Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει από Δευτέρα το έγγραφο του Πρίγκηπα!!

Μια τριήμερη αργία στη Σαουδική Αραβία αποτελεί τροχοπέδη στο να σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα από τον Πρίγκηπα, Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ, στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς και η εγγυητική των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του φερόμενου ως ενδιαφερόμενου για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Βλάσης Τσάκας, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να λκάβει τις εγγυήσεις πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. Κι αυτό, γιατί στη Σαουδική Αραβία έχουν τριήμερη αργία, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Πλέον, αναμένεται αντίδραση της πλευράς Γιάννη Βαρδινογιάννη για το αν ακυρώνονται οι όποιες συζητήσεις ή αν θα δώσει παράταση στην υπόθεση...

Τσάκας: «Πάει από Δευτέρα το θέμα της εξουσιοδότησης»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον αέρα του Novasport FM:

Επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες πως η εξουσιοδότηση δεν θα φτάσει σήμερα;

«Δεν υπάρχει τρόπος να πάει η εξουσιοδότηση σήμερα! Αυτό θα γίνει τη Δευτέρα το πρωί. Υπάρχει τριήμερη αργία, είναι τεχνικός ο λόγος».

Ο Πρίγκηπας είναι μαζί σας αυτή τη στιγμή;

«Ναι είναι στο αμάξι, αλλά δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση».

Είστε στη Σαουδική Αραβία;

«Όχι, όχι».

Για ποιο λόγο δεν μιλάει απ' ευθείας είτε με τον κ. Βαρδινογιάννη, είτε με το δικηγορικό γραφείο;

«Δεν έχω ενημέρωση. Γνωρίζουμε πως υπάρχει προθεσμία, αλλά δεν πιστεύουμε πως αν τα έγγτραφα φτάσουν τη Δευτέρα θα υπάρξει πρόβλημα».

Έχετε επιδιώξει εσείς κάποια επαφή με τον κ. Βαρδινογιάννη;

«Όχι, όλα τα διευθετούν οι δικηγόροι».

Ο κ. Πετρόπουλος έχει μιλήσει με τον Πρίγκηπα;

«Ναι έχει μιλήσει».

Με τον κ. Βαρδινογιάννη γνωρίζεστε;

«Όχι βέβαια. Θα γνωριστούμε εφόσον προχωρήσει το θέμα από τη Δευτέρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Τσάκας έκανε δηλώσεις και στο Onsports.gr.

Αναλυτικά:
«Παιδιά είμαι με τον πρίγκιπα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο θέμα. Δεν ήξερα κι εγώ ότι είναι αργία εδώ σήμερα αλλά και αύριο. Οπότε παρότι θέλαμε να στείλουμε την εξουσιοδότηση δεν μπορούμε να στείλουμε τα απαραίτητα έγγραφα», ανέφερε ο Βλάσης Τσάκας.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τη Δευτέρα το πρωί θα υπάρχουν όλα τα χαρτιά στα χέρια του δικηγόρου και θα προχωρήσει το θέμα να γίνει η διαπραγμάτευση. Όχι η διαπραγμάτευση, για να το λέω σωστά, η τελική συμφωνία. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση το θέμα θα τελειώσει θετικά».
Σε ερώτηση για την προθεσμία, σχολίασε: «Είπαμε κι εχθές, deadlines δεν υπάρχουν. Ούτε θα υπάρξει πρόβλημα πιστεύω με το γεγονός ότι τα πληρεξούσια και οι εγγυητικές θα φτάσουν την Δευτέρα».
Όσο για τους αμφισβητίες, ανέφερε: «Σήμερα το πιθανότερο είναι να προχωρήσει σε μια δήλωση ο πρίγκιπας για να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Μάλιστα θα είναι σε επίσημο επιστολόχαρτο με όλα τα απαραίτητα για να μην υπάρχουν τα συνηθισμένα κακεντρεχή σχόλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: