Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Την Τρίτη κρίνεται το τζάμπολ της Α1!!

Το λοκ άουτ της Α1 ενδέχεται να κρατήσει μόλις μια εβδομάδα, καθώς την Τρίτη θα γίνουν διαδοχικά ραντεβού με την ΕΟΚ, την ΕΡΤ και έπειτα θα γίνει το κρίσιμο ΔΣ.
Την Τρίτη κρίνεται το τζάμπολ της Α1
Ο Βασίλης Οικονομίδης εξέφρασε σε δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη τη σιγουριά του ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να αρθεί το λοκ άουτ από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.
Τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν στις διαδοχικές συναντήσεις που θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι. Στις 12:00 θα γίνει το ραντεβού των ομάδων και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.
Στις 14:30 θα ακολουθήσει το ραντεβού με τη διοίκηση της ΕΡΤ προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.
Αφού έχουν διαμορφώσει πια, όλοι μια άποψη για τα νέα δεδομένα θα συγκροτηθεί στις 17:30 νέο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου και θα συζητηθεί το θέμα της άρσης του λοκ άουτ. Αν οι πρόεδροι των έντεκα ομάδων (πλην Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού), ικανοποιηθούν οικονομικά, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: