Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«Σπουδαία ομάδα με μαχητές η Ελλάδα»

Ο Τσινάνου Ονουάκου έβγαλε το καπέλο στην Ελλάδα για τον αγώνα που έδωσε απέναντι στις ΗΠΑ και μίλησε για τον παράξενο τρόπο που εκτελεί τις βολές.

«Σπουδαία ομάδα με μαχητές η Ελλάδα»
 
«Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Σαν τελικος. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την προσπάθειά της. Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, με πολύ ταλέντο και παίκτες που παλεύουν για κάθε κατοχή. Έδωσαν μεγάλη μάχη, είναι σπουδαία ομάδα. Ειλικρινά, μας δυσκόλεψαν πολύ. Εμείς στηριχτήκαμε στην άμυνά μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο σέντερ των ΗΠΑ.

Όσο για τον τελικό με την Κροατία, είπε: «Τους είχαμε αντιμετωπίσει και στον πρώτο γύρο και τους είχαμε νικήσει άνετα. Αν παίξουμε με την ίδια νοοτροπία, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Τέλος, για τον περίεργο τρόπο που εκτελεί βολές, τόνισε: «Είναι κάτι στο οποίο προπονούμαι εδώ και λίγο καιρό. Το έκανα προκειμένου να έχω καλύτερα ποσοστά ευστοχίας. Βλέπω βελτίωση και θα συνεχίσω να δουλεύω πάνω σε αυτό. Δεν με απασχολεί αν φαίνεται περίεργο ή αστείο σε κάποιους, αρκεί να μπαίνει η μπάλα μέσα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: