Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Μοιραίος και πάλι ο Ιγκουαίν!! (video)


Δεινός σκόρερ ναι, σπεσιαλίστας στα πέναλτι όχι! Ο Ιγκουάιν αστόχησε ξανά (μέσα σε λίγο καιρό) από την άσπρη βούλα. Την πρώτη φορά συνέβη με τη Νάπολι και τη δεύτερη στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Μοιραίος και πάλι ο Ιγκουαίν (video)



Ωστόσο, κάτι παρόμοιο συνέβη σχετικά πρόσφατα, σε κανονική διάρκεια αγώνα. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο εντός έδρας ματς της Νάπολι με την Λάτσιο για την τελευταία αγωνιστική της Serie A. Αν ευστοχούσε, θα έστελνε πιθανότατα την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ τότε στα… αστέρια, καθώς θα γινόταν το 3-2 (από 0-2) και η νίκη των ναπολιτάνων ισοδυναμούσε με την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ωστόσο, αστόχησε και στη συνέχεια οι Ρωμαίοι πέτυχαν δύο γκολ και πανηγύρισαν στο φινάλε.



Επιπλέον, τρίτρωσε το… κακό, καθώς πέρυσι, τέτοια εποχή, ο Ιγκουαίν δεν σκόραρε σε τετ α τετ με τον Μάνουελ Νόγιερ κόντρα στη Γερμανία στο 20ο λεπτό του τελικού του Μουντιάλ και στην παράταση λύγισε η ομάδα του στην παράταση με το τέρμα του Γκέτσε στο 113ο λεπτό.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: