Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ch.L. θα δούμε σίγουρα, για Ολυμπιακό... θα δούμε!!

Άδεια από την ΕΣΗΕΑ προκειμένου να δείξει τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ-Λυών και Νάπολι-Μπάγερν πήρε το MEGA. Θέμα ΠΟΣΠΕΡΤ και μόνο το τι θα γίνει με το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ.
Ch.L. θα δούμε σίγουρα, για Ολυμπιακό... θα δούμε!
Την ευκαιρία να δουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ-Λυών (21:45 απευθείας μετάδοση) και Νάπολι-Μπάγερν (23:55 μαγνητοσκόπηση), θα έχουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, καθώς παρά την αυριανή απεργία στα ΜΜΕ, το MEGA πήρε άδεια από την ΕΣΗΕΑ και θα μεταδόσεις τα δύο σημαντικά ματς.
Το πρώτο από το Μπερναμπέου από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και το δεύτερο από τη Νάπολι από τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Είναι πρώτη φορά που δίνεται μια τέτοια άδεια, ενώ δεν δόθηκε και για την εκπομπή «Σούπερ Μπάλα LIVE», είναι αυστηρά για μεταδόσεις των δύο παιχνιδιών. Μάλιστα κατά την διάρκεια των μεταδόσεων, θα περνάει σχετικό μήνυμα που θα αναφέρεται στην απεργία της ΕΣΗΕΑ.
Όσον αφορά το ματς του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ την ερχόμενη Τετάρτη, το θέμα είναι καθαρά το τι θα κάνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, καθώς έτσι και αλλιώς η ΕΣΗΕΑ δεν έχει προγραμματισμένη απεργία την συγκεκριμένη ημέρα για να μπορέσει να δώσει και σχετική άδεια. Έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού, περιμένουν με αγωνία να δουν τι τελικά θα αποφασίσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, προκειμένου να μάθουν αν τελικά θα μπορέσουν ή όχι να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: