Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Σπερς ή Παναθηναϊκός για Μιλουτίνοβ!!

Ανάμεσα στους Σπερς και τον Παναθηναϊκό βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, σύμφωνα με τους Σέρβους. Στο Σαν Αντόνιο για συζητήσεις με τα «σπιρούνια» είναι ήδη ο 20χρονος σέντερ.

Σπερς ή Παναθηναϊκός για Μιλουτίνοβ!
Η απόφαση του Νίκολα Μιλουτίνοβ να αποχωρήσει από την Παρτίζαν είναι ειλημμένη. Σύμφωνα με το σερβικό Τύπο, ο 20χρονος σέντερ δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και παρουσιάζεται να είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Σπερς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο «26» του φετινού ντραφτ του NBA.

Αυτή τη στιγμή, ο Μιλουτίνοβ είναι στο Σαν Αντόνιο και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τα «σπιρούνια», ωστόσο στις 15 Ιουλίου θα έχει επιστρέψει στο Βελιγράδι, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Σερβίας ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.

Ο νεαρός σέντερ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Παρτίζαν μέχρι το 2017, ωστόσο λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σερβικός σύλλογος δεν πρόκειται να συνεχίσει εκεί. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο έχουν αποχωρήσει ήδη από την ομάδα οι Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (στην Άλμπα), Μίλαν Μάτσβαν, Σάσα Πάβλοβιτς, Μπορίς Νταλό, ενώ ο Μιλένκο Τέπιτς δεν έχει πάρει την οριστική απόφασή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: