Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Τον «ατσαλώνουν» τα προβλήματα!!

Φέρτε στο μυαλό σας τι Παναθηναϊκό βλέπαμε το καλοκαίρι με τον διπλό αποκλεισμό από την Ευρώπη και τι ομάδα εμφανίζεται τώρα. Η νύχτα με τη μέρα. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.
Τον «ατσαλώνουν» τα προβλήματα!
Οι πράσινοι, παρά το γεγονός ότι διοικητικά πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και η αβεβαιότητα είναι ο βασικός τους σύντροφος, δείχνουν αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Και το κάνουν.

Η νίκη μέσα στην Ξάνθη και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο αυτή επιτεύχθηκε είναι από εκείνες που «ατσαλώνουν» μια ομάδα. Και οι παίκτες του τριφυλλιού παρά τα προβλήματα που ζουν ανάμεσά τους έχουν δείξει πως μπορούν να κλείσουν τα αυτιά τους και να παίξουν τη μπάλα τους.

Στο παιχνίδι στη Θράκη ο Παναθηναϊκός τα είχε όλα κόντρα. Κατέβηκε με ένα σωρό απουσίες, στην πορεία έγιναν περισσότερες με τον τραυματισμό του Βύντρα, έχασε τον Βιτόλο που αποβλήθηκε, ο διαιτητής κάθε άλλο παρά με 50-50 τον αντιμετώπισε ενώ ο τρομερός αέρας λίγο έλειψε να βάλει από μόνος του τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνου για τρίτη φορά. Τελικά κατάφερε να σταθεί όρθιος και να πάρει μια αγχωτική μεν, πολύτιμη δε νίκη.

Γι' αυτούς τους λόγους αλλά και για πολλούς ακόμη το διπλό στην Ξάνθη αποκτά μεγαλύτερη σημασία από τρεις «σκέτους» βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός παραμένει ψηλά στην βαθμολογία μα πάνω απ' όλα αποκτά συσπείρωση εν όψει της συνέχειας.

Επιπλέον, το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο είναι κάτι που δεν κρύβεται κι αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα όπλα για το τριφύλλι. Οι οπαδοί ναι μεν έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση στο ιδιοκτησιακό, όμως την ομάδα κανείς δεν την «αγγίζει» και άπαντες στέκονται στο πλευρό της. Μεγάλη υπόθεση.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: