Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Απ' το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα!"

Αυτό ήταν το σχόλιο του Στράτου Αποστολάκη όταν ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Σαουδάραβα επενδυτή, με τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού να τονίζει πως η λύση Βγενόπουλος είναι πιο σίγουρη...
"Απ' το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα!"
Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «Εξέδρα»:
«Είναι περίεργη η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Ηρθε και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη να προκαλέσει ακόμη περισσότερες αλλαγές. Το γεγονός όμως πως φέτος δεν υπάρχει το άγχος του τίτλου, μπορεί να βγει σε καλό και από το πουθενά ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μένει βέβαια να καταφέρει ο Φερέιρα να δέσει τους παίκτες σαν σύνολο και τα θετικά σημάδια που παρουσίασε η ομάδα στο Περιστέρι να μην είναι αναλαμπή, αλλά να εξελιχθούν παιχνίδι με το παιχνίδι κι έτσι να παρακολουθήσουμε λενα μαχητικό σύνολο, μαχητικό, σε καλή φυσική κατάσταση και δουλεμένο τακτικά».
Για τους αποκλεισμούς από Μακάμπι και Οντένσε: «Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό από δύο κατώτερες του Παναθηναϊκού ομάδες φέρουν οι παίκτες και ο τεχνικός. Κατά την γνώμη μου αν δεν είχε φύγει ο Σισέ η ομάδα δεν θα είχε χάσει από τους Δανούς και τους Ισραηλινούς. Το κενό του Σισέ δεν αναπληρώνεται. Ηταν ένας παίκτης γύρω από τον οποίο χτίστηκε όλο το πλάνο. Ο Τοτσέ δεν δείχνει ικανός. Δυσκολεύεται να σταθεί στο επίπεδο μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Ο Πορτογάλος θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο τα ζητήματα τακτικής και φυσικής κατάστασης».
Για τα διοικητικά και τον Πρίγκιπα: «Απ΄ το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. Δεν ξέρω τι περίπτωση είναι αυτοί οι Αραβες αλλά από το τίποτα είναι κάτι και αυτό. Βέβαια, η λύση Βγενόπουλου είναι πιο σίγουρη, αφού γνωρίζουμε την οικονομική του επιφάνεια».
Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη: «Δεν θέλω να κρίνω εγώ αν έκανε καλά τη δουλειά της στην ομάδα η οικογένεια. Εγω θυμάμαι, πως όταν πηγαίναμε με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και λέγαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα, μας ρωτούσαν αν ήμαστε ο Παναθηναϊκός επειδή μόνο αυτόν γνώριζαν. Οπότε ένα είναι σίγουρο: με την οικογένεια Βαρδινογιάννη στη διοίκηση ο Παναθηναϊκός γιγαντώθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: