Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η προϊστορία τον «βγάζει» νικητή!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ο Σάββατο τον Εργοτέλη στην Κρήτη με στόχο τη νίκη που θα τον βοηθήσει να ταξιδέψει στο Λονδίνο με ανεβασμένη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ (Τετάρτη, 28/09) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ


Στο ματς με τους Κρητικούς ο Ολυμπιακός θα έχει έναν επιπλέον «σύμμαχο» στη προσπάθειά του να πάρει το «διπλό» στην Κρήτη. Ποιος είναι αυτός; Η παράδοση που τον θέλει πριν από αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, να παίρνει τη νίκη!  


Συγκεκριμένα από το 2000 ως σήμερα, σε 51 αγώνες που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» για το ελληνικό πρωτάθλημα, παραμονές αγώνα τους για το Τσάμπιονς Λιγκ, μετρούν 35  νίκες,  14 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. 

Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Εργοτέλης πάντα δυσκόλευε τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, ωστόσο  Βαλβέρδε και παίκτες θα κυνηγήσουν  με όλες τους τις δυνάμεις 36ο τρίποντο τους σε 52 παιχνίδια πριν από ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Αν τα καταφέρουν, το κέρδος θα είναι διπλό αφού εκτός από το βαθμολογικό όφελος   στον σχετικό πίνακα  της SuperLeague  οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν  με ανεβασμένη ψυχολογία στο Λονδίνο για τον κρίσιμο αγώνα με  την Άρσεναλ.  
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: