Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Οι δυο τους, το ερωτηματικό και ο Τζιοβάνι!!

Μπαρόχα και Βάρας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ για τον «άσο», αλλά φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν παράλληλα και τρίτη περίπτωση. Καμία ανησυχία για Τζιοβάνι.

Οι δυο τους, το ερωτηματικό και ο Τζιοβάνι

Σε ό,τι αφορά τον παίκτη κάτω από τα δοκάρια, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει παρά τo χθεσινό δημοσίευμα στην Βενεζουέλα για Μπαρόχα. Οι συμπατριώτες του 26χρονου πορτιέρο έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση. Δηλαδή, ότι έχει κλείσει ο ποδοσφαιριστής της Καράκας στην ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα, όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και ο Βάρας και μαζί με τον Μπαρόχα είναι οι δύο περιπτώσεις που απασχολούν πιο έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Επιπλέον, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χειρίζεται μια τρίτη περίπτωση. Ίσως να πρόκειται για τον Ρόμπιν Ρούιτερ, αλλά είναι πολύ πιθανό να τσεκάρει ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» κάποιον ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί ή ακουστεί.

Εξελίξεις με τον Τζιοβάνι αναμένονται τα επόμενα 24ωρα και λογικά από Τρίτη. Γενικότερα, μέχρι τότε δύσκολα θα προχωρήσει κάποιο μεταγραφικό θέμα, αλλά για τον Βραζιλιάνο δεν αγχώνονται στην ΑΕΚ και από τη νέα εβδομάδα το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα θα μπει στην τελική ευθεία. Το τελευταίο εμπόδιο είναι η Φλουμινένσε, καθώς με τον παίκτη όπως και την «Elenko Sports» έχει βρεθεί η λύση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: