Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Θεωρώ σοβαρή την υπόθεση!"

ο πληρεξούσιο περιμένει ο δικηγός του πρίγκιπα Σουλτάν, Παναγιώτης Πετρόπουλος για να πάει παρακάτω το θέμα με την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού στον Σαουδάραβα επενδυτή.
"Θεωρώ σοβαρή την υπόθεση!"
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του Σουλτάν στον Sentra 103,3:
Για το αν υπήρχε κάποια εξέλιξη:
«Κατά τις τελευταίες ώρες όχι. Είναι ό,τι ξέρετε κι εσείς από το ρεπορτάζ από χθες και περιμένω το πληρεξούσιο. Αμέσως μόλις φτάσει, θα επικοινωνήσω με το συνάδελφό μου».
Για την αντιμετώπιση που έχει από μερίδα του Τύπου η συγκεκριμένη υπόθεση:
«Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω, εγώ θεωρώ ότι είχα μια αντιμετώπιση που μου δείχνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν σοβαρά. Περιμένω το πληρεξούσιο και αν ήμουν ο δικηγόρος της άλλης πλευράς το ίδιο θα ζητούσα. Μιλάμε για μια διεθνή οικονομική συναλλαγή ουσιαστικά και για να καθίσουν οι δικηγόροι στο τραπέζι πρέπει να μονιμοποιηθούν. Για πάρα πολλούς λόγους που δεν είναι ώρα να τους αναλύσουμε».
Για το πώς βλέπει την υπόθεση με τον πρίγκιπα:
«Εγώ την υπόθεση τη θεωρώ σοβαρή και την αντιμετωπίζω σαν οποιαδήποτε υπόθεση ερχόταν στο γραφείο μου. Θεωρώ ότι αν δεν είχε πάρει έκταση το θέμα, το βρίσκω βέβαια λογικό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κοινωνικό θέμα, δεν θα υπήρχε καμία τάση σχολιασμού της υπόθεσης».
Για το πότε θα υπάρχουν νεότερα:
«Περιμένω, σήμερα φαντάζομαι. Η ιστορία αυτή ξεκίνησε απόγευμα Τετάρτης ουσιαστικά, με την έννοια ότι τότε ξεκίνησε η πλήρης ενημέρωση για το πληρεξούσιο και τις διορίες. Οπότε, αναμένω τις επόμενες ώρες ίσως και αύριο να τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: