Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αστυνόμος με κέρδη 2,3 εκ. ευρώ από το στοίχημα!!

Το... μυθικό ποσό των 2.3 εκ. Ευρώ εντοπίστηκε σε λογαριασμό πρώην αστυνομικού ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να εμπλακεί και στο ποδόσφαιρο!
Αστυνόμος με κέρδη 2,3 εκ. ευρώ από το στοίχημα!
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.tovima.gr πρώην αστυνομικός που έχει υπηρετήσει στο Τμήμα Δίωξης Διαρρηκτών αλλά και σε αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκε να έχει το τεράστιο αυτό ποσό σε τραπεζικούς λογαριασμούς του.
Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια της θητείας του στην... πορεία του, εμφανίσθηκε ως ιδιοκτήτης μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας στοιχημάτων, ενώ έχει επιχειρήσει να αγοράσει και ποδοσφαιρικές ομάδες, μία από τις οποίες ενεπλάκη και στην υπόθεση των στημένων αγώνων!
Ο εν λόγω αστυνομικός αποχώρησε στα τέλη του 2006 από το σώμα και μέσα σε μερικούς μήνες ο τραπεζικός του λογαριασμός... φούσκωσε!
Μάλιστα φέρεται από το 2006 να έχει διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων με έδρα στην Αυστρία. Στην εταιρεία αυτή υπάρχουν στοιχήματα για αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μέχρι ράγκμπι και μπέιζμπολ!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: