Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έληξε η προθεσμία, δεν υφίσταται επίσημη πρόταση!!

Μας τελειώνει ο Σαουδάραβας ή θα έχουμε νέα επεισόδια; Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την πλευρά Βαρδινογιάννη, προς το παρόν τελειώνουν την υπόθεση!

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης το  δικηγορικό γραφείο Κυριακίδης-Γεωργόπουλος ενημέρωσε ότι  «εξέπνευσε η 48ωρη προθεσμία και ως εκ τούτου, για την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν υφίσταται αυτή την στιγμή ζήτημα ύπαρξης επίσημης προσφοράς»  

Οπως υποστηρίζεται από την πλευρά Βαρδινογιάννη, από την πρώτη στιγμή ζητούμενο ήταν να εξεταστεί άμεσα η φερεγγυότητα της πρότασης για να μην σέρνεται το θέμα.  Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δόθηκε αυστηρή προθεσμία 48 ωρών. 

Σημιεώνεται ότι  την Τετάρτη είχαν μιλήσει  οι δικηγόροι των δύο πλευρών και είχε τεθεί το θέμα  από τη στιγμή όμως που δεν ήρθε μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα  η έγγραφη εξουσιοδότηση που απαίτησε η πλευρά Βαρδινογιάννη, θεωρήθηκε ότι δεν υφίσταται επίσημη προσφορά από την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκηπα...


Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Βλάσης Τσάκας είχε δηλώσει ότι η εξουσιοδότηση θα έρθει από Δευτέρα εξαιτίας τριήμερης αργίας στη Σαουδική Άραβα. Απομένει να δούμε αν όντως γίνουν έτσι τα πράγματα και αν η πλευρά Βαρδινογιάννη ασχοληθεί εκ νέου με το θέμα αν και η σημερινή τοποθέτηση δεν αφήνει τέτοια περιθώρια... 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: