Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πέρυσι χατίρι στον Ολυμπιακό, φέτος στον ΠΑΟ!!

Έκπληξη και ...γκρίνιες προκάλεσε η άδεια που πήρε ο Καπίνο από την ΕΠΟ, για να συνεχίσει προπονήσεις στον Παναθηναϊκό. Ο σκύλος έμαθε πως το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι με τον Ποτουρίδη...
Πέρυσι χατίρι στον Ολυμπιακό, φέτος στον ΠΑΟ!
Πρώτα από όλα πρέπει να σημειώσουμε πως η ευκαιρία που έχει ο 17χρονος τερματοφύλακας να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά βασικός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλη. Με τον Κοτσόλη να μην είναι βέβαιο πως θα είναι 100% έτοιμος να δώσει το "παρών" στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τον Καρνέζη να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Παιανία, ο μικρός μοιάζει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.
Με την Ομοσπονδία να κάνει τελικά το χατίρι στους πράσινους και να τον αφήνει να συνεχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα του παρά το γεγονός ότι η αποστολή της Εθνικής Νέων συγκεντρώθηκε σήμερα, για τρεις αγώνες που θα γίνουν στην Αρμενία, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012. Κάτι που σημαίνει πως θα απουσίαζε από τις 17 μέχρι τις 27 Οκτώβρη (για τα ματς εναντίον με Ανδόρα 21/10, Αρμενία 23/10 και Σλοβακία 26/10) και θα έχανε το ματς με τον Εργοτέλη, το Σάββατο στις 22 του μήνα.
Επειδή ακούστηκαν κάποιες γκρίνιες ...λιμανίσιες για το χατίρι που έκανε η ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό, αξίζει να θυμηθούμε πως κάτι αντίστοιχο είχε πέρυσι με τον Ποτουρίδη, προκειμένου να παίξει στον Ολυμπιακό.
Πολλοί, βέβαια, θα μιλήσουν για θέμα ηθικής τάξης, καθώς η Εθνική (έστω και αν μιλάμε για μία από τις "μικρές") είναι πάνω από τους συλλόγους. Όλους τους συλλόγους.
Ποιος ξέρει, ίσως στην ΕΠΟ να ήθελαν να ισορροπήσουν τη βάρκα, μετά το περσινό χατίρι που έκαναν στους ερυθρόλευκους. Έτσι, για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και να μη φωνάζει κανείς. Αλλά τελικά δεν τη γλιτώνει. Άσε που τώρα που ο σκύλος θύμισε την περίπτωση Ποτουρίδη, μπορεί να αρχίσουν να γκρινιάζουν κι άλλες ομάδες...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: