Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ντεμόλ: «Πάμε για ένα καλό παιχνίδι στο Αγρίνιο την Κυριακή»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα (22/09) το μεσημέρι ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα Στεφάν Ντεμόλ, στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου "Ζωσιμάδες". 

Ο Βέλγος προπονητής αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπήρξε με την Επιτροπή Σταδίου η οποία χθες δεν επέτρεψε να προπονηθεί ο ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ, εκφράζοντας μάλιστα την απορία του για τους λόγους που συνέβη.

Από εκεί και πέρα ο  Ντεμόλ αναφέρθηκε στο περασμένο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς επίσης και στο Κυριακάτικο αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ντεμόλ:

"Για μία ακόμα φορά πρέπει να ξεκινήσω με μία ανακοίνωση τη σημερινή συνέντευξη. Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ανατολής που μας επέτρεψαν σήμερα να προπονηθούμε στο γήπεδό τους, ενώ άλλοι άνθρωποι φαίνεται ότι δεν είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν μας αφήνουν να προπονηθούμε στο ΠΕΑΚΙ. Δεν γνωρίζω το λόγο που μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε μόνο το μεσαίο γήπεδο στο ΠΕΑΚΙ και όχι τα άλλα δύο. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον μέσω της δουλειάς που έγινε στο ΠΕΑΚΙ νόμιζα ότι θα έχουμε περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους και θα χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις. Το θέμα αυτό δεν τελειώνει εδώ, αλλά βάζω προς το παρόν μια τελεία».


Είναι πάρα πολύ ωραίο όταν αυτά που σχεδιάζεις από πριν σου πιάνουν στο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες έπιασαν πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης  και όπως είδατε και εσείς ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Αποφασίσαμε να παίξουμε από την αρχή σε υψηλό τέμπο και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πλήρως.

Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τον Παναιτωλικό από πέρυσι, ενώ τον είδαμε και φέτος στα τρία πρώτα ματς. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που μας κέρδισαν πέρυσι στην κούρσα για τον τίτλο, εμείς θέλουμε να τους κερδίσουμε την Κυριακή.

Θα είναι δύσκολη η επιλογή 18άδας. Όλοι οι παίκτες είναι καλά πλην του Φέγκρους. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα έχω την ευκαιρία να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Οι δύο πρόεδροι έχουν φιλικές σχέσεις και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.

Με όλο το σεβασμό στον Παναιτωλικό θα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με τις ίδιες ιδιότητες και τους ίδιους στόχους , οπότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε λίγες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα και επέλεξα να παίξουμε ανοιχτά για να κερδίσουμε σε αυτοπεποίθηση.

Ο Βάντερσον είναι έτοιμος και θα βρίσκεται στην αποστολή. Περιμένουμε την μπλε κάρτα του Μαμαντού, που είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ζαϊρί. Δεν έχει κάνει προετοιμασία και δεν μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο, μπορεί όμως να μας βοηθήσει για λίγο εφόσον χρειαστεί».

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες σκέφτηκα αρκετά την περίπτωση του Σκούφαλη. Είδα ότι έδειχνε μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις της ομάδας Νέων και την Δευτέρα επικοινώνησα με τον πρόεδρο ζητώντας του την επιστροφή του Σκούφαλη στη μεγάλη ομάδα. Τη ν επομένη ο Μανώλης πέρασε από εργομετρικά και επέστρεψε. Στη θέση του Σκούφαλη υπάρχουν όμως πέντε παίκτες, οπότε θα τους αφήσω να ανταγωνιστούν για να επιλέξω τον καλύτερο.

Τζημόπουλος: "Πάμε για νίκη στο Αγρίνιο"

Τους παίκτες στην σημερινή Media Day εκπροσώπησε ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο. Συνεχίζουμε έτσι και θα πάμε στο Αγρίνιο για τη νίκη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: