Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Ταφόπλακα οι περικοπές"

Βασίλης Σεβαστής μίλησε στο ραδιόφωνο του gazzetta.gr για τη μείωση προϋπολογισμού στον Αθλητισμό και εξέφρασε τον προβληματισμό του για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα του προέδρου του ΣΕΓΑΣ
Για τις περικοπές στον Αθλητισμό: «Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι δοκιμάζεται όλη η Ελλάδα. Αν δρομολογηθούν κάποια πράγματα πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα ξαναδεί το θέμα. Αν δεν αλλάξει η απόφαση της κυβέρνησης να μας κόψει 40% του προϋπολογισμού αυτό θα αποτελέσει ταφόπλακα για μας. Πρέπει το υπουργείο Οικονομικών να επαναπροσδιορίσει τη θέση του. Αν θέλει η Ελλάδα να έχει κλειστά στάδια, κλειστές Ομοσπονδίες ας πάρουν τότε την ευθύνη οι αρμόδιοι».
Αν είναι πλήγμα για τον αθλητισμό ή για τον πρωταθλητισμό: «Είναι πλήγμα του λαϊκού αθλητισμού. Για όλα τα παιδιά που δείχνουν μια διέξοδο στον αθλητισμό. Πρόκειται για κοινωνικό πλήγμα. Μιλάμε για ποσά της τάξεως των 20-30 εκατομμυρίων. Αυτή η κατάσταση είτε θα οδηγήσει τα παιδιά είτε να μείνουν στα σπίτια τους και να ασχολούνται με το διαδίκτυο είτε στα ναρκωτικά».
Για τον Μαραθώνιο της Αθήνας: «Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώσει τον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μέχρι στιγμής δεν έχει χορηγηθεί ούτε με ένα ευρώ».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: