Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δεν θέλουν πίεση και το δείχνουν!!

Η Ευρωλίγκα, που αρχίζει σήμερα στο Κάουνας με το ματς της Ζαλγκίρις εναντίον της ΤΣΚΚΑ, είναι εξ ορισμού περίεργη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Δεν θέλουν πίεση και το δείχνουν
Το να βρίσκονται πολύ χαμηλά στην ιεραρχία των ακριβών ομάδων της διοργάνωσης, συνιστά πρωτόγνωρη κατάσταση με βάση όσα είχαμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια. Χωρίς αυτό φυσικά να προδικάζει και κάτι στο αγωνιστικό μέρος. Ειδικά για τον κάτοχο του τίτλου Παναθηναϊκό ο οποίος έχει κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας του, έχοντας προβεί παράλληλα και σε «δοκιμασμένες» μεταγραφές.
Ομπράντοβιτς και Ιβκοβιτς έχουν καταστήσει σαφές σε κάθε ευκαιρία με τις δηλώσεις τους ότι θέλουν να αποβάλουν κάθε πιθανή πίεση από τις ομάδες τους. Πόσο… ειλικρινείς είναι, οι ίδιοι το ξέρουν. Σίγουρα, όμως, βοηθάει την δουλειά τους να πέσουν τα φώτα και το άγχος στις ομάδες που σκόρπισαν λεφτά και απέκτησαν σταρ πρώτης γραμμής από το ΝΒΑ.
Ξέρουν εξάλλου καλά οι δύο Σέρβοι ότι τα πολλά… λούσα είναι επικίνδυνα να οδηγήσουν ομάδες εκτός τροχιάς. Οχι φυσικά ότι ποντάρουν εκεί. Τις δικές τους ομάδες θέλουν να έχουν έτοιμες και με την πάροδο του χρόνου να δείξουν ποια θέση δικαιούνται στη φετινή Ευρωλίγκα που έχει πολλά σημεία προς… εξερεύνηση.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: