Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η επιφυλακτικότητα, της επιφυλακτικότητας...!!

Την Παρασκευή (23/9), όπως προβλέπει η προφορική συμφωνία, θα έχουν συνταχθεί τα συμβόλαια από την πλευρά της Petit Chateau και μέχρι την Τρίτη αναμένονται τα χρήματα, αλλά στην ΑΕΚ παραμένουν επιφυλακτικοί...
Η επιφυλακτικότητα, της επιφυλακτικότητας...
Οι εκπρόσωποι της Petit Chateau, όπως ενημέρωσαν τον Σταύρο Αδαμίδη, θέλουν μερικές μέρες προκειμένου να ετοιμάσουν κάποια απαραίτητα έγγραφα και όπως είχαν τονίσει, αύριο αναμένεται να είναι η καταληκτική ημερομηνία ώστε να συνταχθούν τα συμβόλαια. Μετά την συνάντηση της περασμένης Δευτέρας, η ιταλική εταιρία είχε τονίσει πως μέχρι την Παρασκευή θα είναι όλα έτοιμα και το αργότερο μέχρι την Τρίτη (48 εργάσιμες ώρες) θα έχουν κατατεθεί και τα χρήματα.
Αύριο, λοιπόν, περιμένουν από την ΠΑΕ μία «ενόχληση» από τους Ιταλούς, που (πιθανότατα) θα τους ενημερώσουν για τη σύνταξη των συμβολαίων και έπειτα το... μπαλάκι θα το κρατάνε οι ίδιοι στα χέρια τους. Θα πρέπει μέχρι την Τρίτη το αργότερο να εμφανίζεται το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της εταιρίας, ειδάλλως οι διαπραγματεύσεις πιθανότατα θα οδηγηθούν σε οριστικό «ναυάγιο». Όπως τόνιζαν και σήμερα στελέχη της ΠΑΕ, κάποια ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει στην υπόθεση και όλα μέχρι στιγμής είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα που εξ αρχής είχε οριστεί.
Παρόλα αυτά, στην διοίκηση της ΑΕΚ παραμένουν επιφυλακτικοί. Παρότι στο ραντεβού της Δευτέρα, όπως προκύπτει και από την επίσημη ανακοίνωση, τα πράγματα πήγαν καλά και επήλθε προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, όσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες εγγυήσεις, όλα παραμένουν ανοιχτά.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: