Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Με αλλαγές για να χτυπήσει στην κόντρα!!

Ο Νίκος Κωστένογλου μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες θα πάρουν φανέλα βασικού στο ματς με τη Λοκομοτίβ την Πέμπτη, αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όμως ο προπονητής της ΑΕΚ ψάχνει να βρει τους παίκτες-κλειδιά για ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα.
Με αλλαγές για να χτυπήσει στην κόντρα
Οι Γκερέιρο και Καφές μπορεί να είναι οι δύο από αυτούς και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και οι δύο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, που μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου θα συμπληρώνουν τους τρεις αμυντικούς χαφ (πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Βάργκας, παρά τις σκέψεις για ξεκούραση του Κολομβιανού).
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορούν να μεταφέρουν την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει και τη μεγάλη μπαλιά για μία κόντρα επίθεση. Αυτό δηλαδή που αναζητάει η ΑΕΚ. Όσο για την γραμμή «κρούσης», Μπερνς, Σιαλμάς, Κάρλος και Μπέλεκ, δείχνουν οι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις της επίθεσης.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: