Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«Τελειώνει» του Σχορτσανίτη στη Γαλατά!!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Γαλατασαράι με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όπως επιβεβαίωσε ο τιμ μάνατζερ των Τούρκων, Τσαν Τοπσακάλ.

«Τελειώνει» του Σχορτσανίτη στη Γαλατά!
Τις διαπραγματεύσεις του Σοφοκλή Σχορτσανίτη με τη Γαλατασαράι, επιβεβαίωσε ο Τσαν Τοπσακάλ.

Ο τιμ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας αποκάλυψε πως οι συζητήσεις με τον Έλληνα σέντερ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ παράλληλα δήλωσε πως η «Τσιμπόμ» έκανε δικό της τον Ιζέτ Τουρκγιλμάζ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν σε Λε Μαν και Σίμπενικ.

«Προσθέσαμε στο ρόστερ μας τον Ιζέτ Τουρκγιλμάζ, ενώ οι συζητήσεις με τον Σόφο εξελίσσονται πολύ θετικά», ήταν τα λόγια του Τσαν Τοπσακάλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο Αμβούργο ο Σπάχιτς!!

Στην Γερμανία συνεχίζει ο Εμίρ Σπάχιτς. Έπειτα από αρκετό καιρό στην «γύρα» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Βόσνιος τα βρήκε με το Αμβούργο, όπου υπέγραψε για ένα χρόνο.

Στο Αμβούργο ο Σπάχιτς
Στα… σίγουρα ο Εμίρ Σπάχιτς. Ο Βόσνιος στόπερ παραμένει στην Γερμανία και τη νέα χρονιά καθώς ήρθε σε συμφωνία με το Αμβούργο.

Ο 34χρονος αμυντικός, που είχε «παίξει» και για Παναθηναϊκό και έμεινε ελεύθερος από την Λεβερκούζεν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας.

«Πήραμε τον Εμίρ Σπάχιτς! Αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση των «δεινόσαυρων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Σπίτι του, σπιτάκι του!!

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε την 38η νίκη της καριέρας του στο Σίλβερστοουν, μπροστά στο κοινό του, σε έναν επεισοδιακό αγώνα με μόλις 13 μονοθέσια να τερματίζουν.Δεύτερος ο Ρόσμπεργκ, τρίτος ο Φέτελ.

Σπίτι του, σπιτάκι του!

Η εκκίνηση, στην οποία δεν συμμετείχε καν ο Φελίπε Νασρ λόγω μηχανικού προβλήματος στη Sauber, ήταν εντυπωσιακή, με τον Φελίπε Μάσα να περνά τις δύο Mercedes και τον ομόσταβλό του στη Williams, Βαλτέρι Μπότας, να ανεβαίνει τρίτος, μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ και πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον.

Δεν έφτανε αυτό, καθώς μια σύγκρουση έθεσε νοκ άουτ από τον αγώνα τον Τζένσον Μπάτον, που δεν είχε καν την ευκαιρία να τρέξει έναν γύρο μπροστά στο κοινό του, αλλά και τις Lotus των Ρομάν Γκροζάν και Παστόρ Μαλδονάδο, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο με τη δεύτερη McLaren αναγκάστηκε με τη ζημιά που υπέστη να μπει στα πιτ. Το αυτοκίνητο ασφαλείας παρέμεινε στην πίστα μέχρι τον τέταρτο γύρο, στον οποίο εγκατέλειψε ο Μαξ Φερστάπεν, όταν είχε σπινάρισμα με την Toro Rosso και βρέθηκε εκτός πίστας, ανήμπορος να συνεχίσει τον αγώνα. Λίγο αργότερα ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τέθηκε εκτός συνέχειας λόγω προβλήματος στον κινητήρα στη Red Bull και ο Κάρλος Σάινθ με την Toro Rosso πήρε τη σκυτάλη στον 34ο γύρο στις εγκαταλείψεις αφήνοντας στην πίστα μόλις 13 μονοθέσια.

Από τα μέσα του αγώνα ο Χάμιλτον πέρασε στην πρωτοπορία, την ώρα που η βροχή μπήκε στην εξίσωση κάνοντας ακόμη πιο συναρπαστικό το Grand Prix. Ο Ρόσμπεργκ παρέμενε πίσω από τις δύο Williams αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τις πρώτες ψιχάλες, αλλά σύντομα πέρασε στη δεύτερη θέση. Μετά το τελευταίο πιτ στοπ και των δύο Mercedes, ο Βρετανός άνοιξε τη διαφορά από τον Γερμανό ομόσταβλό του κι έφτασε στη νίκη, την ώρα που η Ferrari του Φέτελ ανέβαινε τρίτη μπροστά από Μάσα και Μπότας.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει 24-26 Ιουλίου στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner

Βαθμολογία πιλότων
1 Χάμιλτον 194
2 Ρόσμπεργκ 177
3 Φέτελ 135
4 Μπότας 77
5 Ραϊκόνεν 76
6 Μάσα 74
7 Ρικιάρντο 36
8 Κβίατ 27
9 Χούλκενμπεργκ 24
10 Γκροζάν 17
11 Νασρ 16
12 Πέρες 15
13 Μαλδονάδο 12
14 Φερστάπεν 10
15 Σάινθ 9
16 Έρικσον 5
17 Μπάτον 4
18 Αλόνσο 1

Βαθμολογία καατσκευαστών
1 Mercedes 371
2 Ferrari 211
3 Williams 151
4 Red Bull 63
5 Force India 39
6 Lotus 29
7 Sauber 21
8 Toro Rosso 19
9 McLaren 5
10 Manor 0 *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ψήνεται» φιλικό Ίντερ-ΑΕΚ!

Σε συζητήσεις για ένα ακόμα μεγάλο φιλικό βρίσκεται η ΑΕΚ. Πέραν της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ, η «Ένωση» βρίσκεται σε επαφές με την Ίντερ για ένα επίσης δυνατό τεστ στην Ιταλία.

«Ψήνεται» φιλικό Ίντερ-ΑΕΚ
Την ομάδα τους απέναντι σ’ ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό όνομα είναι πιθανό να δουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η «Ένωση» θ’ αντιμετωπίσει στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους τη Σεβίλλη.

Εκτός της αναμέτρησης όμως με την κάτοχο του Europa League, οι «κιτρινόμαυροι» ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με μια επίσης γνώριμη από το ευρωπαϊκό παρελθόν τους: Την Ίντερ.

Οι Ιταλοί μάλιστα παρουσιάζουν ως «κλεισμένη» τη συμφωνία για το παιχνίδι (κάτι που δεν επιβεβαιώνεται πάντως από την ΑΕΚ), αναφέροντας ως πιθανότερη ημερομηνία τις 16 Αυγούστου και ως τόπο διεξαγωγής την Ανκόνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Περήφανος ο πατέρας του Βεζένκοφ!


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πατέρας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Σάσο, για τη μεταγραφή του γιου του στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο τον προειδοποίησε πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στην Καταλονία.

Περήφανος ο πατέρας του Βεζένκοφ
Όλοι πατεράδες θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και έτσι ο Σάσο Βεζένκοφ δήλωσε περήφανος στον Τύπο της Βουλγαρίας, για τη μεταγραφή του γιου του, Αλέξανδρου, στην Μπαρτσελόνα.

«Για μένα η Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και είναι τιμή του να παίξει εκεί. Δεν θα είναι εύκολο για εκείνον, γιατί είναι μόλις 20 ετών. Θα υπάρξουν και καλές και κακές στιγμές, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι δυνατός. Έχουμε μιλήσει πολύ με το γιο μου για το συγκεκριμένο θέμα», δήλωσε ο πατέρας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Σάσο, στην «7sport.net». *Πηγή: sport-fm.gr*

Σπερς ή Παναθηναϊκός για Μιλουτίνοβ!!

Ανάμεσα στους Σπερς και τον Παναθηναϊκό βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, σύμφωνα με τους Σέρβους. Στο Σαν Αντόνιο για συζητήσεις με τα «σπιρούνια» είναι ήδη ο 20χρονος σέντερ.

Σπερς ή Παναθηναϊκός για Μιλουτίνοβ!
Η απόφαση του Νίκολα Μιλουτίνοβ να αποχωρήσει από την Παρτίζαν είναι ειλημμένη. Σύμφωνα με το σερβικό Τύπο, ο 20χρονος σέντερ δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και παρουσιάζεται να είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Σπερς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο «26» του φετινού ντραφτ του NBA.

Αυτή τη στιγμή, ο Μιλουτίνοβ είναι στο Σαν Αντόνιο και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τα «σπιρούνια», ωστόσο στις 15 Ιουλίου θα έχει επιστρέψει στο Βελιγράδι, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Σερβίας ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.

Ο νεαρός σέντερ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Παρτίζαν μέχρι το 2017, ωστόσο λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σερβικός σύλλογος δεν πρόκειται να συνεχίσει εκεί. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο έχουν αποχωρήσει ήδη από την ομάδα οι Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (στην Άλμπα), Μίλαν Μάτσβαν, Σάσα Πάβλοβιτς, Μπορίς Νταλό, ενώ ο Μιλένκο Τέπιτς δεν έχει πάρει την οριστική απόφασή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανοικτό του Γιορίς για Γιουνάιτεντ!!

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ για τον Ούγκο Γιορίς, όπως αναφέρει η «Equipe». Ρυθμιστής της υπόθεσης ο Ντε Χέα.

Ανοικτό του Γιορίς για Γιουνάιτεντ
Η πιθανή αποχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κρατάει σε εγρήγορση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ούγκο Γιορίς είναι η πρώτη επιλογή των «κόκκινων διαβόλων», με την «Equipe» να αναφέρει ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε ανοιχτή επαφή για τον Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στη μετακόμιση στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς της Στόουκ είναι μια άλλη περίπτωση που απασχόλησε, αλλά οδεύει προς την Τσέλσι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ για τον Κλάους! (video)

Η ατυχία χτύπησε με το καλησπέρα την... πόρτα του ΠΑΟΚ. Δείτε τι είπε ο γιατρός του «Δικεφάλου» για το μέγεθος του τραυματισμού του Στέφανου Αθανασιάδη που θα μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός.

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ για τον Κλάους (video)

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Στέφανου Αθανασιάδη στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να πορευτεί δίχως τον Έλληνα επιθετικό στο βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του -κατά συνέπεια και στα προκριματικά του Europa League.

Ο Γιάννης Ράλλης μίλησε για το μέγεθος του τραυματισμού, που θα κρατήσει τον Κλάους κάτι παραπάνω από ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

«Κατά τη διάρκεια της φάσης -σε πρόσκρουση με το πόδι του αντιπάλου- προέκυψε ένα ανοιχτό τραύμα κοντά στα τρία εκατοστά και ένα συντριπτικό κάταγμα στη νυχοφόρο φάλαγγα, όπως λέμε, στο τελευταίο τμήμα του πρώτου δαχτύλου του δεξιού του ποδιού», εξήγησε ο γιατρός του «Δικεφάλου».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Παντρεύτηκε ο Ρούντι!!

Βρέθηκε άνθρωπος που ανέχεται τον Ρούντι Φερνάντεθ! Ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Έλεν. Το «παρών» έδωσε και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τρεμέλ Ντάρντεν.

Παντρεύτηκε ο Ρούντι
Δέθηκε με τα δεσμά του γάμου ο Ισπανός μπασκετμπολίστας, Ρούντι Φερνάντεθ, την αγαπημένη του, Έλεν Λίνδες, σε εκκλησία στην Πογιένκα.

inner

inner

Αποδέχθηκαν την πρόσκληση περίπου 200 άτομα και παρέστησαν στην τελετή, μεταξύ των οποίων και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τρεμέλ Ντάρντεν, καθώς συνυπήρξαν τη σεζόν 2013-14.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ήταν θέμα διάθεσης!!

Η Αυστραλία εκμεταλλεύτηκε την απογοήτευση της Ισπανίας και τη διέσυρε με 103-72 καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 του Ηρακλείου.

Ήταν θέμα διάθεσης
Την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 του Ηρακλείου κατέλαβε η Αυστραλία. Τα «καγκουρό» ήταν εμφανές πως ήθελαν πολύ περισσότερο το παιχνίδι από την Ισπανία, που ήταν εμφανώς απογοητευμένη από τη χθεσινή ήττα από την Ιταλία, σε ένα ματς που μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου προηγείτο με 64-40.

Ο Τάνερ Κρεμπς με 31 πόντους (7/10 τρίποντα, 5/7 δίποντα) ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ οι Ίβηρες πέταξαν λευκή πετσέτα μετά την αποβολή του Γιανγκούμπα Σίμα με πέντε φάουλ 13 λεπτά πριν το τέλος. Το τελικό 103-72, ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά σε ένα ματς που είχε κριθεί από τη δεύτερη περίοδο.

Δεκάλεπτα: 12-21, 25-43, 53-66, 72-103.

Ισπανία (Πράδο Μπράνιας): Πέρεθ, Σ. Γκαρθία 2, Λόπεθ-Αροστέγκι 17, Ορόθ 6, Μ. Γκαρθία, Σίμα 5, Αλόνσο 15, Χιμένεθ 6, Ροντρίγκεθ, Ντίαθ 6, Βιλά 15.

Αυστραλία (Καπόρν): Βασίλιεβιτς, Γκλόβερ 8, Κρεμπς 31, Μπλαγκόγεβιτς 8, ΜακΝτάουελ-Γουάιτ 7, Γουάιτ 9, Κλαρκ 6, ΜακΒέι 15, Χάντερ 14, Γκακ 2, ΜακΚέι 3.

Διαιτητές: Πασκουάλ (Φιλιππίνες), Φερνάντεθ (Κόστα Ρίκα), Σούλγκα (Ουκρανία). *Πηγή: sport-fm.gr*

Πανηγύρισε και η Ντανιέλα!! (pics)

Δεν χάρηκαν μόνο ο Βιδάλ, ο Σάντσες και οι υπόλοιποι παίκτες της Χιλής με την Κούπα του Κόπα Αμέρικα και οι χιλιάδες οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και η πίστη φίλη της «ρόχα», Ντανιέλα.

Πανηγύρισε και η Ντανιέλα (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ένας ΝΒΑερ στο πλευρό της Ελλάδας!!

Ο Λουίτζι Ντατόμε με ένα μήνυμα στο Instagram έδειξε πως η Ελλάδα στο εξωτερικό δεν έχει μόνο εχθρούς, αλλά και πολλούς φίλους.

Ένας ΝΒΑερ στο πλευρό της Ελλάδας
Δεν τον συνδέει κάτι με την Ελλάδα. Δεν είναι Έλληνας, ούτε καν έχει αγωνιστεί σε ελληνικό σύλλογο. Όμως ο Λουίτζι Ντατόμε δείχνει πως υπάρχουν και Ευρωπαίοι που βρίσκονται στο πλευρό της χώρας στη δύσκολη στιγμή που περνά.

Ο Ιταλός ΝΒΑερ ανέβασε στο Instagram μια ελληνική σημαία και τη συνόδευσε με το ακόλουθο μήνυμα για το δημοψήφισμα και όσα θα ακολουθήσουν.

«Καλή τύχη και αλληλεγγύη στους φίλους Έλληνες σε αυτή την κρίσιμη μέρα», έγραψε ο άσος των Σέλτικς.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Luigi Datome (@gigidatome) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Τι... μπάλα έπαιξαν στο Copa America;

Τα γκολ. Οι αποβολές. Αυτοί που έπαιξαν κι αυτοί που… έμειναν θεατές. Οι οικοδεσπότες Χιλιανοί και οι φιλοξενούμενοι. Το Copa America με την γλώσσα των αριθμών.

Τι... μπάλα έπαιξαν στο Copa America;

Όπως και να 'χει ένα ακόμη Copa America πέρασε στην ιστορία. Μια διοργάνωση που συνολικά «έκοψε» 658.590 εισιτήρια. Ή διαφορετικά προσέλκυσε 25.330 κατά μέσο όρο ανά ματς.

276 παίκτες ταξίδεψαν στη Χιλή για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Λατινικής Αμερικής. Εξ αυτών οι 219 πήραν έστω κι ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Υπήρχαν, όμως κι οι παραπονεμένοι αφού 57 συνάδελφοί τους δεν ίδρωσαν καν την φανέλα.

Τα δίχτυα δεν… μάτωσαν ακριβώς (τελικός απολογισμός 59 γκολ), ενώ το παραδοσιακά σκληρό παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί 8 φορές η μπάλα στην άσπρη βούλα, 131 κάρτες κι 7 αποβολές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πεντάδα αρχηγών στον Ατρόμητο!


Ορίστηκαν από τον προπονητή του Ατρόμητου, Μιχάλη Γρηγορίου, οι αρχηγού της ομάδας (με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αγγελόπουλου). Στους Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Ουσέρο τα περιβραχιόνια.

Πεντάδα αρχηγών στον Ατρόμητο
Τους αρχηγούς του Ατρόμητου της σεζόν 2015-16 όρισε ο νέος προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου να του δίνει το «OK».

Πρόκειται για τέσσερις παλιοσειρές και έναν… νεοσύλλεκτο. Οι Σωκράτης Φυτανίδης, Νίκος Λαζαρίδης, Εντουάρντο Μπρίτο, Στέφανο Ναπολεόνι και πρώην χαφ του Αστέρα Τρίπολης είναι οι πρώτες πέντε επιλογές κατά σειρά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανίκητος Οζιέ!


Ο Σεμπαστιάν Οζιέ παρά την πίεση που δέχτηκε κατέκτησε την πέμπτη του φετινή νίκη στο WRC στο Ράλι Πολωνίας και διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμά του στη βαθμολογία.

Ανίκητος Οζιέ
Η πίεση που δέχτηκε ήταν περισσότερο ασφυκτική από ποτέ άλλοτε τη φετινή περίοδο ο Σεμπαστιάν Οζιέ, ωστόσο κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και να κατακτήσει το Ράλι Πολωνίας.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen κέρδισε τη μοναδική ειδική διαδρομή της Κυριακής, αλλά και το Power Stage κρατώντας δεύτερο (-11,9’’) τον ομόσταβλό του, Αντρέας Μίκελσεν, ενώ ο Οτ Τάνακ με Ford συμπλήρωσε το πόντιουμ ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοσή του στο WRC. Ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα με το τρίτο Volkswagen είχε ατύχημα στην τελευταία ειδική διαδρομή στην προσπάθειά του να πιάσει τον Εσθονό και να περάσει τρίτος.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει 30 Ιουλίου με 2 Αυγούστου στη Φινλανδία.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner

Οι νικητές των ειδικών διαδρομών:
SS1: Οζιέ
SS2: Μίκελσεν
SS3: Τάνακ
SS4: Τάνακ
SS5: Τάνακ
SS6: Οζιέ
SS7: Οζιέ
SS8: Λάτβαλα
SS9: Πρόκοπ
SS10: Οζιέ
SS11: Τάνακ
SS12: Τάνακ
SS13: Οζιέ
SS14: Ακυρώθηκε
SS15: Μίκελσεν
SS16: Τάνακ
SS17: Τάνακ
SS18: Οζιέ
SS19: Οζιέ

Η βαθμολογία των οδηγών
1. Οζιέ 161
2. Μίκελσεν 83
3. Όστμπεργκ 69
4. Λάτβαλα 68
5. Νουβίλ 58
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει το Euro U19 ο Δώνης!

Χωρίς τον Τάσο Δώνη θα αγωνιστεί η Εθνική Νέων στο Euro U19 που διεξάγεται από αύριο στη Βέροια, αφού ο διεθνής μεσοαμυντικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Χάνει το Euro U19 ο Δώνης
Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του Euro U19 που διεξάγεται στη Βέροια, ο Τάσος Δώνης έγινε γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός της Γιουβέντους ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στον αστράγαλο, η οποία τον αναγκάζει να χάσει το συγκεκριμένο τουρνουά που γίνεται στη χώρα μας.

Ο νεαρός άσος δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού είχε γυρίσει το πόδι του και ο τραυματισμός δεν του επιτρέπει να παίξει στο Euro U19.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κ. Γκούμας είναι οι:

ΚΟΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΣΑΛΙΑΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟΣ, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, ΠΑΟΚ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΖΗΣΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΟΖΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΠΑΟΚ
ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ, ΑΕΚ
ΒΑΣΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΟΚ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΜΑΥΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΒΕΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ *Πηγή: sport-fm.gr*

Έφτασε η ώρα και για τον Αστέρα!

Από αύριο, Δευτέρα 6 Ιουλίου, ξεκινάει η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν όψει της νέας σεζόν, καθώς οι Αρκάδες ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας.

Έφτασε η ώρα και για τον Αστέρα
Την Δευτέρα 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η ανακοίνωση

Το ραντεβού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει οριστεί για τις 18:00 και αυτό θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας για μια απαιτητική σεζόν όπου ο στόχος της ομάδας μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και φυσικά στους ομίλους του Europa League.

Από την Δευτέρα (06/07) μέχρι και το Σάββατο (11/07) ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα παραμείνει στην Τρίπολη για προπονήσεις, ενώ σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιηθούν τα ιατρικά, αιματολογικά και εργομετρικά τεστ.

Την Κυριακή (12/07) ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου: Προπόνηση (18:00)

Τρίτη 7 Ιουλίου: Αιματολογικές εξετάσεις / Προπόνηση (09:00)

Τετάρτη 8 Ιουλίου: Εργομετρικά / Προπόνηση (18:30)

Πέμπτη 9 Ιουλίου: Προπόνηση (09:00) / Προπόνηση (18:30)

Παρασκευή 10 Ιουλίου: Προπόνηση (18:30)

Σάββατο 11 Ιουλίου: Προπόνηση (09:00)

Κυριακή 12 Ιουλίου: Αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιείται, ανάλογα με τις αποφάσεις του προπονητικού επιτελείου.

* Ενημερώνουμε τα Μέσα Ενημέρωσης που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά την πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα 6 Ιουλίου, πως μισή ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης θα γίνουν δηλώσεις από ποδοσφαιριστές της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αθανασιάδης: «Να είναι το τελευταίο» (pic)

Την ελπίδα να μην έχει άλλη κακοτυχία μέσα στη σεζόν εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, με σχόλιο που έκανε στο Instagram κάτω από τη φωτογραφία με τον χθεσινό του τραυματισμό.

Αθανασιάδης: «Να είναι το τελευταίο» (pic)
Άσχημα ήταν τα νέα που αφορούσαν τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανσιάδη στον ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής επιθετικός υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο πρώτο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες. Ο 26χρονος άσος θα παραμείνει στην Ολλανδία και θα ξεκινήσει άμεσα την θεραπεία του με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Μία ημέρα μετά τον τραυματισμό του ο Αθανασιάδης ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram την ώρα που είναι στο έδαφος και αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, με τη λεζάντα: «Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο»!

Δείτε την ανάρτηση του διεθνούς επιθετικού

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Μπαρτζώκα η Κουμπάν!!

Νέος προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα.

Ανακοίνωσε Μπαρτζώκα η Κουμπάν!
Την πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα ανακοίνωσε η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο 50χρονος προπονητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα, που θα αγωνίζεται με wild card στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, ενώ διαδέχεται τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς.

Ο άλλοτε προπονητής του Αμαρουσίου, της Ολύμπια Λάρισας, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε το 2013 την Ευρωλίγκα, επιστρέφει στους πάγκους μετά τον Οκτώβριο, όταν και είχε απολυθεί από τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στις πράξεις κι όχι στα λόγια. Χαίρομαι που εντάσσομαι σε μια τέτοια ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στην Ευρωλίγκα και τη VTB League. Η επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης είναι σημαντική και θα πρέπει να καθιερωθεί εκεί. Είναι η τελευταία μέρα που ακούτε από μένα το ‘εγώ’, από εδώ και στο εξής θα υπάρχει μόνο το ‘εμείς’», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεών μας κατάλαβα ότι υπήρχε κατανόηση και κοινή σκέψη. Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες και είναι οργανωμένος. Ξέρω πόσο σημαντική είναι για την ομάδα η εξέλιξη των νεαρών της παικτών και αυτό ισχύει και για τους αστέρες της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους παίκτες της ομάδας».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βέντισεφ, είπε: «Χαίρομαι που έχουμε προπονητή έναν από τους καλύτερους των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. Η Λοκομοτίβ έχει φιλοδοξίες και θέλουμε να τις πετύχουμε εξελίσσοντας παράλληλα τους νεαρούς Ρώσους παίκτες μας. Ελπίζω οι ικανότητες και η εμπειρία του κόουτς Μπαρτζώκα να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και η ομάδα να έχει επιτυχίες υπό την καθοδήγησή του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Την «έπεσαν» στον αδερφό του Μέσι!!

Στο στόχαστρο οπαδών της Χιλής βρέθηκε ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ροντρίγκο ο οποίος δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα με συνέπεια να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του τελικού σε μπουθ.

Την «έπεσαν» στον αδερφό του Μέσι
Σκασμένη έφυγε χθες βράδυ από το γήπεδο η οικογένεια Μέσι. Όχι μόνο δεν πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America αλλά στη διάρκεια του τελικού βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών της Χιλής.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Αργεντινού άσου, Ροντρίγκο Μέσι δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα με συνέπεια –για λόγους ασφαλείας- όλοι μαζί να μεταφερθούν σε τηλεοπτικό μπουθ στο ημίχρονο, από όπου και παρακολούθησαν το υπόλοιπο της αναμέτρησης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ενισχυμένοι με Εφήβους οι Νέοι!

Σταμάτης, Τσαλμπούρης, Μπιλλής και Κώττας θα ενισχύσουν την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει στις 7 Ιουλίου στο Λινιάνο της Ιταλίας. Η δωδεκάδα και το πρόγραμμα.

Ενισχυμένοι με Εφήβους οι Νέοι
Η Εθνική Εφήβων ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ηρακλείου, αλλά τέσσερις παίκτες της θα ενσωματωθούν άμεσα, χωρίς… ανάσα, στην Εθνική Νέων Ανδρών, που θα λάβει μέρος από 7 ως 19 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, που θα γίνει στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Πρόκειται για τους Θωμά Κώττα, Σωτήρη Μπιλλή, Δημήτρη Σταμάτη και Γιώργο Τσαλμπούρη. Εκτός διοργάνωσης έμειναν ο τραυματίας Γιώργος Διαμαντάκος, καθώς και οι Κώστας Μήτογλου και Τάιλερ Ντόρσεϊ, που έχουν προπονήσεις με τα κολέγιά τους στις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στον δεύτερο όμιλο, στον οποίο βρίσκονται ακόμη οι Λετονία, Βουλγαρία, Σερβία και Ισραήλ. Το πρόγραμμα του ομίλου της ελληνικής ομάδας είναι:

7 Ιουλίου: 15.15 Βουλγαρία-Ισραήλ, 17.30 Λετονία-Ελλάδα
8 Ιουλίου: 19.45 Σερβία-Λετονία, 22.00 Ελλάδα-Βουλγαρία
9 Ιουλίου: 17.30 Ισραήλ-Ελλάδα, 17.30 Βουλγαρία-Σερβία
10 Ιουλίου: Ρεπό
11 Ιουλίου: 17.30 Ισραήλ-Λετονία, 17.30 Ελλάδα-Σερβία

Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στην επόμενη φάση, σχηματίζουν δύο ομίλους των έξι και ουσιαστικά εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία, καθώς υποβιβάζονται επτά συνολικά ομάδες στη Β’ Κατηγορία.

Η αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών

Ηλίας Θεοδώρου 1995 2.05 PF Pacific
Θωμάς Κώττας 1996 2.08 C ΠΑΟΚ
Μιχάλης Λιάπης 1995 1.88 SGΠΑΟΚ
Σωτήρης Μπιλλής 1996 1.95 SF Πανιώνιος
Κώστας Οικονομόπουλος 1996 1.90 SG Πανιώνιος
Στέλιος Πουλιανίτης 1995 1.88 PG Άρης
Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης 1995 1.92 PG ΚΑΟΔ
Αναστάσιος Σπυρόπουλος 1995 2.08 PF Πανιώνιος
Δημήτρης Σταμάτης 1996 1.87 SG Πανιώνιος
Γιώργος Τσαλμπούρης 1996 2.15 C Iowa
Γιάννης Χατζηνικόλας 1995 1.95 SF Παγκράτι
Ανδρέας Χριστοδούλου 1995 1.96 SG Ολυμπιακός

Προπονητής: ΜάνοςΜανουσέλης
Β. Προπονητής: Βασίλης Χρυσαλάς
Γιατρός: Ειρηναίος Καραμάνης
Φυσιοθεραπευτής: Σταμάτης Φωτόγλου
ΑρχηγόςΑποστολής: Νίκος Νικολόπουλος *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάλασε η μεταγραφή του Σαντάνα!!

Στις ιατρικές εξετάσεις «κόπηκε» ο Φελίπε Σαντάνα στην Κολωνία και έτσι παραμένει στη Σάλκε, η οποία τον Γενάρη τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Χάλασε η μεταγραφή του Σαντάνα!
Σε ένα πρόβλημα τραυματισμού οφείλεται το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Φελίπε Σαντάνα στην Κολωνία.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός – σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία – κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις, λόγω ενός προβλήματος που έχει στη γάμπα.

Έτσι μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό παραμένει στη Σάλκε, η οποία περιμένει τώρα νέα πρόταση για ην παραχώρησή του.

Δείτε το σχετικό tweet



*Πηγή: sport-fm.gr*