Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Προς χειρουργείο ο Σηφάκης

Ο Μιχάλης Σηφάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και οδεύει προς το χειρουργείο. Διαβάστε πόσο χρόνο μπορεί να μείνει εκτός
Μόνο με θαύμα φαίνεται πως ο Μιχάλης Σηφάκης θα γλιτώσει το χειρουργείο στο δεξί του γόνατο και όχι μόνο αυτό αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ακόμη και για τους επόμενους έξι μήνες.

Όπως και να έχει τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του τις επόμενες ώρες από την Ελβετία όπου φέρεται να βρίσκεται.
"Ο Μιχάλης Σηφάκης έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί περίπου εδώ και ένα χρόνο", είχε παραδεχθεί χθες σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής.

"Ακολούθησε μια συντηρητική αγωγή από την οποία είδαμε βελτίωση. Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική, με υγρό στο γόνατο. Συζητήσαμε τη λύση του χειρουργείου αλλά ο χρόνος επανόδου είναι μακρύς.

Ήταν προτιμότερο νομίζω, ο Μιχάλης να είχε χειρουργηθεί την άνοιξη, αλλά ο παίκτης επέλεξε να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Όφειλα να το σεβαστώ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πλέον στον Άρη ήδη φαίνεται να ασχολούνται με την απόκτηση τερματοφύλακα με πρώτη επιλογή να είναι ο Ελβετός Ελγκίν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου.

Εν τω μεταξύ το βράδυ υπήρξε γεύμα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης σε όλη την ομάδα, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, με μοναδικό αλλά δικαιολογημένο απόντα τον Σηφάκη που αναμένεται τις επόμενες ώρες να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: