Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«Τζούρα» από Παναθηναϊκό, όχι και από Εσιέν!!

Εικόνα από τον Παναθηναϊκό που χτίζεται στην Ολλανδία θα έχουν σήμερα (18:30) οι φίλοι του «τριφυλλιού», που θα αγωνιστεί κόντρα στην Άρνεμ, αλλά χωρίς Εσιέν, Πράνιτς, Θελάντερ και Στιλ.

«Τζούρα» από Παναθηναϊκό, όχι και από Εσιέν
Νέος… Παναθηναϊκός. Επιστροφή στη δράση για τους «πράσινους» που δίνουν το πρώτο τους τεστ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς θα αντιμετωπίσουν στις 18:30 την Άρνεμ επί ολλανδικού εδάφους, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Το παιχνίδι θα μεταδώσει τηλεοπτικά το Novasports 1 και φυσικά θα υπάρχει ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και από το sport-fm.gr.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδωσε ματς τελευταία φορά στις 7 Ιουνίου στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των play off κόντρα στον Ατρόμητο (ήττα με 2-0). Ωστόσο, το σημερινό δεν είναι επίσημο.

Πρωινή προπόνηση είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση «πέντε εναντίον δυο», ακολούθως οικογενειακό δίτερμα και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ατομικό ακολούθησαν και σήμερα οι Εσιέν, Θελάντερ, Πράνιτς και Στιλ και δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: