Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Έντονη ανησυχία για Φωτάκη, Γκαρσία

Οι τραυματισμοί δε λένε να αφήσουν ήσυχο τον ΠΑΟΚ, καθώς χθες προέκυψαν άλλοι δύο. Γιώργος Φωτάκης και Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησαν με προβλήματα από την Τούμπα και η ανησυχία για το πότε θα ξαναπαίξουν είναι έντονη στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.
Ο Φωτάκης στα μέσα του πρώτου μέρους αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαγονοψοίτη και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ αναφέρει πως πρόκειται για τράβηγμα. Η αντικατάστασή του ήταν αναγκαστική και σήμερα ο Έλληνας χαφ θα εξεταστεί πλήρως για να εξακριβωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς με τη Σάμροκ την Πέμπτη, ενώ είναι αμφίβολος και για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου.
Ο Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και σήμερα θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις. Υπάρχουν έντονοι φόβοι για θλάση, κάτι που θα σημάνει την απουσία του Ουρουγουανού μέσου από τα δύο επόμενα παιχνίδια, αν επιβεβαιωθεί σήμερα.
Ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο αισθάνεται ο Λίνο, αλλά δε φαίνεται να είναι –προς το παρόν- κάτι ανησυχητικό. Θυμίζουμε ότι απών από τα δύο επόμενα ματς θα είναι ο τραυματίας Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ εκτός δράσης παραμένει προς το παρόν και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος σήμερα θα δοκιμάσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν σήμερα στις 17:30 στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, στη Νέα Μεσημβρία, ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: