτο Ντέιβιντ Λόγκαν, καταναλώθηκε πολύ ουίσκι. Οι δυο τους συνοδευόμενοι, από γνωστό speaker σε RnB πάρτι που διοργανώνονται σε κλαμπ της Αθήνας, κατανάλωσαν τρία μπουκάλια ουίσκι και όπως λένε αυτόπτες... μάρτυρες το έπιναν σα νεράκι.
Αφού καταφέρνουν και συνδυάζουν το αλκοόλ με τον πρωταθλητισμό, μαγκιά τους!
πηγή: sportdog.gr   

Όλα καλά, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά...!!

Σε αναζήτηση ρευστού βρίσκονται οι άνθρωποι του Πανιωνίου, καθώς τα χρήματα που έφθασαν στην ΠΑΕ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν φτάνουν ούτε για τους... λογαριασμούς!

Όλα καλά, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά...
Η πρώτη δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν 150.000 ευρώ, χρήματα που δεν φτάνουν για τις τρέχουσες ανάγκες του συλλόγου και πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.
Έτσι λοιπόν, η νέα διοίκηση κάνει... αγώνα δρόμου για να βρει χορηγίες και έτσι χρήματα άμεσα!
πηγή: sportdog.gr   

"Η ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία διψάει για αίμα"

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται σε μερίδα δημοσιογράφων αναφορικά με την στάση που κράτησαν αυτοί, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού Βόλου να προσφύγει στη FIFA για παρέμβαση της πολιτείας στις δικαστικές αποφάσεις της βολιώτικης ομάδας, εξέδωσαν οι "Austrian Boys".
"Η ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία διψάει για αίμα"
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Βόλου:

«Από εχθές που ο Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε να προσφύγει στην FIFA για την ωμή παρέμβαση του κράτους στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όλοι οι "δημοσιογραφίσκοι" αποφάσισαν (και πάλι) να γεμίσουν τα κείμενά τους με μίσος για την ομάδα μας.
Ότι επιδιώκει το κακό της Εθνικής μας ομάδας, ότι είναι ντροπή, ότι είναι ανθέλληνες, κλπ κλπ.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μια πραγματική υπόκλιση στον Στάλιν και στην χειραγώγηση των μαζών για τον Γερουλάνο και τους φίλους του. Η ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία διψάει για αίμα. Θέλει να δει ομάδες να καταστρέφονται, αρκεί να μην είναι οι δικές τους. Θέλει να "νομίσει" ότι το ποδόσφαιρο καθάρισε. Θέλει να δει αντιπάλους να πονάνε.
Γιατί είναι πραγματικά χειραγωγημένο όλο το θέμα και στηριγμένο στο "υποτιθέμενο" περί δικαίου αίσθημα της ελληνικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας; Τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα τιμωρήθηκαν αρχικά με υποβιβασμό στην Βʼ εθνική και όλοι αναφώνησαν ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. Μετά κάποιος αποφάσισε ότι από την στιγμή που μόνο οι πρόεδροι ήταν πραγματικά μπλεγμένοι στην υπόθεση και η ομάδα δεν είχε εμπλακεί, αποφασίσανε να μην τις υποβιβάσουν αλλά να ξεκινήσουν το επόμενο πρωτάθλημα με μείον βαθμούς. Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς και θεώρησαν ότι η κάθαρση πάει περίπατο χωρίς να βλέπουν το σκεπτικό της απόφασης. Κατόπιν ο κος Γερουλάνος και ο κος Νικητιάδης φτιάξανε μια επιτροπή με ολοκαίνουργια μέλη του χεριού τους προκειμένου να την ελέγχουν και να αποφασίζουν αυτό που επιθυμούν. Αυτή η επιτροπή αποφάσισε ότι αφού ο Μπέος συνεχίζει να είναι ο "αφανής" πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ας τον ρίξουμε στην Δ! Αλλαγές στο μετοχολόγιο του Βόλου, άλλαξαν χέρια οι μετοχές, και η επιτροπή αρνείται να ξανά ελέγξει την μετοχική σύνθεση της ομάδας και δικτατορικά επιμένει να την ρίξει στην Δ. Έχω λοιπόν μερικές ερωτήσεις για τους "αθλητικογραφίσκους" που τολμούν να στιγματίζουν μια ολόκληρη πόλη:
Γιατί δεν γράφουν τίποτα για την "ταμπακιέρα"; Γράφουν για ντροπή του Ολυμπιακού Βόλου που πάει στην FIFA αλλά για το αν πραγματικά καταργήθηκε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου τσιμουδιά; Προφανώς δεν τους συμφέρει.
Γιατί δεν θεωρούν φυσιολογικό στα πλαίσια της νομιμότητας μια ομάδα να προσπαθεί να βρει το δίκιο της; Δηλαδή παράνομα, ας την καταστρέψουμε, ας την εκμηδενίσουμε, άλλα μην το πούμε παραέξω... μην μας καρφώσει στην FIFA ο Ολυμπιακός Βόλου... Ας τις τρώει και ας μην μιλάει... αν στο κάτω κάτω της γραφής δεν υπάρχει θέμα και ο Ολυμπιακός Βόλου βλέπει "φαντάσματα" δεν θα έχει και πρόβλημα η Εθνική και όλα θα πάνε καλά...
Γιατί δεν βρήκαν "ντροπή" στα λόγια του Γάλλου ποδοσφαιριστή του Άρη, Φατή, όταν έλεγε σε μέσα της πατρίδας του ότι ντρέπεται που ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν; Εκεί δεν υπήρχε εθνικό θέμα;
Γιατί οι ίδιοι οι αθλητικογράφοι δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά για την συνομιλία Πατέρα - Ψωμιάδη και την ξέχασαν. Γιατί δεν γράψανε ντροπή όταν ο επίσημος ΠΑΟ είχε βγει για την απόφαση να μην υποβιβασθεί ο Ολυμπιακός Βόλου και διαμαρτυρόταν;... γιατί δεν γράφανε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί;
Γιατί δεν το συνέχισαν το θέμα με τις επικοινωνίες ότι ο Μαρινάκης ζητούσε "προστασία" για τον διαιτητή του ντέρμπι;
Γιατί δεν γράφανε ακόμη περισσότερο για ντροπή όταν ο Ηρακλής έλεγε ότι θα πάει να παίξει στο πρωτάθλημα των Σκοπίων;
Γιατί από την στιγμή που έφυγε ο Μπέος, γιατί τόσο μένος στην ομάδα μας;
Θα σας πούμε γιατί λοιπόν πιστεύω ότι δεν τα έκαναν όλα τα παραπάνω. Γιατί τα κονομάνε. Τα έσοδά τους έρχονται από διαφημίσεις και πωλήσεις φύλλων. Σχετικά με τις διαφημίσεις, αν ανοίξετε μια εφημερίδα και ακούσετε ένα ραδιόφωνο θα δείτε ότι το 90% προέρχεται από εταιρείες στοιχημάτων και Καζίνο (ναι... αυτά του Πηλαδάκη)... με λίγα λόγια τον ΤΖΟΓΟ και προσπαθούν (νομίζουν οι αφελής) να προστατέψουν το προϊόν τους!... Το γνωρίζετε ότι στα επαρχιακά μέσα ενημέρωσης αν έχουν διαφήμιση από εταιρείες στοιχημάτων του internet, ο ΟΠΑΠ δεν βάζει δικιά του διαφήμιση ως διαμαρτυρία; Το βλέπετε αυτό στο καθόλου στις αθηναϊκές εφημερίδες και ραδιόφωνα; Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά προφανώς για να γεμίζουν τις κοιλάρες τους οι αθλητικογραφάρες του έθνους... Σχετικά με τα φύλλα δεν θέλει και πολύ εξήγηση... πολύ απλά βρίσκουμε δύο ομάδες, τις καταστρέφουμε, και έχουμε να γράφουμε για το υπόλοιπο 95% των "φιλάθλων" που διψάει για αίμα και μας αγοράζει...
Δεν έχουν καταλάβει οι δημοσιογραφίσκοι ότι είναι τζάμπα μάγκες, που τα εισοδήματά τους προέρχονται από τον τζόγο, και άρα είναι πολύ χειρότερα άτομα και από αυτούς που είναι στην φυλακή... τουλάχιστον μερικοί από αυτούς έχουνε μπέσα...
Υ.Γ. Επίσης για όσους αναρωτιούνται γιατί τόσο μένος ενάντια στους Γερουλάνο, Νικητιάδη και την παρέα τους, να σας θυμίσουμε ότι μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που αποφάσισαν να μην γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες στον Βόλο λόγω περικοπών, και την ίδια στιγμή δίνανε επιχορηγήσεις αριστερά και δεξιά, (ακόμη και στην μαμά του Γερουλάνου-boy δώσανε απροκάλυπτα...)».

Καλύτερη δικαιολογία δεν είχες Τέβες;

Διαβάστε την δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο Κάρλος Τέβες στα αγγλικά δικαστήρια, σχετικά με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και σύγκρουση με μηχανή. Ούτε στην Ελλάδα δεν έχουμε ακούσει τέτοια επιχειρήματα...
Καλύτερη δικαιολογία δεν είχες Τέβες;
Ο Αργεντινός άσος λοιπόν, που είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 68 ευρώ επειδή τον Φεβρουάριο του 2011 οδηγώντας το πολυτελές αυτοκίνητο του ξεπέρασε το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας και παράλληλα χτύπησε μια μηχανή, ισχυρίστηκε δεν μπορούσε να διαβάσει την πινακίδα που προειδοποιούσε για το όριο ταχύτητας καθώς, όπως υποστήριξε, δεν γνωρίζει αγγλικά.
Ο Τέβες πάντως δεν είναι... καινούριος στην χώρα, αφού ζει στην Αγγλία από το 2006!
πηγή: sportdog.gr   

Στην Εφέσεων ο Βόλος!!

Την ερχόμενη Τετάρτη (28/9) θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπιακού Βόλου κατά της αρνήσεως της Super League να ορίσει (στις 16 Σεπτεμβρίου) με 48ωρη προθεσμία τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Αρη.
Στην Εφέσεων ο Βόλος
Η απόφαση αναμένεται αυθημερόν ή το αργότερο μέχρι την επόμενη ημέρα και για αυτό το λόγο άλλωστε, οι ιθύνοντες της θεσσαλικής ομάδας ζήτησαν από τους παίκτες οι οποίοι έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης (22/9) να κάνουν υπομονή λίγες ακόμη ημέρες.
Την ίδια στιγμή πάντως, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο πόσοι θα ανταποκριθούν με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των παικτών μιλάει ήδη με άλλες ομάδες (και κάποιοι έχουν «κλείσει» προφορικά) και αναμένει την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για την επέκταση της μεταγραφικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας…
πηγή: sportdog.gr