Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν...!!

Οι λέξεις και «ΟΦΗ» και «ηρεμία» δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι συνώνυμες. O Μιχάλης Ανδρεαδάκης γράφει για τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.
Όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν...
Από τότε που ο αείμνηστος Θεόδωρος Βαρδινογιάννης έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια (σ.σ. συμπληρώθηκαν την Τετάρτη 21/9), η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να... ησυχάσει σε διοικητικό επίπεδο.
Παράγοντες αμφιβόλου αξιοπιστίας, καχυποψία στις τάξεις του κόσμου περί «πράσινων» δεσμών και αναρίθμητα οικονομικά προβλήματα έχουν ταλανίσει κατά καιρούς τον Όμιλο και αποτελούν ζητήματα που απασχολούν την καθημερινή του επικαιρότητα περισσότερο και από τα αγωνιστικά θέματα. Η επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα μετά από περιπετειώδη τρόπο δεν ήταν αρκετή για να διαγράψει τις «αμαρτίες» του πρόσφατου παρελθόντος. Το αντίθετο, μάλιστα. Οι αδερφοί Βατσινά που συνέδεσαν το όνομα τους με τον «καταστροφικό» υποβιβασμό του σωματείου στη Β' Εθνική, εξακολουθούν να βάζουν... τρικλοποδιές στην προσπάθεια της διοίκησης του Νίκου Μαχλά για να μπορέσει ξανά η ομάδα να «ορθοποδήσει».
Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι έχουν άδικο που διεκδικούν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει να πάρουν όταν μεταβίβασαν τα ηνία του συλλόγου στη διοίκηση του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη. Απλά είναι το τάιμινγκ που «ξενίζει» για την επιλογή τους να τα διεκδικήσουν. Μόλις ο ΟΦΗ «συνήλθε» από τον τεράστιο δικαστικό αγώνα που έδωσε κόντρα σε όλους και όλα και κλήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξει ένα σύνολο για να μην πάει... άκλαυτος στη Σούπερ Λίγκα, ήρθαν τα αδέρφια Βατσινά να δεσμεύσουν το μοναδικό έσοδο της ομάδας τη δεδομένη στιγμή. Τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Και η κίνηση τους έγινε σε μια περίοδο που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ΟΦΗ προσπαθεί να καλύψει ακόμα οφειλές σε ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ επί των ημερών τους! Δηλαδή, ζητούν και τα ρέστα από πάνω, βάζοντας τον σύλλογο σε σοβαρό κίνδυνο να υποστεί κυρώσεις αν δεν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του μέχρι τον προσεχή αγώνα με την Ξάνθη. Εκτός αν έχουν ξεχάσει ότι η κρητική ομάδα δεν βασίζεται στις «πλάτες» κανενός μεγαλοπαράγοντα και μοναδικός «μεγαλομέτοχος» της είναι, πλέον, ο κόσμος την. Αυτός ήταν που τους απομάκρυνε κακήν κακώς ότι οδήγησαν τον σύλλογο στον υποβιβασμό και σ' αυτόν κρίνονται, πλέον, με τις ενέργειες τους. Όπως έστρωσαν (σ.σ. από τις επιχειρήσεις τους με στρώματα και λευκά είδη) θα κοιμηθούν...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: