Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αντι-Ολυμπιακός ο Τσάκας. Ο Πρίγκιπας;

Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε πως είναι πρώτα αντι-Ολυμπιακός και μετά Παναθηναϊκός, ενώ υποστήριξε πως ο Πρίγκιπας αν και... κουλ τύπος, μπορεί να ανακαλέσει την πρόταση, αν τον δυσαρεστήσουν!
Αντι-Ολυμπιακός ο Τσάκας. Ο Πρίγκιπας;
Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ μίλησε το βράδυ της Κυριακής στο Gazzeta On Air και αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, στο αν θα γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, στις... απειλές του προς την Arboris, αλλά και στα χρήματα που θα μπουν στην ομάδα για μεταγραφές και κατασκευή γηπέδου.

Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι
«πρώτα αντι-Ολυμπιακός και μετά Παναθηναϊκός», ενώ για την... αραχτή φωτογραφία του στον καναπέ του Πρίγκιπα, σχολίασε πως ο Σουλτάν είναι «κουλ τύπος».

«Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο διάστημα και πήρε μια μεγάλη νίκη. Για 60 λεπτά ήταν πολύ καλός ακόμη και μετά την αποβολή του Βιτόλο από έναν αλλοπρόσαλλο διαιτητή» ήταν τα πρώτα λόγια του Βλάση Τσάκα!

Στην συνέχεια κλήθηκε να ονοματίσει κάποιες από τις επιχειρήσεις του Πρίγκιπα όμως δεν θέλησε να το κάνει καθώς επικαλέστηκε... απαγόρευση λόγω διαφήμισης που θα γίνει μιας και οι συγκεκριμένες εταιρίες είναι εισηγμένες σε χρηματιστήρια της Ασίας! «Οι εταιρίες που συμμετέχει ο πρίγκιπας είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Ασίας. Κινδυνεύει να κατηγορηθεί που σε καμία περίπτωση δεν θα το ήθελα. Αν βγει ο ίδιος και διαφημίσει τότε θα είναι το πρόβλημα» τόνισε για το ζήτημα ο Τσάκας, ενώ σχετικά με το... απειλητικό τελεσίγραφο που έβαλε από την Ξάνθη σχετικά με άλλες προτάσεις για την ΠΑΕ ανέφερε: «Δεν είπα για αναξιόπιστη είπα ότι δεν υπάρχει πρόταση. Για το μέγεθος του Παναθηναϊκού μιλάμε! Δεν μπορεί να παίρνει ο οποιοσδήποτε εξουσιοδότηση και να μιλάει για τον Παναθηναϊκό! Αυτό μικραίνει τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να υπήρχαν και άλλες προτάσεις να τις εξετάζαμε. Την πρότασή μας δεν την έχετε δει, όπως και στον Παναθηναϊκό. Μιλάω για επιμέρους κομμάτια της πρότασης είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε ότι είναι πολύ πιθανό να ανακαλέσει ο Πρίγκιπας την πρόταση υπό την μορφή δυσαρέσκειας!
Για την ρήτρα εμπιστευτικότητας και αν την τηρεί ή όχι: «Δεν θα μιλήσω για την συμφωνία και αυτό κάνω και τώρα για τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν μπορεί να βάλει ρήτρες για μένα και τον πρίγκιπα»!
Για το αν έχει κάνει λάθη στους έως τώρα χειρισμούς του: «Εγώ δεν πήρα κάποιον επικοινωνιολόγο για να συμβουλεύουμε και έτσι έχουν γίνει λάθη. Αυτά τα λάθη δεν ήταν σχεδιασμένα. Λάθος δεν είναι η πρότασή μας και εκεί πρέπει να επικεντρωθείτε. Πιστεύω ότι αν οι δικηγόροι ενεργήσουν όπως πρέπει τότε την Πέμπτη θα έχουμε την πρόταση».
Γιατί δεν κάνει οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ πριν προχωρήσει η αγορά: «Έχουν γίνει 2 οικονομικοί έλεγχοι τον τελευταίο χρόνο. Έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχουν αποκλείσεις από αυτά που έχουμε δει».
Για το θέμα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα αν θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοϊδη τόνισε: «Την ανακοίνωση δεν την σχολιάζω γιατί είναι άκαιρη για ένα τόσο σημαντικό υπουργείο να βγάζει μία τέτοια ανακοίνωση. Θα υπάρξει συνάντηση με υπουργό της κυβέρνησης. Θα γίνει σίγουρα η συνάντηση όταν ο Πρίγκιπας έρθει στην Αθήνα όπου θα καθίσει 2-3 και μετά θα πάει και στην Κρήτη»!
Όσο για τον τρόπο που διοχετεύτηκαν σε μερίδα του τύπου την περασμένη εβδομάδα κάποιες φωτογραφίες του Τσάκα με τον Πρίγκιπα ήταν... αφοπλιστικά ειλικρινής λέγοντας:
«Εμείς τις στείλαμε από κάτω. Εγώ τις έστειλα».
Επιβεβαίωσε την συνάντηση σε καφέ της Κηφισιάς και με τον Δημήτρη Γόντικα όπου είπε: «Εγώ δεν ζήτησα τίποτα από τον κύριο Γόντικα. Απλά του έστειλα κάποια χαρτιά που ήταν να του δώσω»!
Για το πότε μπήκε στο... μυαλό του Πρίγκιπα να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό: «Το περασμένο Πάσχα άνοιξε το θέμα και τον Ιούνιο είπαμε πάμε παραπέρα και ασχοληθήκαμε πιο ενεργά», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τον κ. Σπηλιοτόπουλο!
Σχετικά με τον... Πρίγκιπα-φίλο που γράφτηκε σε μερίδα του τύπου ότι θα μπει κι αυτός στο... κόλπο, ο Βλάσης Τσάκας ξεκαθάρισε πως ναι με διατηρεί φιλική σχέση με τον Πρίγκιπα Σουλτάν αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί με το πλάνο που λέγεται Παναθηναϊκός!
Για το θέμα του γηπέδου του Βοτανικού: «Η πληροφόρηση η δικιά μου λέει ότι τον Γενάρη του 2012 θα είναι έτοιμη η άδεια και αν αληθεύει είμαστε πρόθυμοι. Ας μας δώσουν την άδεια χωρίς κορμοράνους και μετά έχει ο Θεός. Στον Βοτανικό έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος με τη συμμετοχή του Βωβού.
Επειδή εμείς θέλουμε ο Βοτανικός να είναι κάτι ανάλογο με την Παναθηναϊκή Πολιτεία με όλα τα γήπεδα του Παναθηναϊκού. Θα επιδιώξουμε με τον Βωβό να βρεθεί η κατάλληλη λύση. Γι΄ αυτό είπαμε για το νούμερο αυτό. Εμείς ξεκινάμε να χτίσουμε το γήπεδο και μετά τα υπόλοιπα. Εμείς μιλήσαμε για 48.000 γήπεδο και αυτό είναι το πλάνο που μιλάμε με 150 εκ.ευρώ με γήπεδο μπάσκετ και τα υπόλοιπα».
Για τα... μπασκετικά σενάρια και για τον ερασιτέχνη:«Ο Πρίγκιπας είναι πολύ περήφανος και για την ομάδα μπάσκετ και τα 6 κύπελλα Ευρώπης. Αλλά αν ασχοληθεί δεν ξέρω. Όσο αφορά τον ερασιτέχνη είναι για μας ζωτικής σημασία θέμα»!
Για το αν είναι είναι ελληνοαμερικάνος ο άνθρωπος που έκανε το deal: «Χρειάζεται να βγάλουμε διαβατήριο; Μπορεί και να είναι ελληνοαμερικάνος. Τι σημασία έχει αυτό;».
Τι θα κάνει αν... ανάψει πράσινο φως για την ARBORIS CAPITAL: «Εμείς διαπραγματευόμαστε με κάποιον για 54%. Όχι με το διοικητικό συμβούλιο»!
«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Το ξεκαθαρίζουμε. Διαιτησίες σαν του Καλόπουλου πέρσι στο Καραϊσκάκη δεν πρόκειται να τις επιτρέψουμε αν όλα πάνε καλά και αναλάβει ο Πρίγκιπας. Εννοείται πως θα είμαι εγώ εκπρόσωπος στην Σούπερ Λίγκα».
Στο φινάλε αναφέρθηκε και στα υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του στην Ξάνθη λέγοντας «πως θα αντιδράσουν αυτά τα παιδιά σε λίγες μέρες όταν ο Πρίγκιπας αναλάβει την ομάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: