Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αλέγκρι: «Όταν γυρίσουν οι τραυματίες...»

Αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να αμφισβητίσει τη Μίλαν εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την ισοπαλία με την Ουντινέζε, ενώ τόνισε πως όταν επιστρέψουν οι τραυματίες όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Ο τεχνικός που επανέφερε τους «ροσονέρι» στην κορυφή την περσινή σεζόν έχει δει την ομάδα του να έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε τρία παιχνίδια της Serie A, αλλά δεν πτοείται...

«Κοιτώντας τη βαθμολογία, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Οι δύο μόλις βαθμοί δεν ικανοποιούν κανέναν. Η Μίλαν έκανε ένα καλό παιχνίδι και άξιζε τη νίκη και είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών γιατί ξέρω πως υπάρχουν δυσκολίες. Ο Πάτο αποχώρησε νωρίς ενώ δεχτήκαμε ένα άτυχο για εμάς γκολ. Δεν γίνεται κάθε φορά που έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα να πέφτουν όλοι επάνω μας.

Ο Ιμπραΐμοβιτς απουσιάζει, όπως και ο Ρομπίνιο, ο Πάτο είναι άτυχος με αυτούς τους μικροτραυματισμούς, ενώ ο Ιντσάγκι θα επιστρέψει τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι, αναγκαζόμαστε να παίζουμε χωρίς κανονικά σέντερ φορ, με τους Κασάνο, Εμάνουελσον και Ελ Σαραουί να παίρνουν το επιθετικό βάρος. Συνολικά έχουμε 12 τραυματίες και αυτό δεν μπορεί να είναι καλό. Αλλά σταδιακά θα επιστρέψουν και όλα θα πάνε καλά», δήλωσε. 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: