Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Απαντάει η ΚΑΕ στον Οικονομίδη

Τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Οικονομίδης στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (17/10) είναι δεδομένο πως δεν άρεσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μάλιστα πρόκειται να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (19/10) στις 13:00 για να δώσουν τις απαντήσεις τους στα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ.
Απαντάει η ΚΑΕ στον Οικονομίδη
Οι "ασπρόμαυροι" θεωρούν πως έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται και να διατηρούν σκληρή στάση για το θέμα των τηλεοπτικών και του ΟΠΑΠ και τα όσα είπε ο Οικονομίδης προκάλεσαν την αντίδρασή τους.
Πηγή: olapaok.gr

Σε λένε Ρομπίνιο; Βάζεις γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλλον το έχει το όνομα, δεν εξηγείται αλλιώς. Δείτε ένα πολύ ωραίο γκολ που έβαλε με τακουνάκι ο Ρομπίνιο της Αβαΐ.
Σε λένε Ρομπίνιο; Βάζεις γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι, κουβέντα να γίνεται...!!

Την Τρίτη (18/10) είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας με κύριο θέμα «διαγραφή μελών και αντικατάσταση αυτών», αλλά θεωρείται από εξαιρετικά δύσκολο ως εντελώς απίθανο να συζητηθεί κάτι τέτοιο...
Έτσι, κουβέντα να γίνεται...
Για την Πέμπτη, άλλωστε, είναι προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των εφέσεων του Αγροτικού Αστέρα κατά της ποινής του υποβιβασμού του, καθώς και του Ανδρέα Φάκου κατά των αθωωτικών αποφάσεων για Δόξα Δράμας, Δόξα Κρανούλας και Αετό Σκύδρας, οπότε τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και πάλι.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας θα δώσουν το παρών οι πρόεδροι των ομάδων που είναι υποψήφιες για άνοδο.
Δεδομένη, δηλαδή, θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Κώστα Πηλαδάκη (Λάρισα) και του Γιάννη Κομπότη (Λεβαδειακός), σχεδόν δεδομένη αυτή του Πέτρου Θεοδωρίδη (Πανσερραϊκός) και πιθανότατη του Θανάση Σάμιου (Δόξα Δράμας).
Πηγή: sentra-goal.gr

Με αλλαγές για να χτυπήσει στην κόντρα!!

Ο Νίκος Κωστένογλου μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες θα πάρουν φανέλα βασικού στο ματς με τη Λοκομοτίβ την Πέμπτη, αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όμως ο προπονητής της ΑΕΚ ψάχνει να βρει τους παίκτες-κλειδιά για ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα.
Με αλλαγές για να χτυπήσει στην κόντρα
Οι Γκερέιρο και Καφές μπορεί να είναι οι δύο από αυτούς και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και οι δύο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, που μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου θα συμπληρώνουν τους τρεις αμυντικούς χαφ (πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Βάργκας, παρά τις σκέψεις για ξεκούραση του Κολομβιανού).
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορούν να μεταφέρουν την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει και τη μεγάλη μπαλιά για μία κόντρα επίθεση. Αυτό δηλαδή που αναζητάει η ΑΕΚ. Όσο για την γραμμή «κρούσης», Μπερνς, Σιαλμάς, Κάρλος και Μπέλεκ, δείχνουν οι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις της επίθεσης.
Πηγή: aek365.gr

Πέρυσι χατίρι στον Ολυμπιακό, φέτος στον ΠΑΟ!!

Έκπληξη και ...γκρίνιες προκάλεσε η άδεια που πήρε ο Καπίνο από την ΕΠΟ, για να συνεχίσει προπονήσεις στον Παναθηναϊκό. Ο σκύλος έμαθε πως το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι με τον Ποτουρίδη...
Πέρυσι χατίρι στον Ολυμπιακό, φέτος στον ΠΑΟ!
Πρώτα από όλα πρέπει να σημειώσουμε πως η ευκαιρία που έχει ο 17χρονος τερματοφύλακας να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά βασικός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλη. Με τον Κοτσόλη να μην είναι βέβαιο πως θα είναι 100% έτοιμος να δώσει το "παρών" στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τον Καρνέζη να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Παιανία, ο μικρός μοιάζει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.
Με την Ομοσπονδία να κάνει τελικά το χατίρι στους πράσινους και να τον αφήνει να συνεχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα του παρά το γεγονός ότι η αποστολή της Εθνικής Νέων συγκεντρώθηκε σήμερα, για τρεις αγώνες που θα γίνουν στην Αρμενία, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012. Κάτι που σημαίνει πως θα απουσίαζε από τις 17 μέχρι τις 27 Οκτώβρη (για τα ματς εναντίον με Ανδόρα 21/10, Αρμενία 23/10 και Σλοβακία 26/10) και θα έχανε το ματς με τον Εργοτέλη, το Σάββατο στις 22 του μήνα.
Επειδή ακούστηκαν κάποιες γκρίνιες ...λιμανίσιες για το χατίρι που έκανε η ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό, αξίζει να θυμηθούμε πως κάτι αντίστοιχο είχε πέρυσι με τον Ποτουρίδη, προκειμένου να παίξει στον Ολυμπιακό.
Πολλοί, βέβαια, θα μιλήσουν για θέμα ηθικής τάξης, καθώς η Εθνική (έστω και αν μιλάμε για μία από τις "μικρές") είναι πάνω από τους συλλόγους. Όλους τους συλλόγους.
Ποιος ξέρει, ίσως στην ΕΠΟ να ήθελαν να ισορροπήσουν τη βάρκα, μετά το περσινό χατίρι που έκαναν στους ερυθρόλευκους. Έτσι, για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και να μη φωνάζει κανείς. Αλλά τελικά δεν τη γλιτώνει. Άσε που τώρα που ο σκύλος θύμισε την περίπτωση Ποτουρίδη, μπορεί να αρχίσουν να γκρινιάζουν κι άλλες ομάδες...

πηγή: sportdog.gr

«Έχει πρόβλημα στα μάτια ο Κοστάντσο;»

Ιδιαίτερα «καυστικός» ήταν ο Νίκος Σαργκάνης με τον Φράνκο Κοστάντσο, μέχρι που αναρωτήθηκε αν πρέπει να πάει σε γιατρό να κοιτάξει τα μάτια του. Επίσης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Καπίνο και τον Λέτο.
«Έχει πρόβλημα στα μάτια ο Κοστάντσο;»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

-Το παιχνίδι που ξεχώρισε:
«Δεν μπορώ να πω ότι είδα ένα παιχνίδι που με μάγεψε. Το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ δεν ήταν κακό. Από πλευράς, ΟΦΗ, το πάλεψε πολύ. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά έβαλε κάτω την μπάλα και έπαιξε ωραία. Εμένα μου άρεσε. Αυτός ο προπονητής έχει αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ»

-Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού:
«Αν εξαιρέσεις τον Λέτο που έχει μεγάλο ταλέντο, από εκεί και πέρα δεν μου έδειξε τίποτα».

-Για τον Καπίνο:
«Είναι ένα καλό ταλέντο. Βέβαια, έχει μάθει κάποια πραγματάκια λάθος. Το ένα από τα δύο γκολ που δέχθηκε θα μπορούσε να το έχει αποφύγει, αν είχε χρησιμοποιήσει το άλλο χέρι. Είναι μικρός όμως. Είναι σοβαρό παιδί, έχει ταλέντο αλλά θέλει πολλή δουλειά. Ένας τερματοφύλακας που παίζει στον Παναθηναϊκό υποχρεούται να είναι έτοιμος, όποια κι αν είναι η ηλικία του. Είναι καλό ταλέντο. Έχει χαρακτήρα τερματοφύλακα.
Χάρηκα πάρα πολύ που τόλμησε μια ομάδα να χρησιμοποιήσει έναν τερματοφύλακα τόσο μικρό σε ηλικία. Αν του δώσουν κι άλλες ευκαιρίες και τον στηρίξουν ακόμη και σε λάθη τότε ο ΠΑΟ θα κερδίσει άλλον έναν τερματοφύλακα».

-Για τον Κοστάντσο…
«Δεν είναι ότι το γκολ που δέχθηκε ήταν χαζό ή πιανόταν εύκολα. Το γκολ ήταν πολύ ωραίο σε εκτέλεση. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πάλι δεν είχε καμία αντίδραση. Μήπως πρέπει να κοιτάξει κάτι άλλο… Δεν ξέρω, δεν θέλω να γίνω και… Μήπως έχει πρόβλημα στα μάτια του. Γιατί όσα γκολ και να έχουν συζητήσει είναι ότι δεν αντέδρασε. Δεν κινήθηκε καθόλου προς την μπάλα. Δεν είναι κακός τερματοφύλακας. Η αντίληψή όμως που έχει δεν είναι καλή».

-Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πως πρέπει να είναι κόντρα στην Ντόρτμουντ:
«Δεν ήταν όπως τον περίμενα. Δεν νομίζω να παρουσιαστεί έτσι, γιατί τότε θα έχει μεγάλα προβλήματα».

Αστυνόμος με κέρδη 2,3 εκ. ευρώ από το στοίχημα!!

Το... μυθικό ποσό των 2.3 εκ. Ευρώ εντοπίστηκε σε λογαριασμό πρώην αστυνομικού ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να εμπλακεί και στο ποδόσφαιρο!
Αστυνόμος με κέρδη 2,3 εκ. ευρώ από το στοίχημα!
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.tovima.gr πρώην αστυνομικός που έχει υπηρετήσει στο Τμήμα Δίωξης Διαρρηκτών αλλά και σε αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκε να έχει το τεράστιο αυτό ποσό σε τραπεζικούς λογαριασμούς του.
Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια της θητείας του στην... πορεία του, εμφανίσθηκε ως ιδιοκτήτης μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας στοιχημάτων, ενώ έχει επιχειρήσει να αγοράσει και ποδοσφαιρικές ομάδες, μία από τις οποίες ενεπλάκη και στην υπόθεση των στημένων αγώνων!
Ο εν λόγω αστυνομικός αποχώρησε στα τέλη του 2006 από το σώμα και μέσα σε μερικούς μήνες ο τραπεζικός του λογαριασμός... φούσκωσε!
Μάλιστα φέρεται από το 2006 να έχει διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων με έδρα στην Αυστρία. Στην εταιρεία αυτή υπάρχουν στοιχήματα για αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μέχρι ράγκμπι και μπέιζμπολ!
Πηγή: gazzetta.gr

Την Τρίτη κρίνεται το τζάμπολ της Α1!!

Το λοκ άουτ της Α1 ενδέχεται να κρατήσει μόλις μια εβδομάδα, καθώς την Τρίτη θα γίνουν διαδοχικά ραντεβού με την ΕΟΚ, την ΕΡΤ και έπειτα θα γίνει το κρίσιμο ΔΣ.
Την Τρίτη κρίνεται το τζάμπολ της Α1
Ο Βασίλης Οικονομίδης εξέφρασε σε δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη τη σιγουριά του ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να αρθεί το λοκ άουτ από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.
Τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν στις διαδοχικές συναντήσεις που θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι. Στις 12:00 θα γίνει το ραντεβού των ομάδων και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.
Στις 14:30 θα ακολουθήσει το ραντεβού με τη διοίκηση της ΕΡΤ προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.
Αφού έχουν διαμορφώσει πια, όλοι μια άποψη για τα νέα δεδομένα θα συγκροτηθεί στις 17:30 νέο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου και θα συζητηθεί το θέμα της άρσης του λοκ άουτ. Αν οι πρόεδροι των έντεκα ομάδων (πλην Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού), ικανοποιηθούν οικονομικά, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Την Τρίτη η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα!!

Aύριο το πρωί αναμένεται η απόφαση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου κατά της Super League.
Την Τρίτη η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα
Η απόφαση αναμενόταν μέχρι σήμερα το μεσημέρι αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Πλέον αναμένετε να εκδοθεί αύριο λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο Δ.Σ της Super league.
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

Άμα δεν θέλει να μπει... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατυχία; Ανικανότητα; Λίγο κι από τα δύο;; Πάντως, οι παίκτες της Σάο Πάουλο στο ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε... κατάφεραν να έχουν 4 (!) δοκάρια στην ίδια φάση!
Άμα δεν θέλει να μπει... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε το έγγραφο η πλευρά Βαρδινογιάννη!!

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των νομικών των δύο πλευρών, με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο να στέλνει νωρίτερα το έγγραφο με την πιστοποιημένη υπογραφή του Σαουδάραβα πρίγκιπα.
Πήρε το έγγραφο η πλευρά Βαρδινογιάννη
Το έγγραφο που έφτασε με e-mail φέρει το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και είναι επικυρωμένο από βασιλικό συμβολαιογράφο στη Τζέντα.
Βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γίνει, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να επιμείνει και να ζητήσει το επίσημο έγγραφο που θα έρθει με κούριερ από την Σαουδική Αραβία.

Το γεγονός, όμως είναι , πως οι εκπρόσωποι των δυό πλευρών έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι και οι διαπραγματεύσεις τους δεν αποκλείεται να επιφέρουν τη σύνταξη του MΟU, κάτι που θα δώσει μια πιο ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση.
πηγή: sportdog.gr

Aύριο η πρώτη συνεδρίαση!!

Όπως έγινε γνωστό, αύριο θα γίνει τελικά το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να καθίσουν και για πρώτη φορά όλα τα μέλη του νέου σχήματος στο ίδιο τραπέζι...
Aύριο η πρώτη συνεδρίαση
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Σπύρος Μηλιωρίδης είναι τα μοναδικά μέλη που συνεχίζουν από την προηγούμενη διοίκηση έχοντας πλέον στο πλευρό τους και τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη, Γιώργο και Δημήτρη Σαχπατζίδη, Β. Ποζατζίδη (ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη), Βελή και Σαράτση.
Ουσιαστικά θα γίνει η πρώτη συζήτηση για κάποιους ρόλους και αρμοδιότητες που θα αναλάβουν κάποια μέλη, ενώ θα συζητηθεί φυσικά και η πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα διοίκηση.
Το διοικητικό συμβούλιο θα λάβει χώρα στην Τούμπα αύριο μετά το μεσημέρι.
Πηγή: paok24.gr

Και η υπομονή έχει τα όριά της...!!

Σκασμένος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Μάρκο Πάντελιτς, καθώς περίμενε πως ο Βαλβέρδε θα τον χρησιμοποιούσε στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ. Ο Σέρβος όποτε παίζει βοηθάει, αλλά η υπομονή του φαίνεται να στερεύει...
Και η υπομονή έχει τα όριά της...
Ο 33χρονος φορ δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου και το ίδιο ισχύει μέχρι στιγμής και φέτος. Το ζήτημα, όμως, είναι τι θα γίνει από εδώ και μετά. Από την άποψη ότι όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα δείχνει απογοητευμένος.

Μπορεί να μην έχει τα στοιχεία του Μιραλάς, για παράδειγμα, αλλά την μπάλα στο πλεκτό τη στέλνει συχνά. Κι αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο.
Μόνο ο Ισπανός κόουτς δείχνει να μην το υπολογίζει και πολύ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει "ρίξει" σε ευκαιρίες. Για αυτό και όσοι γνωρίζουν καλά τον Πάντελιτς, λένε πως το βράδυ του Σαββάτου δεν μιλιόταν. Και, ίσως, αλλάξει στο εγγύς μέλλον τη "γραμμή" που ακολουθεί. Γνωρίζοντας πως είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας, αλλά και της διοίκησης....
πηγή: sportdog.gr

Οι... παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!!

Στεναχωρημένος για την τωρινή πορεία της Ίντερ εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος φυσικά και δεν έχει ξεχάσει το ντρεμπλ που πανηγύρισε στον πάγκο των «νερατζούρι».
Οι... παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!
«Δεν μου αρέσουν τα αποτελέσματα της Ίντερ. Πάντα παρακολουθώ τα αποτελέσματά της. Παραμένω αισιόδοξος όμως για την συνέχεια. Μπορεί να έχουν κάποια συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά θα συνεχίσω να πιστεύω σε ανατροπή των δεδομένων», είπε ο Μουρίνιο. Τα πράγματα άλλωστε φέτος πάνε από το κακό στο... χειρότερο για την Ίντερ, καθώς μετά από επτά αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχει μόλις μία νίκη και βρίσκεται κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού.
Σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον τεχνικό διευθυντή των κυπελλούχων Ιταλίας, Μάριο Μπράνκα να αποχωρεί από το Μιλάνο για να προσληφθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Τον γνωρίζω πολύ καλά και είμαστε καλοί φίλοι. Δουλέψαμε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν στην Ίντερ και μου αρέσει ο τρόπος που κάνει την δουλειά του. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας, αλλά δεν θα έρθει στην Ρεάλ».

Με ΟΠΑΠ και ο ΠΑΟ!!

Μετά τον Ολυμπιακό και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως βασικός χορηγός του για τα επόμενα τρία χρονιά θα είναι ο ΟΠΑΠ.
Με ΟΠΑΠ και ο ΠΑΟ!
Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ ως βασικό χορηγό της φανέλας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΟΠΑΠ ΑΕ δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στο ελληνικό μπάσκετ και ξεχωριστά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κυριαρχεί στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».
«Στο πλαίσιο της στήριξης του Ελληνικού μπάσκετ η ΟΠΑΠ Α.Ε. χορηγεί για τα επόμενα τρία (3) χρόνια μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες και μια από τις ιστορικότερες Ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό. Η μέχρι τώρα πολύ επιτυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και η διάθεση που έχει εκφραστεί μεταξύ των μερών είναι ίσως η καλύτερη εγγύηση για μια επιτυχημένη συνεργασία που σκοπό έχει μεταξύ των άλλων να βοηθήσει την πολύ επιτυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και την Ευρώπη», τόνισε ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σωτήρης Σπανίδης.
Από την πλευρά τους, ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΟΠΑΠ ΑΕ στο χορηγικό μας πρόγραμμα. Σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς η ΟΠΑΠ ΑΕ συνεχίζει να επενδύει στον αθλητισμό διευρύνοντας την υποστήριξή της στο μπάσκετ. Για την ομάδα μας, τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, ανοίγει μια νέα σελίδα σε εμπορικό επίπεδο. Στόχος είναι να έχουν και τα δύο μέρη τα μέγιστα δυνατά εμπορικά και επικοινωνιακά οφέλη, αλλά και να δημιουργήσουμε από κοινού ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας».

“Στην Αθήνα εκπαιδευτήκαμε”, δηλώνουν οι Ιταλοί αναρχικοί!

Η Ελλάδα ήταν το “στρατόπεδο εκπαίδευσης” των Ιταλών αναρχικών του Black Block, που δημιούργησαν τα επεισόδια στο κέντρο της Ρώμης το Σάββατο στη συγκέντρωση των Ιταλών αγανακτισμένων.
“Στην Αθήνα εκπαιδευτήκαμε”, δηλώνουν οι Ιταλοί αναρχικοί!
Στην εφημερίδα La Repubblica μιλάει ανώνυμα ο 30χρονος αναρχικός Φ. o οποίος δηλώνει “πήραμε master στην Ελλάδα”, υποστηρίζοντας ότι κάθε μήνα επί ένα χρόνο αναρχικοί βρίσκονταν στην Ελλάδα «μαθαίνοντας από τους Αθηναίους συντρόφους τους ότι το αντάρτικο πόλης είναι μία τέχνη στην οποία νικά η οργάνωση».
Ο 30χρονος δηλώνει επίσης στην εφημερίδα, ότι οι Ιταλοί αναρχικοί προετοιμάζονταν επί ένα χρόνο και απειλεί ικανοποιημένος ότι “αυτή ήταν μόνο η αρχή” . «Όλοι γνώριζαν τι θέλαμε να κάνουμε. Και γνώριζαν πως ξέρουμε να το κάνουμε. Γιατί προετοιμαζόμασταν για ένα χρόνο» λέει και στην ερώτηση «προετοιμαζόσασταν;» απαντά πως «κάναμε το 'μάστερ' στην Ελλάδα».
“Πηγαίναμε κάθε μήνα επί ένα χρόνο και μάθαμε στους δρόμους της Αθήνας πώς να τα σπάμε. Είμαστε πολύ οργανωμένοι. Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί και γρήγοροι”
«Πριν ένα χρόνο-λέει- είχαμε μόνο μεγάλη επιθυμία να τα συνθλίψουμε όλα. Τώρα γνωρίζουμε πως να το κάνουμε. Στη Ρώμη νικήσαμε γιατί είχαμε σχέδιο, είχαμε οργάνωση».
Πηγή: lifo.gr

"Διάρκεια και καλή απόδοση"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, Ρόι Κάρολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου και θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Superleague.
"Διάρκεια και καλή απόδοση"
«Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός και για το λόγο αυτό πήρε το βαθμό. Δεν είχα μόνο εγώ καλή απόδοση αλλά όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν. Η συνολική προσπάθεια που κατέβαλε όλη η ομάδα, έφερε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι από έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φοβήθηκα το ματς. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας. Ξέραμε τι μας περίμενε χθες. Έπρεπε όλοι οι παίκτες να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να μπορούσε η ομάδα μας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Αυτό έγινε και φυσικά είμαστε όλοι χαρούμενοι», είπε αρχικά ο βορειο-Ιρλανδός κίπερ και πρόσθεσε:
« Όμως το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε από το ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει πίσω και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με έναν επίσης δύσκολο αντίπαλο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα μας. Δεν θα πρέπει να βλέπουμε μακριά. Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει πολύ καλή παρουσία στη super league, βασική προϋπόθεση όμως είναι να έχουμε διάρκεια στη πολύ καλή απόδοση.
Σε καμία περίπτωση το 0-0 που πήραμε χθες στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αρκετό. Φυσικά και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας με πολλά δύσκολα παιχνίδια. Από σήμερα η προσοχή μας είναι μόνο στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ, όπου πρέπει να έχουμε παρόμοια νοοτροπία για να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Αγωνία για Γκαρσία - Φωτάκη, ατομικό Κοντρέρας - Μπαλάφας!!

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Γιώργος Φωτάκης, οι οποίοι απουσιάζουν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.
Αγωνία για Γκαρσία - Φωτάκη, ατομικό Κοντρέρας - Μπαλάφας
Σήμερα δεν συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα Κοντέρας και Μπαλάφας. Οι δύο τους κάνουν ατομικό τρέξιμο με το Γρηγόρη Καβαλιεράτο και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς με τον Άρη, καθώς το παιχνίδι με τη Σάμροκ μάλλον δεν το προλαβαίνουν.
Έξι παίκτες που έπαιξαν χθες βασικοί (Ίβιτς, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Τσιρίλο, Αθανασιάδης) έκαναν τρέξιμο και χαλάρωμα με το Νίκο Καρύδα και μαζί τους ήταν και ο Αρίας που έπαιξε αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο.
Ο Έτο και ο Λίνο έκαναν θεραπεία και αποκατάσταση μετά από το χθεσινό ματς για να φρεσκαριστούν για τα ερχόμενα ματς.Οι Χαλκιάς, Κρέσιτς και Γλύκος έκαναν χωριστό πρόγραμμα με το Στέφανο Αϊβαλιώτη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Πηγή: paok24.gr

Με αυτή δεν θα τρώει γκολ η Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟ)

Επειδή πολλά... λέγονται και γράφονται στην Αγγλία για τα λάθη που κάνει ο Ντε Χέα ως τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η αγαπημένη του Εντουρνέ βρήκε την λύση!
Με αυτή δεν θα τρώει γκολ η Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟ)
Η όμορφη Ισπανίδα και σύντροφός του τα τελευταία χρόνια, ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία της όπου φόραγε μόνο την εμφάνιση του Ντε Χεά. Λέτε μόλις την δει ο Σερ Άλεξ να την προτιμήσει για τον «άσο»;

Εμείς πάντως σας δείχνουμε και μερικές ακόμα φωτογραφίες της...

Καλού-κακού βάλτε βενζίνη, γιατί Τετάρτη... γιοκ!!

Την απόφαση τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ την Τετάρτη πήρε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων.

Καλού-κακού βάλτε βενζίνη, γιατί Τετάρτη... γιοκ!
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία διαμαρτύρεται:
1) Για τις υψηλές τιμές των καυσίμων
2) Για τον ανταγωνισμό που δέχονται τα πρατήρια υγρών καυσίμων από τα κυκλώματα της Λαθρεμπορίας, της Νοθείας και της κλοπής καυσίμων.
3) Για την απώλεια δημοσίων εσόδων ύψους 1 δισ. ευρώ ετησίως από την παράνομη διακίνηση καυσίμων.
4) Για την κατοχύρωση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και τη διασφάλιση των αποθεματικών του Ταμείου μας και του ύψους των συντάξεων μας.
5) Για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης.
6) Για την επιβολή πλαφόν μόνο στις τιμές λιανικής.
Πηγή: newspost.gr

Ch.L. θα δούμε σίγουρα, για Ολυμπιακό... θα δούμε!!

Άδεια από την ΕΣΗΕΑ προκειμένου να δείξει τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ-Λυών και Νάπολι-Μπάγερν πήρε το MEGA. Θέμα ΠΟΣΠΕΡΤ και μόνο το τι θα γίνει με το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ.
Ch.L. θα δούμε σίγουρα, για Ολυμπιακό... θα δούμε!
Την ευκαιρία να δουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ-Λυών (21:45 απευθείας μετάδοση) και Νάπολι-Μπάγερν (23:55 μαγνητοσκόπηση), θα έχουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, καθώς παρά την αυριανή απεργία στα ΜΜΕ, το MEGA πήρε άδεια από την ΕΣΗΕΑ και θα μεταδόσεις τα δύο σημαντικά ματς.
Το πρώτο από το Μπερναμπέου από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και το δεύτερο από τη Νάπολι από τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Είναι πρώτη φορά που δίνεται μια τέτοια άδεια, ενώ δεν δόθηκε και για την εκπομπή «Σούπερ Μπάλα LIVE», είναι αυστηρά για μεταδόσεις των δύο παιχνιδιών. Μάλιστα κατά την διάρκεια των μεταδόσεων, θα περνάει σχετικό μήνυμα που θα αναφέρεται στην απεργία της ΕΣΗΕΑ.
Όσον αφορά το ματς του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ την ερχόμενη Τετάρτη, το θέμα είναι καθαρά το τι θα κάνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, καθώς έτσι και αλλιώς η ΕΣΗΕΑ δεν έχει προγραμματισμένη απεργία την συγκεκριμένη ημέρα για να μπορέσει να δώσει και σχετική άδεια. Έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού, περιμένουν με αγωνία να δουν τι τελικά θα αποφασίσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, προκειμένου να μάθουν αν τελικά θα μπορέσουν ή όχι να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Καλά και κακά νέα...!!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι τραυματίες Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λουκάς Βύντρα πήραν σήμερα στα χέρια τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν και καλά νέα και άσχημα...
Καλά και κακά νέα...
Ο Βύντρα έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος και ο Μπουμσόνγκ ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο.
Ο Έλληνας διεθνής θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ ο Γάλλος διεθνής θα προπονείται κανονικά με ειδικό νάρθηκα.

Πάει "τρένο" η Σπόρτινγκ του "άχρηστου" Φρέιτας!

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής ο Κάρλος Φρέιτας, πάει "τρένο". Πετάει στο γήπεδο!
Πάει "τρένο" η Σπόρτινγκ του "άχρηστου" Φρέιτας!
Ο αποτυχημένος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έκανε διψήφιο αριθμών μεταγραφών και μετά από ένα διάστημα που χρειάστηκε η ομάδα για να μονταριστεί, τώρα είναι έτοιμη ακόμα και για να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Πόρτο.
Ινσούα, Ονιέγου, Αγκουιάρ, Τουράν, Μπόεκ, Ελίας, Φαν Βολφσβίνγκελ, Καπέλ, Μποζίνοφ, Ρινάουδο, Σχάαρς, Ροντρίγκες, Ρούμπιο, Σουάρεθ και μερικοί ακόμα. Η ομάδα έστρωσε και τώρα "πετάει". Είχε στη διάθεσή του ένα μπάτζετ 30 εκατομμυρίων ευρώ και αν εξαιρέσει κανείς τον Ελίας, τον οποίο πλήρωσε η Σπόρτινγκ στην Ατλέτικο 9 εκατομμύρια, όλοι οι υπόλοιποι μαζί κόστισαν περίπου 20 εκατομμύρια.
Από τις πωλήσεις κάποιων παικτών επεστράφησαν στα ταμεία τα 10 από τα 30 που διέθεσε για μεταγραφές. Με την πορεία που αναμένεται να κάνει στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και με την πιθανότατη εξασφάλιση της συμμετοχής στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, τα λεφτά που ξοδεύτηκαν θα βγουν εις διπλούν.
Στην Ελλάδα ο Κάρλος Φρέιτας ήταν "παλτό", "άσχετος" και όλα τα συναφή. Δεν είχε βλέπετε τις γνώσεις ενός Κώστα Αντωνίου ή ενός Δημήτρη Γόντικα. Στην Σπόρτινγκ που μπορεί να κάνει τη δουλειά του απερίσκεπτος, δείχνει και τι αξίζει. Αυτά για όσους έλεγαν ότι δεν κάνει, "παπαγαλίζοντας" αυτά που τους έλεγαν οι "κολλητοί" τους μέσα από την ομάδα. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει τι λέμε.
πηγή: sportdog.gr

«ΟΣΦΠ – ΠΑΟ θα πάρουν 1.2, αλλά θα βάλουν 15! Οι ΠΑΟΚ και Άρης;»

Για το χάος που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, ο οποίος αφού εξέφρασε την βεβαιότητά του πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν με τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ.
«ΟΣΦΠ – ΠΑΟ θα πάρουν 1.2, αλλά θα βάλουν 15! Οι ΠΑΟΚ και Άρης;»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ στην Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε επίσης στην... κόντρα που φαίνεται να υπάρχει με την ΕΟΚ, τόνισε πως η αναβολή της Α1 έγινε επίτηδες από κάποιες ομάδες, επειδή δεν έχουν έτοιμο ρόστερ και μετά τόνισε πως για το... μπέρδεμα με τα τηλεοπτικά φταίει η ΕΡΤ.

Αρχικά ο Οικονομίδης μίλησε για τις επαφές που έκανε για το τηλεοπτικό και το θέμα του ΟΠΑΠ: "Το κλίμα που δημιουργήθηκε με έκανε να μιλήσω για όλα τα θέματα. Ας ξεκινήσουμε από τα τηλεοπτικά. Αυτά ανήκαν πέρυσι σε μια κοινοπραξία, η οποία μας ζήτησε και της εκχωρήσαμε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί για τα τηλεοπτικά. Εν τέλει δεν έφεραν πρόταση στις ημερομηνίες που έπρεπε. Έτσι ήρθαμε σε επαφή με την ΕΡΤ, στο πρώτο ραντεβού με τον κ, Ταγχατάρχη (Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ), του είπαμε πως θέλουμε να πάρουμε ολόκληρο το πακέτο. Την επόμενη συνάντηση που κάναμε την κάναμε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Παπαγεωργίου. Μας είπε πως η ΕΡΤ θα πάρει όλο το πακέτο και αυτό είναι βούληση της πολιτείας. Εμείς κάναμε μια πρόταση έχοντας στα υπόψιν μας τα περσινά τηλεοπτικά δικαιώματα. Ξέρουμε πως αυτά και ο ΟΠΑΠ, είναι βασικός πόρος εσόδων των ομάδων.
Μετέπειτα πήραμε μια επιστολή στην οποία υπήρχε ενδιαφέρον της NOVA και ζητούσε να μιλήσουμε και έτσι έκλεισα εγώ ραντεβού με το πρόεδρο της NOVA. Η ΝOVA ήθελε ένα μέρος και συνεργασία με την ΕΡΤ. Είχαμε και ενδιαφέρον από την CONN-X. Προσέφερε 1,5 εκ. ευρώ στον κ. Ταγματάρχη, μου είπαν πως δεν τα βρήκανε. Όλη αυτή η καθυστέρηση οφειλόταν στο ότι η ΕΡΤ θα τα έπαιρνε όλα μόνη της ή θα ερχόταν σε συνεργασία με ένα εκ των δύο συνδρομητικών καναλιών. Προχθές επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Ταγματάρχης, είπε πως θα καταθέσει πρόταση, αλλά περιμένει το δ.σ. πρώτα. Η κεντρική διαχείριση δεν είναι τίποτα άλλο από μια συμφωνία κυρίων. Οταν καθένας διαπραγματεύεται μόνος του αυτό βλάπτει τα μικρά σωματεία. Καλά είναι τα μεγάλα λόγια αλλά αν ανατρέψουμε πίσω θα δούμε πως ο καθένας φωνάζει όταν δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του. Ενώ έγινε αυτή η ενημέρωση, προχθές εκδηλώνεται στον ΕΣΑΚΕ μια κατάσταση επαναστατική που για μένα είναι υπερβολική.
Αυτό το να κάνουμε αναβολή δημιούργησε συμμαχίες, που μετά έμαθα πως κάποιοι θέλανε να γίνει αναβολή γιατί δεν έτοιμη η ομάδα τους. Εκ των υστέρων έμαθα, είχαν φροντίσει να πάρουν τηλέφωνα τις ομάδες για να κάνουν ένα μπλογκ και να μην γίνει το πρωτάθλημα. Είναι απόλυτα ψευδές που εμφανίζεται πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει 150.000 ευρώ και θέλει άλλη κατανομή. Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να πάρει 150.000 όπως και καμία ομάδα. Κριτήρια υπάρχουν, το 50% είναι σε ίσα μέρα, το 25% η θέση και 25% το όνομα της ομάδας. Αυτά σε ό,τι έχουν να κάνουν με τα τηλεοπτικά, τα μεγέθη είναι χαμηλότερα. Εχοντας υπ' όψιν μου αυτό, μίλησα και με τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ που ενέκρινε να πάρουμε ένα ποσό, το οποίο να το προσθέσω και έτσι οι 11 ομάδες εκτός Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να πάρουν ένα σεβαστό ποσό. Ξέρει καλά ο ΠΑΟΚ τι θα πάρει και τι παράλογα πράγματα ζητά".
Για το νούμερο των τηλεοπτικών μαζί με ένα ποσό του ΟΠΑΠ: "Στην μικρότερη προσφορά που έχω υπ' όψιν μου από την ΕΡΤ, το ποσό είναι 300.000 ευρώ. Το συνδρομητικό κανάλι θέλει να συμμετάσχει στο πακέτο και όχι να πάρει μία-δύο ομάδες".
Για τον ΟΠΑΠ: "Αυτό που ενοχλεί τις ομάδες δεν είναι τι παίρνουν αυτοί. Ας υποθέσουμε πως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίρνουν 1.200.000 και ο ΠΑΟΚ με τον Αρη 400.000. Αυτοί (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) θα βάλουν 15.000.000 ευρώ, ας μας πουν ΠΑΟΚ και Αρης πόσα θα βάλουν; Γίνεται μια αναβολή που βλάπτει το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας πήρε την απόφαση να καλέσει την  ομάδα την Τρίτη. Το Σάββατο όμως έκανε δηλώσεις που ήταν απαξιωτικές για τον ΕΣΑΚΕ. Είπε πως θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αν  κρίνει πως είναι ανικανότητα δικιά μου να έρθω σε συμφωνία με την ΕΡΤ, μπορεί να έχει κάθε δίκαιο. Οταν δεν έχει η ΕΡΤ συμβούλιο και προβαίνουμε σε αναβολή του πρωταθλήματος, δεν νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος. Συμφωνώ πως είμαστε ανίκανοι γιατί δεν πρόλαβα να διορίσω διοίκηση στην ΕΡΤ..."
Για το αν υπήρχε καθυστέρηση στο θέμα των τηλεοπτικών: "Εμείς για τα τηλεοπτικά ενδιαφερόμασταν από τον Μάιο, μην πω και νωρίτερα. Η NOVA είχε προτεραιότητα την Σούπερ Λιγκ, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το μπάσκετ. Περιμέναμε πρώτα να τελειώσουν τις επαφές τους".
Για την επιλογή του μεσάζοντα: "Του βάλαμε ημερομηνία 30/5 και μετά μας έβαλε ημερομηνία 30/6. Υπήρχε η συγκυρία με την οικονομική κρίση αλλά και τα στημένα παιχνίδια που μας επηρέασε με την ΕΕΑ".
Για τα τηλεοπτικά: "Το νούμερο είναι γύρω στα 4.000.000 ευρώ συνολικά. Το μίνιμουμ για τις 11 ομάδες (σ.σ. εκτός των δύο "μεγάλων" της Αθήνας) είναι 2.000.000 ευρώ, που εμείς θέλουμε να πάει παραπάνω. Εκείνο που ενοχλεί τις ομάδες δεν είναι ότι οι δύο μεγάλοι παίρνουν μεγάλα νούμερα. Ενοχλεί πως αυτές έχουν έναν ευρωπαϊκό προσανατολισμό και δεν έχουν διάθεση αλληλεγγύης για τις άλλες ομάδες. Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πάντως δεν έχουν υπογράψει". 
Για τον ΟΠΑΠ: "Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που υπήρχε από την αναβολή ήταν να μειώσει ο ΟΠΑΠ το νούμερο. Ο ΟΠΑΠ μας έδωσε επιπλέον χρήματα για την τηλεοπτική κάλυψη, δέχτηκε να υπογράψουμε την σύμβαση και να ισχύσει πριν το τηλεοπτικό και άφησε τα χρήματα που ήταν να τα μοιραστούμε για 12 ομάδες, να είναι για 11. Η CONN-X μόλις τώρα έβαλε δορυφόρο. Πιστεύω πως θα γιγαντωθεί λόγω ΕΡΤ. Η ΕΡΤ όμως θέλοντας όλο το πακέτο, ο κ. Ταγματάρχης μου είπε πως δεν μπορεί να δώσει τις μισές ομάδες. Για την ΝΟVA μου είπε πως δεν δίνουν χρήματα".
Για την συνάντηση με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: "Το οικονομικό σκέλος για μια συμφωνία το διαπραγματεύονται αυτές οι ομάδες. Πρόταση αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Για να γίνει πρόταση πρέπει να το περάσει από το συμβούλιο η ΕΡΤ. Προφορική συμφωνία δεν έγινε. Με τον ΟΠΑΠ έγινε. Οταν ο νόμος έγινε επί Κούρα και δίνει το δικαίωμα να πάει κάποιος να διαπραγματευτεί μόνος του δεν μπορείς να τον εμποδίσεις".
Για το αν πιστεύει πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα: "Η εκτίμηση μου είναι πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το θέμα των τηλεοπτικών είναι προσχηματικό γιατί μερικές ομάδες δεν ήταν έτοιμες. Πότε πήρε άδεια ο ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ και γιατί πήρε τελευταίος; Γιατί οι ομάδες δεν έχουν ακόμη ρόστερ; Του χρόνου μπορώ να διαλέγω ακόμη και να είναι μια ομάδα τελευταία και να δίνω wild card".
Για το πρωτάθλημα που θα γίνει με 13 ομάδες: "Πολύ καθυστερημένα η Επιτροπή απέκλεισε τον Πανελλήνιο. Λέγοντας κάθε μέρα να φέρουν νέα στοιχεία από την συγκεκριμένη ομάδα, στο τέλος τον απέκλεισε. Φοβούμενος να πάρει μια ομάδα από την Α2 και ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα περνούσαν δύο εβδομάδες, έτσι αποφάσισα να γίνει το πρωτάθλημα με 13 ομάδες και αδικήθηκε μια ομάδα της Α2. Στο μπάσκετ ξεκίνησε αργά η διαδικασία για τα πιστοποιητικά".
Για το σχίσμα που φαίνεται να υπάρχει στον ΕΣΑΚΕ με τις δηλώσεις που έκανε ο Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης: "Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πολλά χρόνια στον ΕΣΑΚΕ και πλέον είναι στον Πανιώνιο. Αφού ο Πανιώνιος ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναβολής, επικαλείται τώρα πως θα βρεθεί λύση για να παίξουμε. Ο κ. Βασιλακόπουλος τι θα τους πει; Αυτά που λέω εγώ, θα πει. Αυτοί πως κάνανε τις παρθένες πρωτοστατούν για να βρεθεί λύση. Λέει ο κ. Χαλβατζάκης πως έγιναν λάθη, πιστεύω πως ο ρόλος του Βασιλακόπουλου μπορεί να βρει την λύση. Δεν μπορεί ο Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ να λέει ο πρόεδρος μπορεί να μας πείσει. Μας λέει στην ουσία πως ο ίδιος είναι ανίσχυρος αφού είναι στον ΕΣΑΚΕ".
Για το αν υπάρχει μομφή στο πρόσωπό του, είπε: "Του την επιστρέφω. Ο Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να παρακαλάει τον Βασιλακόπουλο. Αρα ο ίδιος είναι ανίκανος..."
Για το θέμα του ΟΠΑΠ: "Κάναμε για μια νέα τριετία σύμβαση, δίνει 4.000.000 ευρώ καθαρά. Ο ΟΠΑΠ μας είπε μην μας λες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έχουμε συμφωνία μαζί τους. Από την στιγμή που οι άλλες ομάδες, έχουν το ίδιο ποσό με πέρυσι, είναι πετυχημένη η σύμβαση. Η κάθε ομάδα παίρνει 254.000 ευρώ. Υπαρχουν 200.000 ευρώ για θέσεις 5-12. Υπάρχουν και 100.000 ευρώ που θα πάρει μέρος στην Ευρωλίγκα. Ο τρίτος θα πάρει 60.000 ευρώ και ο τέταρτος 40.000. Για καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών θα παίρνει από 30.000 ευρώ η ομάδα".
Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι επαναστάτες χωρίς αιτία. Φέτος μπορεί να πάρει 344.000 με όλα αυτά τα μπόνους. Το ότι θέλει φανέλα ο ΠΑΟΚ, δεν είναι ο ΟΠΑΠ υποχρεωμένος να του δώσει. Αυτό είναι υπο συζήτηση στον ΟΠΑΠ πάντως". 
Eπανερχόμενος στο θέμα του ΟΠΑΠ: "Από την στιγμή που σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα παίζονται όλα τα παιχνίδια μπάσκετ, αυτή η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ θα διευρυνθεί. Ο ΟΠΑΠ ασχολείται σοβαρά με το μπάσκετ. Η σύμβαση που έχουμε είναι για 12 ομάδες. Πήραμε περισσότερες ομάδες από ό,τι έπαιρναν. Δεν έγινε και τίποτα που πήραν ξεχωριστά".
Για την Ευρωλίγκα: "Αυτά που συμβαίνουν στις ομάδες μας εδώ, τα γνωρίζει. Πάμε σε αυτά που δηλώσαν. Το καλοκαίρι έπαιξε ο ΠΑΟΚ και το καταφέραμε τα προκριματικά να γίνουν στη Πυλαία. Με αυτό το σκεπτικό βάλαμε από το παράθυρο τον Αρη. Ο Αρης αρνήθηκε να πάει γιατί έπρεπε να πληρώσει 50.000 ευρώ. Η τελευταία εποχή που ήμασταν εντάξει απέναντι στην Ευρωλίγκα ήταν όταν ο Πανιώνιος ήταν η τρίτη ομάδα. Οταν έχει το συγκριτικό στοιχείο η Ευρωλίγκα, το Μαρούσι δύο φορές να παραιτείται και ο Αρης να μην θέλει να παίξει στα προκριματικά και λέω στον Μπερτομέου πρέπει να μην καταργήσει τα προκριματικά, μου λέει δεν επιτρέπω με μπάτζετ κάτω από 1.500.000 ευρώ να παίζει μια ομάδα στην Ευρωλίγκα, να μπαίνει στο άρθρο 99 και να μην υπάρχει κάποιος να βάζει λεφτά. Επειδή κάποιοι ειρωνεύτηκαν την πρότασή μου δεν σημαίνει πως αύριο δεν θα έρθει κάποιος να βάλει λεφτά. Αύριο μπορεί να πάρει για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ ένας επιχειρηματίας. Ο ΠΑΟΚ στις 10/10 έστειλε επιστολή στην Ευρωλίγκα και ομολογεί πως θέλει 10 μέρες παράταση για να πληρώσει 10.000 ευρώ για το Γιούροκαπ. Δηλαδή αυτή η ομάδα θέλει να βγει στην Ευρωλίγκα; Η Ευρωλίγκα είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Ολες οι αποφάσεις είναι προαποφασισμένες".

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Θωμάς Ρομπόπουλος!!

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος. «Δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω, χωρίς να συμφωνώ, άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση», αναφέρει ο πρώην βουλευτης στην επιστολή παραίτησής του.
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Θωμάς Ρομπόπουλος
Λίγο πριν παραιτηθεί, ο κ. Ρομπόπουλος είχε σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο κ. Ρομπόπουλος είχε προαναγγείλει την παραίτησή του, αρνούμενος να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.
Στη συνέχεια ωστόσο γνωστοποίησε ότι εξέταζε το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του, αλλά τελικά επέμεινε στην αρχική του απόφαση. Ο ίδιος είχε θέσει ως καταληκτική ημερομηνία υλοποίησης των προθέσεών του την Δευτέρα.
Πρώτη επιλαχούσα στην Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι η κυρία Βούλα Τεκτονίδου.
Ο Θωμάς Ρομπόπουλος δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησής του προς τον Πρωθυπουργό μέσω της ιστοσελίδας του.
Πηγή: tanea.gr

"Νοκ άουτ" ο Οβομογέλα, αμφίβολος ο Μπάριος!

Δυο μέρες πριν από το ματς της Ντόρτμουντ με τον Ολυμπιακό, ο Γιούργκεν Κλοπ είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τον Πάτρικ Οβομογέλα να τίθεται νοκ-άουτ και τον επιθετικό Λούκας Μπάριος να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση στο "Καραϊσκάκης"!
"Νοκ άουτ" ο Οβομογέλα, αμφίβολος ο Μπάριος!
Συγκεκριμένα, ο Οβομογέλα έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, ενώ ο Παραγουανός φορ έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
πηγή: sportdog.gr

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με Οικονομίδη!

Καθόλου δεν άρεσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και οι ειρωνείες για την ΚΑΕ και την «Θύρα 4» και είναι ενοχλημένοι με την φράση: «Όταν τα παιδάκια νομίζουν πως η ομάδα τους αδικείται, δικαιολογημένα επαναστατούν».
«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με Οικονομίδη!
Διαβάστε όσα είπε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον ΠΑΟΚ:
Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι επαναστάτες χωρίς αιτία. Φέτος μπορεί να πάρει 344.000 με όλα αυτά τα μπόνους. Το ότι θέλει φανέλα ο ΠΑΟΚ, δεν είναι ο ΟΠΑΠ υποχρεωμένος να του δώσει. Αυτό είναι υπο συζήτηση στον ΟΠΑΠ πάντως".
Για τις αντιδράσεις των παραγόντων του ΠΑΟΚ: "Για μένα είναι εντός εισαγωγικών παράγοντες όταν καταφεύγουν στην Θύρα 4. Οταν τα παιδάκια νομίζουν πως η ομάδα τους αδικείται, δικαιολογημένα επαναστατούν. Κάθε μέρα ένας παράγοντας του ΠΑΟΚ κάνει δηλώσεις".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ παίρνει 344.000 ευρώ και ο Αρης 320.000, δηλαδή περισσότερα από πέρυσι. Ποιο είναι το μπάτζετ του ΠΑΟΚ; Θα πάρει 400.000 από τηλεόραση και 350.000 από ΟΠΑΠ. Φτάνει στις 750.000 ευρώ ακόμη κι αν μην πάρει φανέλα. Ολοι αυτοί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Δηλαδή θέλουν να κάνουν διαχείριση. Οι δύο μεγάλοι της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να πιάσουν το 1.300.000, όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ φέραμε τον Λέβινγκστον. Στον ΠΑΟΚ ποιος θα βάλει λεφτά και πόσα θα βάλει;
Κανένας τον ΠΑΟΚ δεν τον συγκρίνει με την Καβάλα. Πέρυσι πήρε 250.000 ευρώ, φέτος παίρνει 344.000. Δηλαδή λέει ο ΟΠΑΠ άμα τους λείπουν χρήματα εγώ θα τους τα δώσω; Ο ΟΠΑΠ λέει όποιος δεν θέλει μέχρι την Δευτέρα, ας μην υπογράψει".
Για την Ευρωλίγκα: "Αυτά που συμβαίνουν στις ομάδες μας εδώ, τα γνωρίζει. Πάμε σε αυτά που δηλώσαν. Το καλοκαίρι έπαιξε ο ΠΑΟΚ και το καταφέραμε τα προκριματικά να γίνουν στη Πυλαία. Με αυτό το σκεπτικό βάλαμε από το παράθυρο τον Αρη. Ο Αρης αρνήθηκε να πάει γιατί έπρεπε να πληρώσει 50.000 ευρώ. Η τελευταία εποχή που ήμασταν εντάξει απέναντι στην Ευρωλίγκα ήταν όταν ο Πανιώνιος ήταν η τρίτη ομάδα. Οταν έχει το συγκριτικό στοιχείο η Ευρωλίγκα, το Μαρούσι δύο φορές να παραιτείται και ο Αρης να μην θέλει να παίξει στα προκριματικά και λέω στον Μπερτομέου πρέπει να μην καταργήσει τα προκριματικά, μου λέει δεν επιτρέπω με μπάτζετ κάτω από 1.500.000 ευρώ να παίζει μια ομάδα στην Ευρωλίγκα, να μπαίνει στο άρθρο 99 και να μην υπάρχει κάποιος να βάζει λεφτά. Επειδή κάποιοι ειρωνεύτηκαν την πρότασή μου δεν σημαίνει πως αύριο δεν θα έρθει κάποιος να βάλει λεφτά. Αύριο μπορεί να πάρει για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ ένας επιχειρηματίας. Ο ΠΑΟΚ στις 10/10 έστειλε επιστολή στην Ευρωλίγκα και ομολογεί πως θέλει 10 μέρες παράταση για να πληρώσει 10.000 ευρώ για το Γιούροκαπ. Δηλαδή αυτή η ομάδα θέλει να βγει στην Ευρωλίγκα; Η Ευρωλίγκα είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Ολες οι αποφάσεις είναι προαποφασισμένες".
Για την ανακοίνωση της Θύρας 4: "Κανείς από αυτούς που τους κατευθύνει δεν τους λέει την αλήθεια. Αυτοί ξέρουν πόσες φορές η ομάδα τους έχει βοηθηθεί; Δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία γι' αυτούς που κυνηγάνε τόσο καιρό τους παράγοντες του ΠΑΟΚ; Δεν έβγαλε μια ανακοίνωσε για το μαρτύριο που τραβούσαμε με την εφορία και μόλις προχθές αθωωθήκαμε. Εκεί η Θύρα 4 μούγκα.
Είναι αυτοί που πρώτα αυτοί τον έχουν απαξιώσει, όταν κόβουν 21.000 διαρκείας στην Τούμπα. Οι μαγκιές να τελειώσουν και μας λέει πως θα παίξουμε κομισάριος στο Ολυμπιακός-Παναθηναικός. Να πάρουν κανένα διαρκείας στο μπάσκετ και τότε να κρίνουνε. Σε αυτή την ομάδα, αλλά και σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει σεβασμός. Να βάλουν κανένα ευρώ που ζητάνε παράταση από την Ευρωλίγκα για 10.000 ευρώ. Δεν έχω τίποτα με τους συνδέσμους αλλά με την διοίκηση του ΠΑΟΚ".

«Χαιρετίσματα στους Ινδιάνους...»

Με τον δικό της... ξεχωριστό τρόπο, η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη σχολιάζει τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Πατρίκ Κομνηνού στην Σούπερ Λίγκ.
«Χαιρετίσματα στους Ινδιάνους...»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, πιθανόν κάποιοι να θέλουν να τα διανθίσουν και με άλλα «εξίσου συμπαθητικά», που αφορούν αυτή τη φορά τα τεκταινόμενα στο συνεταιρισμό που λέγεται ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, αναρωτώμεθα απλώς τα εξής:
«Είναι δυνατόν να συζητείται για τη θέση του Γενικού ή Εκτελεστικού Διευθυντή, δηλαδή για τη θέση του Κου ΠΑΤΡΙΚ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, άτομο που μέχρι σήμερα ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η FORTHNET;;;;;;;; ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;
Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς αλλά και αυτοί που μας παρακολουθούν και δεν είναι λίγοι, ότι σε ένα συνεταιρισμό ούτε καουμπόηδες δεν κάνουν τέτοια. Εκτός αν αυτοί που θέλουν να τα κάνουν είναι Ινδιάνοι. Τότε αλλάζει.
Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά, γιατί μπορεί κάποιος ή κάποιοι Ινδιάνοι να σκεφτούν ότι είναι σωστό να προσλάβουν στο Συνεταιρισμό έναν μέχρι σήμερα υπάλληλο της FORTHNET (της εταιρίας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα), προκειμένου αυτός ο ακόμη και μέχρι σήμερα υπάλληλος της FORTHNET, να προασπίσει τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, έναντι της FORTHNET .
Χαιρετίσματα στους Ινδιάνους».

Δεν θα... σοβαρευτεί ποτέ ο Μούτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άντριαν Μούτου είναι ένα από τα πιο... κακά παιδιά του ποδοσφαίρου και δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί. Δείτε την αγκωνιά που έριξε σε αντίπαλο στο παιχνίδι Φιορεντίνα – Τσεζένα.
Δεν θα... σοβαρευτεί ποτέ ο Μούτου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το... ωραίο είναι, πως όταν έρχεται ο διαιτητής τον χαϊδεύει σαν να μην έγινε τίποτα.

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

Αυτή η εβδομάδα θα δείξει πολλά…!!

Ο Παντελής Ζουμπούλης σχολιάζει την ισοπαλία του Άρη στο Παγκρήτιο και το τι μέλλει γενέσθαι...
Αυτή η εβδομάδα θα δείξει πολλά…
Ολη η κουβέντα μετά το «χαρακίρι» στο Παγκρήτιο γίνεται γύρω από το εξής γεγονός: Ο,τι η ισοφάριση ήρθε στο 93’ ενώ ο ΑΡΗΣ είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα και εκείνη τη στιγμή έπαιζε με τρία στόπερ!!! Εκ των οποίων, όμως, ούτε …
Ολη η κουβέντα μετά το «χαρακίρι» στο Παγκρήτιο γίνεται γύρω από το εξής γεγονός: Ο,τι η ισοφάριση ήρθε στο 93’ ενώ ο ΑΡΗΣ είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα και εκείνη τη στιγμή έπαιζε με τρία στόπερ!!! Εκ των οποίων, όμως, ούτε ένας βρισκόταν εκεί που έπρεπε εκείνη τη στιγμή για να αποτρέψει την ισοφάριση. Ούτε εγώ διαφωνώ μ’ όλα αυτά.
Οσο ευθύνονται, όμως, τα τρία στόπερ και η αδράνεια της άμυνας, άλλο τόσο και περισσότερο ευθύνονται, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Ντίκο, για παράδειγμα, ή ο Καπετάνος που στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να κάνουν το 0-2 και να τελειώσει εκεί το ματς. Μάλιστα, πιστεύω ότι περισσότεροι αυτοί ευθύνονται για την απώλεια της νίκης, παρά οι στόπερ, διότι τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται. Και η μπάλα τιμωρεί. Από την άλλη, θα συμφωνήσω ότι δεν νοείται ο ΑΡΗΣ με παίκτη παραπάνω να «ταμπουρώνεται» στα τελευταία λεπτά από τον Εργοτέλη. Αυτό φανερώνει ότι σε κάποιους παίκτες δεν υπάρχει η νοοτροπία του νικητή και πρέπει να το κοιτάξει αυτό ο Τσιώλης. Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί, όμως, η κουβέντα γύρω από το ματς με τον Εργοτέλη. Σημασία έχει τι γίνεται από εδώ και πέρα, ενώ ο ΑΡΗΣ είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη; Καλώς ή κακώς, ο ΑΡΗΣ είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα πάει στο ντέρμπι της Κυριακής υπό πίεση. Μεγάλη πίεση που η ίδια η ομάδα έβαλε στον εαυτό της, όμως, εξαιτίας της κακής, συνολικά, εικόνας που έχει μέχρι τώρα. Απροσδόκητα και αναπάντεχα, αφού 3 βαθμοί σε 4 ματς είναι πενιχρός απολογισμός. Συνεπώς, μόνο η ίδια μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Το βασικό ζητούμενο είναι πως θα διαχειριστούν, τώρα, αυτήν την πίεση ο Τσιώλης και οι παίκτες μέχρι την Κυριακή, ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ματς; Θα λυγίσουν, ή θα τους πεισμώσει ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία στην Κρήτη; Γνωρίζοντας, μάλιστα, πως ουδείς είναι πια στο «απυρόβλητο» και πως σε περίπτωση μη νίκης την Κυριακή, θα υπάρξουν πιθανότατα συνέπειες για όλους…
Θα φανεί στο επερχόμενο ντέρμπι πόσο δυνατοί χαρακτήρες είναι όλοι στα αποδυτήρια και ποιοι αξίζουν πραγματικά να βρίσκονται στον ΑΡΗ. Θα λέγαμε ότι είναι ένα είδος crash test για όλους. Ξεκίνησε δύσκολη εβδομάδα για τον Τσιώλη και τους παίκτες του, αλλά ξέρετε, καμία φορά η πίεση λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία και μακάρι αυτό να συμβεί. Εξάλλου πίεση υπάρχει σε όλες τις μεγάλες ομάδες και ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Από την άλλη, κάτι τέτοια ματς σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις… επανεκκίνηση. Να σβήσεις ό,τι κακό προηγήθηκε και να ξεκινήσεις από την αρχή (μην ξεχνάμε ότι ΑΡΗΣ έχει δύο ματς λιγότερα). Αρκεί να το κερδίσεις. Υπό αυτήν την έννοια, το επερχόμενο ντέρμπι θα μας δείξει ποιοι αντέχουν το βάρος αυτής τα φανέλας και ποιοι όχι. Ο ΑΡΗΣ απέκτησε περισσότερα και ισχυρότερα κίνητρα έναντι του αντιπάλου του και ο Τσιώλης με τους παίκτες του καλούνται να παρουσιάσουν τις… αποδείξεις ότι αυτά που υπόσχονταν το καλοκαίρι, τα πίστευαν κιόλας. Ο χρόνος τελείωσε…
Πηγή: allaboutaris.com

Ροχάλα στον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ροχάλα στον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)Στην Κολομβία υπάρχει ένας προπονητής, ο Αλμπέρτο Γκαμέρο, στην ομάδα Μπογιάκα Τσίκο, ο οποίος στο ματς με την Ατλέτικο Νασιονάλ διαμαρτυρήθηκε κάπως... έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και τον έφτυσε!
Δείτε το στιγμιότυπο στο 0:55!
 
 
  πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)