Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Έκπληξη με Σπυρόπουλο ο ΠΑΟΚ!!

Ταυτόχρονα με την άφιξη του Λούκας στην Αυστρία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και εκείνη του Νίκου Σπυρόπουλου την ερχόμενη Δευτέρα!

Έκπληξη με Σπυρόπουλο ο ΠΑΟΚ!
Σε μια μέρα που στον ΠΑΟΚ είχαν επικεντρωθεί στο να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, «έσκασε» και μια ανακοίνωση έκπληξη!

Συγκεκριμένα της άφιξης του Νίκου Σπυρόπουλου στην Αυστρία για λογαριασμό του «Δικέφαλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν σε αναζήτηση αριστερού μπακ κι αυτός φαίνεται πως θα ‘ναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που προέρχεται από ένα εξάμηνο πέρασμα από την Κίεβο στην Ιταλία.

"Αύριο το βράδυ φτάνει στο Leoben ο Lucas Perez, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται και ο Νίκος Σπυρόπουλος", το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους λογαριασμούς της στα social media, που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Να κλείσει την καριέρα του στο Αμβούργο θέλει ο Φαν Ντε Φάαρτ!!

Ο έμπειρος Ολλανδός μέσος, θεωρεί πως η γερμανική ομάδα ανήκει στα κορυφαία κλαμπ και τόνισε πως θέλει να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, μένοντας στο Αμβούργο.

Να κλείσει την καριέρα του στο Αμβούργο θέλει ο Φαν Ντε Φάαρτ
Με δηλώσεις του στην «Bild» τόνισε πως θα ήθελε να μείνει στο σύλλογο για το υπόλοιπο της καριέρας του: «Μια ομάδα όπως το Αμβούργο, ανήκει στην κορυφή, και όσο είμαι εδώ , θα κάνω ό, τι μπορώ για να συμβεί αυτό. Θέλω τουλάχιστον δέκα γκολ την επόμενη σεζόν γιατί πέρυσι είχα δύσκολη σεζόν. Μπήκα στην ομάδα μετά την έναρξη της σεζόν, στη συνέχεια, υπήρξε η καταπολέμηση του υποβιβασμού και τον τραυματισμό μου που δεν ήταν εύκολο.»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας Τόρστεν Φινκ υποστήριξε στο «Kicker» ότι περιμένει περισσότερα από τον αρχηγό του: «Μπορεί να παίξει καλύτερα από ό, τι την περασμένη σεζόν. Φέτος θα παίξει μόνο επιτελικός χαφ και όχι όπως πέρυσι που έπρεπε να βοηθάει και στην άμυνα. Τώρα θέλω να οικοδομήσουμε μια ομάδα που να χτιστεί πάνω του»Πηγή: sport-fm.gr

Τέλος εποχής για Στάνκοβιτς στην Ίντερ!!

Την αποχώρησή του από την Ίντερ, έπειτα από δέκα χρόνια, επισημοποίησε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Τέλος εποχής για Στάνκοβιτς στην Ίντερ
Τα πράγματα για τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν πήγαν όπως τα ήθελε. Αν και μέσα στη χρονιά είχε δηλώσει πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ίντερ, τα δεδομένα άλλαξαν μέσα στους επόμενους μήνες και ήταν γνωστό πως στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσει το «Τζιουζέπε Μεάτσα».

Ο Σέρβος διεθνής, που είναι και ρέκορντμαν με τη φανέλα της χώρας του, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από τους «νερατζούρι».

Αποσπάσματα από το «αντίο» του:

«Ήταν τα δέκα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα αυτού του συλλόγου. Σε αυτά τα χρόνια μεγάλωσα ως άνδρας πρωτίστως και προς μεγάλη μου ευχαρίστηση ως ποδοσφαιριστής. H οικογένειά μου θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Μοράτι. Αν σκεφτώ ότι δεν θα ξαναφορέσω τη φανέλα της Ίντερ, θα δακρύσω, αλλά είμαι πάντα ειλικρινής και τα δάκρυά μου θα είναι ειλικρινά. Δυστυχώς στη ζωή πρέπει να κοιτάς μπροστά. Αυτά τα χρόνια στο Μιλάνο έπαιξα δίπλα σε εξαιρετικούς αθλητές και κυρίως δίπλα σε σπουδαίους άνδρες. Είναι δύσκολο να βρω λόγια να ευχαριστήσω τον καθένα ξανά. Ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτά τα χρώματα. Θα μείνουν για πάντα πάνω μου. Δεν μπορώ να τα σβήσω, κανείς δεν μπορεί». Πηγή: sport-fm.gr

Στη Γιουνάιτεντ ο Τιάγκο Αλκάνταρα!!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα καθώς όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος αποφάσισε να αφήσει την Μπαρτσελόνα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Στη Γιουνάιτεντ ο Τιάγκο Αλκάνταρα
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα καθώς όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος αποφάσισε να αφήσει την Μπαρτσελόνα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η καταλανική, Sport, αναφέρει πως η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται κλεισμένη καθώς ο παίκτης ενημέρωσε τους υπεύθυνους της «Μπάρτσα» για την επιλογή του, θεωρώντας ότι στη νέα του ομάδα θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής συγκριτικά με εκείνον που του είχε… υποσχεθεί ο Τίτο Βιλανόβα.

Το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους» ο Αλκάνταρα θα έχει διάρκεια πέντε έτη.

Αυτό που απομένει είναι να οριστεί το ποσό της μεταγραφής ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ο αγγλικός σύλλογος να καταβάλει την ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι στο συμβόλαιό αυτό υπήρχε σχετικός όρος που προέβλεπε ότι η ρήτρα αποδέσμευσης θα ανέβαινε στα 90 εκατομμύρια από την στιγμή που ο παίκτης θα συμμετείχε στο 60% των παιχνιδιών της Μπαρτσελόνα. Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά σε Ιγιαραμεντι η Ρεάλ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη μεγάλου ταλέντου του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Κοντά σε Ιγιαραμεντι η Ρεάλ!
Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη μεγάλου ταλέντου του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας είναι πρόθυμη να βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ να της επιτρέψει να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον νεαρό άσο.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες φέρονται να τα έχουν βρει στο συνολικό ποσό της μεταγραφής και απομένει να συμφωνήσουν και τον τρόπο της καταβολής τους.

Πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή ταλαντούχου άσου και μέλους των «μικρών» εθνικών ομάδων της Ισπανίας μετά τον Ίσκο και τον Καρβαχάλ!
Πηγή: sport-fm.gr

Οι υποψήφιοι για το «Golden Foot»

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το βραβείο «Golden Foot», σε μια λίστα γεμάτη… χρυσό.

Οι υποψήφιοι για το «Golden Foot»
Γνωστή έγινε η λίστα των παικτών που θα διεκδικήσουν το βραβείο «Golden Foot» για τη χρονιά 2013, με δέκα ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε αυτή.

Το βραβείο απονέμεται στους παίκτες που έχουν συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους και κρίνει τη συνολική τους καριέρα.

Τον νικητή αναδεικνύουν οι οπαδοί τους αθλήματος απ’ όλον τον κόσμο, ενώ το βραβείο θα απονείμει ο πρίγκιπας Αλβέρτος II του Μονακό, ενώ ο νικητής θα αφήσει τα αποτυπώματα των ποδιών του σε μία ειδική πέτρα.

Οι υποψήφιοι: Ίκερ Κασίγιας, Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντρέ Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Γαλατάσαραϊ), Μίροσλαβ Κλόζε (Λάτσιο), Νταβίντ Τρεζεγκέ (Ρίβερ Πλέιτ), Ντέιβιντ Μπέκαμ (αποσύρθηκε), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Αντρέα Πίρλο (Γιουβέντους), Σαμουέλ Ετό (Ανζί).

Το βραβείο πέρυσι κατέκτησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Οριστική συμφωνία με Λούκας!!

Την οριστική συμφωνία με την Καρπάτι για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οριστική συμφωνία με Λούκας
Μετά από δυο μέρες διαπραγματεύσεων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέληξε σε οριστική συμφωνία για τον Λούκας Πέρεθ.

Ο Ισπανός μέσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και άμεσα θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας στην Αυστρία.

Για την ώρα οι Θεσσαλονικείς δεν δίνουν τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Karpaty Lviv για την απόκτηση του Lucas Perez. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Αυστρία για να υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας".

Δεν τους ζόρισε ο Στέφενς!!

Μικρή σε διάρκεια και δίχως ένταση ήταν η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Αυστρία μια και αύριο είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Ανζί.

Δεν τους ζόρισε ο Στέφενς
Ο Χουμπ Στέφενς δεν ζόρισε τους ποδοσφαιριστές του, κατά την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Αυστρία.

Κι αυτό διότι αύριο ακολουθεί το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αντίπαλος η Ανζί που σύντομα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μικρής διάρκειας ήταν η σημερινή προπόνηση, δεδομένου ότι αύριο η ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους εναντίον της Ανζί.

Το πρόγραμμα περιείχε παιχνίδι 6 εναντίον 6 (σε δυο γκρουπ) και οι ομάδες σε διάταξη 2-4 ήταν υποχρεωμένες να πρεσάρουν αφενός την αντίστοιχη ζώνη του αντιπάλου, αλλά και να σκοράρουν εναντίον του με την μπροστινή τετράδα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ο Lino προληπτικά ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ Lopez και Garcia προπονήθηκαν κανονικά».

Έφτασε το συμβόλαιο του Μπουζάνη!!

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Άρη ο Ντιν Μπουζάνης. Στα υπόψη των "κίτρινων" ο Σαρρής.

Έφτασε το συμβόλαιο του Μπουζάνη
Μια μέρα νωρίτερα έφτασε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Ντιν Μπουζάνη στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης. Ο ομογενής τερματοφύλακας αποτελεί το 6ο απόκτημα των «κίτρινων» και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Στα υπόψη ο Σαρρής

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Σαρρή στον Εργοτέλη, παρακολουθεί ο Άρης. Ο 23χρονος στόπερ αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης και σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος (κανονικά το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο) θα εξεταζόταν από τους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: sport-fm.gr

Στην Αυστρία ο Τσιστιακόφ!!

Στην Αυστρία βρίσκεται πλέον και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που «έτρεξε» την περίπτωση του Λούκας Πέρεθ.

Στην Αυστρία ο Τσιστιακόφ
Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Πέρεθ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όχι όμως με τα δεδομένα που έδωσαν νωρίτερα στη δημοσιότητα οι Ουκρανοί.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβεβαίωσε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία (θέμα χρόνου η ανακοίνωση), σε καμία περίπτωση όμως με τα νούμερα που κυκλοφόρησαν: ότι δηλαδή η Καρπάτι θα πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ και θα κρατήσει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης (40%).

Το σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι οδεύει σε αίσια κατάληξη. Μια περίπτωση που «έτρεξε» ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, το Νο 2 στον ΠΑΟΚ, πίσω από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ βρίσκεται στο Λέομπεν της Αυστρίας όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία της ομάδας και είχε τετ-α-τετ με τον Ολλανδό τεχνικό, Χουμπ Στέφενς.Πηγή: sport-fm.gr

Τελειώνει του Όγιος!!

Σε διαρκή επαφή βρίσκονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ με εκείνους της Εστουδιάντες, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του Μάικλ Όγιος με την τελική έκβαση της υπόθεσης να αναμένεται εντός της ημέρας.

Τελειώνει του Όγιος
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Εστουδιάντες, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Μάικλ Όγιος στους Κρητικούς για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου της Αργεντινής συνεχώς αλλάζουν θέσεις και απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να κάνουν δύσκολη την… ζωή των Κρητικών, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να πάρουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Παρόλα αυτά οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ δεν πρόκειται να ξεπεράσουν το οικονομικό «ταβάνι» που έχουν θέσει από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ για το αν θα λήξει θετικά ή όχι η μεταγραφή του Όγιος στον ΟΦΗ θα γίνει γνωστό απόψε.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής (7/7) θα πατήσει το πόδι του στο Ηράκλειο και ο Ντάνι Φερνάντες, ο οποίος θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στους «μελανόλευκους». Πηγή: sport-fm.gr

Επιβεβαιώνει για Λούκας ο ΠΑΟΚ!!

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ από την Καρπάτι επιβεβαιώνει πια επίσημα ότι βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιβεβαιώνει για Λούκας ο ΠΑΟΚ
Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών που έρχονταν ...από την Ουκρανία για την επικείμενη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Καρπάτι, προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Έπειτα από 48 ώρες αδιάκοπων και αποφασιστικών διαπραγματεύσεων με την ουκρανική Καρπάτι, είμαστε πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Lucas Perez. Μείνετε "συντονισμένοι"!», σημειώνεται επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περίπτωση του 24χρονου μέσου.

Έμεινε ο Ιμπαγάσα!!

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Αριέλ Ιμπαγάσα καθώς στη συνάντηση που έγινε σήμερα επήλθε συμφωνία σε όλα.

Έμεινε ο Ιμπαγάσα!
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι και του χρόνου παίκτης του Ολυμπιακού!

Ο αργεντινός συμφώνησε σε όλα στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ερυθρολεύκων που έγινε σήμερα και έτσι θα αποτελεί μέλος του ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτή πρόκειται να είναι και η τελευταία του σεζόν στην αγωνιστική δράση καθώς μετά το τέλος της θα κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει πριν από αρκετούς μήνες.

Το σημερινό ραντεβού ήταν η... συνέχεια αυτού που είχε πραγματοποιηθεί χθες, παρουσία του μάνατζέρ του.

Σε αυτό έγινε ξεκάθαρη η πρόθεση των ερυθρολεύκων να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί του, ουσιαστικά αλλάζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα τα οποία καθιστούσαν πολύ μικρό το ενδεχόμενο παραμονής του Ιμπαγάσα στο Λιμάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Μέσα και ο Ολίσε!!

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Σεκού Ολίσε. Ατομικό στο τέλος της προπόνησης ακολούθησε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Μέσα και ο Ολίσε
Ο Σεκού Ολίσε ήταν ο πρωταγωνιστής της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στο Λεόμπεν της Αυστρίας και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Λιβεριανός έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (5/7) στην Αυστρία και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ολίσε έβγαλε μέρος της πρωινής προπόνησης και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανεβάσει ρυθμούς.

Ένα μικρό πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του ταλαιπώρησε τον Λόπεθ, ενώ ατομικό πρόγραμμα προς το τέλος της προπόνησης ακολούθησε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Στο πρωινό πρόγραμμα οι παίκτες του «Δικέφαλου του βορρά» αφιερώθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και σε ασκήσεις με μπάλα. Πηγή: sport-fm.gr

Μιραλάς: «Θα γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό άφησε ανοιχτό ο Κέβιν Μιραλάς. «Το ξέρω ότι μια μέρα θα γυρίσω να παίξω στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Βέλγος φορ.

Μιραλάς: «Θα γυρίσω στον Ολυμπιακό»
Σίγουρος πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό:

«Το ξέρω ότι μια μέρα θα γυρίσω να παίξω στον Ολυμπιακό. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έφυγα, που μου πήρε μήνες να προσαρμοστώ στο νέο περιβάλλον της Αγγλίας. Με την οικογένειά μου θα θέλαμε να ζήσουμε μόνιμα στην Ελλάδα και, ότι κι αν συμβεί ξέρω ότι αυτό θα γίνει. Βέβαια έως τότε έχω πολλά πράγματα να κάνω, όπως να παίξω στην Ισπανία και στο Βέλγιο, που είναι πατρίδες των γονέων μου».

Για την καριέρα του μέχρι σήμερα:

«Ο πρώτος που είδε ότι έχω μια ιδιαίτερη ικανότητα στην μπάλα ήταν ο πατέρας μου, που έπαιζε και ο ίδιος στην Γ’ κατηγορία. Αυτός με ώθησε να πάω στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, της Σταντάρ Λιέγης, και να δοκιμάσω την τύχη μου. Ήμουν μόλις 15 ετών και την ίδια χρονιά με επέλεξαν για την εθνική νέων του Βελγίου. Εκεί με πρόσεξε ο αντζέντης Κριστόφ Ενροτέ, που μου έκανε πρόταση να με αναλάβει. Είχα πολλές προτάσεις από αντζέντηδες, αλλά με τον πατέρα μου διαλέξαμε τον Κριστόφ, διότι ήταν ο πρώτος που μας προσέγγισε, αλλά επίσης κρίναμε ότι ήταν ο καλύτερος» (σ.σ.: είναι ακόμη ο μάνατζέρ του).

Για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα:

«Όταν έφτασα, το καλοκαίρι του 2010, για τρεις εβδομάδες έμενα στον «Αστέρα», πριν βρω σπίτι. Μου άρεσε πολύ, γι’ αυτό και ήρθαμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε διακοπές μόλις τέλειωσε η σεζόν. Πήγαμε και μία εβδομάδα στην Τουρκία, στην Αττάλεια, αλλά είναι πιο ωραία εδώ. Η Κριστέλ (σ.σ. το όνομα της συζύγου του) ερχόταν από μικρή με τους γονείς της, οπότε γνώριζε καλά τον τόπο, αλλά για μένα ήταν μία αποκάλυψη. Μου άρεσε το κλίμα, μου άρεσε η φύση, μου άρεσαν οι άνθρωποι. Να φανταστείτε ότι το πρώτο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, όταν ήρθαν οι οικογένειές μας από το Βέλγιο, το γιορτάσαμε στον κήπο του σπιτιού μας, κάνοντας μπάρμπεκιου με 22 βαθμούς θερμοκρασία».

Για τις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις:

«Είχα μια μεγάλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό, αφού χάρη στην καλή πορεία που είχαμε στο Champions League και την εξίσου καλή πορεία στη συνέχεια στο Europa League, νομίζω ότι πήρα το «διαβατήριο» για να παίξω στην Premier League. Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλο που οι συμπαίκτες μου μού έλεγαν να προσέχω τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο ένιωσα μια ξεχωριστή πίεση όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ. Είπα μέσα μου “τώρα μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω” και έχω την εντύπωση ότι εκείνο το ματς ήταν από τα πιο δυνατά».

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Ήμουν τυχερός όταν έπαιζα, τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο στην Ελλάδα, όπου υπήρχαν 2-3 ομάδες, που ήταν ανταγωνιστικές, όπου υπήρχε κίνητρο να παίξουμε και εμείς πιο ανταγωνιστικά. Επίσης υπήρχαν και άλλες ομάδες, όπως ο Ατρόμητος ή ό Αστέρας, που μας δυσκόλευαν στα εκτός έδρας. Τώρα μαθαίνω ότι η ΑΕΚ έχει καινούριο πρόεδρο, που προτίθεται να κατασκευάσει νέο γήπεδο, εσείς έχετε έναν ιδιοκτήτη που είναι έτοιμος να επενδύσει χρήματα και ο Παναθηναϊκός ελπίζω να λύσει τα προβλήματά του ώστε να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Εύχομαι να υπάρξουν και άλλοι πρόεδροι σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να ανέβει το επίπεδο και οι ελληνικές ομάδες να έχουν ευρωπαϊκές διακρίσεις».

Για την παρουσία του στην Έβερτον:

«Γενικά, είχαμε μια καλή σεζόν, ήμασταν τέταρτοι μέχρι λίγο πριν από το τέλος, αλλά μετά την ήττα μας από την Σάντερλαντ δεν καταφέραμε να πλασαριστούμε στις πρώτες πέντε ομάδες και πιστεύω ότι του χρόνου, με τον νέο μας προπονητή, τον Μαρτίνεζ, που είναι συμπατριώτης μου, θα πάμε πιο ψηλά».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, λόγω της οικονομικής κρίσης:

«Κανένας από τους συγγενείς μου που ζουν στη Βαρκελώνη δεν έχει δουλειά και από ότι ακούω η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%. Στο Βέλγιο, όπου ζει η υπόλοιποι οικογένειά μας υπάρχει ακόμη δουλειά, αλλά η πίεση της κρίσης αρχίζει να γίνεται αισθητή. Επειδή αγαπάω πολύ τη χώρα μας και νιώθω σαν το σπίτι μου, ελπίζω σε 2-3 χρόνια θα επανέλθει η ανάπτυξη και οι κακές μέρες θα είναι παρελθόν».

«Δεν θέλει να φύγει ο Αμαλφιτανό»

Συγγενής του Αμαλφιτανό ανέφερε ότι ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από την Μαρσέιγ.

«Δεν θέλει να φύγει ο Αμαλφιτανό»
Την επιθυμία του Αμαλφιτανό να παραμείνει στην Μαρσέιγ εξέφρασε άτομο του περιβάλλοντος του μιλώντας στον γαλλικό Τύπο.

Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι της Μαρσέιγ θέλουν να τον πουλήσουν για να αποφορτιστεί η ομάδα από το μεγάλο του συμβόλαιο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

Σε δηλώσεις του ένας συγγενής του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να θέλει να αποκτήσει τον γάλλο άσο αλλά «… ο Μόργκαν δεν θέλει να φύγει, ειδικά από την στιγμή που στην Μαρσέιγ κανείς δεν του έχει πει ότι είναι ανεπιθύμητος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Πηγή: sport-fm.gr

«Πολλές ανοησίες ακούγονται για τον Ράφικ»

Ο μάνατζερ του Ράφικ Τζεμπούρ μίλησε στη Le Buteur και διέψευσε τα όσα έγραψε ο ελληνικός Τύπος για τον πελάτη του και τον ΠΑΟΚ.

«Πολλές ανοησίες ακούγονται για τον Ράφικ»
Ο μάνατζερ του Ράφικ Τζεμπούρ μίλησε στη Le Buteur και διέψευσε τα όσα έγραψε ο ελληνικός Τύπος για τον πελάτη του και τον ΠΑΟΚ.

«Ακούγονται πολλές ανοησίες για τον Τζεμπούρ στα ΜΜΕ, ειδικά αυτό για την αποχώρηση του για τον ΠΑΟΚ. Είναι εντελώς λάθος και πραγματικά δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει στον Ολυμπιακό και μάλιστα θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το τέλος των διακοπών του», ανέφερε ο Καρίμ Ακλίλ

«Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον του παίκτη. Μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα μιλήσει με τους διοικούντες του Ολυμπιακού και θα μάθει τις προσθέσεις τους. Οι σχέσεις του με την ομάδα είναι άριστες», πρόσθεσε ο μάνατζερ του αλγερινού άσου.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι εάν ποτέ αποχωρήσει ο Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό τότε προορισμός του θα είναι μόνο μια ομάδα του εξωτερικού:

«Μόνο αν μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να πούμε περισσότερα. Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι, όμως μέχρι στιγμής καμία πρόταση. Αν ο παίκτης είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό, αυτό θα συμβεί μόνο για ομάδα του εξωτερικού».Πηγή: sport-fm.gr

Το «αλλά» για τον Μπορόβικ!!

Το ενδεχόμενο η Ντιναμό Κιέβου να ζητήσει τροφεία για την μεταγραφή του Αλεξ Μπορόβικ προβληματίζει τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Το «αλλά» για τον Μπορόβικ
Προβληματισμό προκαλεί στους ανθρώπους του Πανιωνίου η υπόθεση του Αλεξ Μπορόβικ.

Ο Ουκρανός αμυντικός μέσος έχει δείξει πολύ καλά στις προπονήσεις της ομάδας, όμως υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά» που καθυστερεί την απόκτησή του.

Ο λόγος είναι ότι οι Νεοσμυρνιώτες θα είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα του 20χρονου παίκτη, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στους Νέων της Ντιναμό Κιέβου και ίσως χρειαστεί να καταβάλουν χρήματα ως τροφεία.
Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπει» Μ'Μπο ο Πανθρακικός!

Την περίπτωση του Πάπε Μ'Μπο εξετάζει ο Πανθρακικός για να καλυφθεί το κενό του Σερφά.

«Βλέπει» Μ'Μπο ο Πανθρακικός
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Πανθρακικό η ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής εν όψει της νέας σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Σερφά οι Ακρίτες ψάχνουν έναν στόπερ που μπορεί να καλύψει επάξια τη συγκεκριμένη θέση και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Πάπε Μ'Μπο.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Αμιάν, παίζοντας σε 16 αγώνες και πέτυχε δύο γκολ.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μονς, Καννών και Αζαξιό.

Όπως γράφει η SportDay, η περίπτωσή του έχει κάποιες δυσκολίες -παραμένει όμως ανοικτή- και εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχή ημερών.Πηγή: sport-fm.gr

Κοιτά Αντίλοβιτς η ΑΕΚ!!

Η ΑΕΚ αναζητά επιθετικό στο εξωτερικό. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, η Ένωση φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ελντίν Αντίλοβιτς.

Κοιτά Αντίλοβιτς η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αναζητά επιθετικό στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, η Ένωση φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ελντίν Αντίλοβιτς.

Πρόκειται για έναν Βόσνιο 27χρονο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στην Ζελέζνιτσαρ.

Έχει ύψος 1.90 και μεγάλη έφεση στο γκολ κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα στατιστικά του… Με τη φανέλα της Ζελέζνιτσαρ σε τριάντα συμμετοχές έχει πετύχει 18 γκολ.

Πέρυσι, σε 24 ματς πέτυχε 20 γκολ, ενώ την περίοδο 2010-11 με τη φανέλα της Τσέλικ σκόραρε 9 φορές σε 27 παιχνίδια. Πηγή: sport-fm.gr

«Ναυάγησε» του Τσεσνάουσκις!!

Την απόφαση να παραμείνει παίκτης της Μπακού πήρε ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κρήτη.

«Ναυάγησε» του Τσεσνάουσκις
Τελικά δεν θα επιστρέψει ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις στον Εργοτέλη.

Όπως ενημέρωσε ο Λετονός χαφ τους Κρητικούς, επιθυμεί να παραμείνει στην Μπακού και την επόμενη σεζόν.

Πλέον οι Ηρακλειώτες κινούνται για άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και θα προχωρήσουν ανάλογα με την έκβαση της υπόθεση της αδειοδότηση.

Παράλληλα, πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο «Μπαμ –Μπαμ» που δοκιμάζεται από τον Γιάννη Πετράκη.Πηγή: sport-fm.gr

«Αλμυρός» ο Αγιτέ, αλλά…!!

Δεν το βάζει κάτω για τον Αγιτέ ο ΠΑΣ.

«Αλμυρός» ο Αγιτέ, αλλά…
Αρκετά υψηλό κρίνεται το κασέ του Φλόιντ Αγιτέ στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρόλα αυτά, οι Ηπειρώτες καταβάλουν προσπάθειες για να φέρουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η Ρεμς δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει το μισό συμβόλαιό του και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ψάχνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Γιώργου Αμπάρη, με τον οποίο θα κλείσει η τριάδα των γκολκίπερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Ο όρος «ναυάγησε» του Ρομέου!!

Τον λόγο για τον οποίο χάλασε η μεταγραφή του Ρομέου στον Απόλλωνα αποκαλύπτει η SportDay.

Ο όρος «ναυάγησε» του Ρομέου
Ένας ιδιαίτερος που είχε τοποθετηθεί στο συμβόλαιο που πρότεινε ο Απόλλων Σμύρνης στον Ρομέου ήταν ο λόγος για τον οποίο χάλασε η μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Συγκεκριμένα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε βάλει μέσα στο συμβόλαιο επιβολή προστίμου, σε περίπτωση που ο παίκτης καθυστερούσε να γυρίσει από κάποια άδεια.

Αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την άλλη πλευρά και έτσι «ναυάγησε» η υπόθεση.

Πλέον στον Απόλλωνα αναζητούν τον... αντι-Ρομέου, ενώ ψάχνουν για τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό. Πηγή: sport-fm.gr

«Ήταν εύκολη η απόφαση»

Τον λόγο για τον οποίο δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Μάρκους Μπεργκ, μιλώντας στη SportDay.

«Ήταν εύκολη η απόφαση»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε ο Μάρκους Μπεργκ στη SportDay.

Ο Σουηδός φορ υποσχέθηκε γκολ στους οπαδούς του «τριφυλλιού» και εξήγησε γιατί δεν ήταν δύσκολο για εκείνον να πει το «ναι» στην πρόταση που δέχθηκε.

Τα κυριότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ στη SportDay και τον Διονύση Δεσύλλα

Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό;

«Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή. Μίλησα με τον προπονητή και έχω καλή άποψη γι' αυτόν. Ξέρω καλά πράγματα για τον σύλλογο, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση για μένα».

Τι πιστεύεις ότι θα προσθέσεις αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό;

«Θέλω να σημειώσω γκολ φυσικά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα να βοηθήσει εμένα. Ελπίζω στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε κάποιον τίτλο».

Είχες την ευκαιρία να μιλήσεις με τον προπονητή, τι θέλει από σένα;

«Ναι, είχα μιλήσει μαζί του πριν από μερικές εβδομάδες. Ξέρω πώς σκέφτεται και τι θέλει. Εγώ θα παίξω το παιχνίδι μου με στόχο να βοηθήσω την ομάδα».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς της ομάδας;

«Ελπίζω να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα για να χαίρονται να τη βλέπουν. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ στο σημερινό (06/07) φύλλο της SportDay...
Πηγή: sport-fm.gr

Προχωράει για Ντιαρά!!

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση του Μαχαμαντού Ντιαρά στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» περιμένουν τα αποτελέσματα των εξονυχιστικών εξετάσεων για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Προχωράει για Ντιαρά
Η απόκτηση του Μαχαμαντού Ντιαρά απασχολεί πλέον τον Παναθηναϊκό.

Αν και αποκτήθηκε ο Μέντες που παίζει στα χαφ, οι «πράσινοι» δεν εγκαταλείπουν τη συγκεκριμένη περίπτωση και θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την κατάσταση του διεθνούς μέσου από το Μάλι.

Για αυτό τον λόγο ο 32χρονος παίκτης υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο εξωτερικό.

Εφόσον δεν προκύψει κάποια πρόβλημα ο πρώην άσος του ΟΦΗ θα έρθει στην Ελλάδα για να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες και να υπογράψει στο «τριφύλλι», αποτελώντας το δίδυμο στη μεσαία γραμμή της ομάδας με τον Μέντες.

Την ίδια ώρα, στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει μία διάθεση να γίνει μία επαναπροσέγγιση στο θέμα του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να τραβήξει το θέμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θέλουν να έχει ξεκαθαρίσει.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να έχουν εντοπίσει τον στόπερ, ο οποίος θα αποκτηθεί άμεσα αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον διεθνή άσο. Πάντα γίνεται προσπάθεια για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Καστιλιόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Τζιόλης: «Ομάδα πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια ομάδα πρόκληση τονίζει ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξή του στη Sportday αναφερόμενος στην προσπάθεια βελτίωσης που κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τζιόλης: «Ομάδα πρόκληση ο ΠΑΟΚ»
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια ομάδα πρόκληση τονίζει ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξή του στη Sportday αναφερόμενος στην προσπάθεια βελτίωσης που κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους στόχους και αυτό με προσέλκυσε» προσθέτει ο διεθνής μέσος.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Αλέξανδρου Τζιόλη στη Sportday. Όλη η συνέντευξη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας:



-Ποια επιχειρήματα χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να συμφωνήσουν μαζί σου και να γίνει αυτή η μεταγραφή;
«Μιλούσε εδώ και καιρό ο κ. Βρύζας με τον εκπρόσωπό μου. Μίλησα κι εγώ. Πριν έρθω, γνώριζα ότι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί σε μέγιστο βαθμό. Ο ΠΑΟΚ είναι από όλες τις πλευρές μία ομάδα-πρόκληση για τον καθένα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους στόχους κι αυτό με προσέλκυσε».

-Ναι, όμως, εσύ επιστρέφεις στην Ελλάδα την περίοδο που όλοι ψάχνουν να φύγουν…
«Πράγματι, το ελληνικό πρωτάθλημα έχει χάσει σε αξία και δυναμική. Αυτό δεν κρύβεται. Θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο για συγκεκριμένους λόγους. Δεν κρύβω ότι επέστρεψα λόγω του ΠΑΟΚ κι όχι για το πρωτάθλημα αυτό καθ' αυτό».

-Το κίνητρό σου; Ο στόχος σου;
«Πάντα ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να βρίσκει κίνητρα κι από μόνος του. Πέρυσι για παράδειγμα που έπαιξα στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ πήραμε το πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές, πάντα παίζω για να κερδίζω». Πηγή: sport-fm.gr

Δικαίωση χρόνων!!

Ύστερα από 13 χρόνια καριέρας, η Μαριόν Μπαρτόλι κατέκτησε το πρώτο Grand Slam της καριέρας της, επικρατώντας στον τελικό του Wimbledon 2-0 σετ της αγνώριστης Σαμπίνε Λισίτσκι!

Δικαίωση χρόνων!
Αυτή την φορά έγινε δικό της!

Η Μαριόν Μπαρτόλι με μια εκπληκτική εμφάνιση έφτασε στην κορυφή του Wimbledon, επικρατώντας 2-0 σετ (6-1, 6-4) της Σαμπίνε Λισίτσκι και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο ενός Grand Slam για πρώτη φορά στην 13ετή καριέρα της και μετά την δεύτερη απόπειρά της σε τελικό major τουρνουά (είχε ηττηθεί στον τελικό του Wimbledon το 2007).

Το νούμερο 15 στον κόσμο και νέα «βασίλισσα» του Λονδίνου, δίνει γαλλικό χρώμα στην κορυφή της πιο... γκλαμουράτης διοργάνωσης τένις, μετά το 2006 και την Αμελί Μορεσμό, η οποία πλέον βρίσκεται στο προπονητικό τιμ της. Με το που τέλειωσε η αναμέτρηση... σκαρφάλωσε για να αγκαλιάσει τον πατέρα της που την στηρίζει σε όλη αυτή την διαδρομή της.

Από την άλλη, η ηττημένη δεν κατάφερε να γράψει ιστορία και να κατακτήσει το πρώτο τίτλο της σε Grand Slam. Η αλήθεια είναι πως η Γερμανίδα δεν... κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο. Έμεινε στο τρομερό ταξίδι της μέχρι τον τελικό, όπου απέκλεισε μεγάλα ονόματα, όπως η Σερένα Γουίλιαμς, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και η Σαμάνθα Στόσουρ. Και η ίδια βέβαια, αντιλαμβανόταν πως δεν ήταν καλά, γι' αυτό και ξέσπασε σε κλάματα αρκετές φορές στο δεύτερο σετ. Αλλά είναι μόλις 23 ετών και οι εμφανίσεις της στο φετινό Wimbledon, αποτελούν... παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε μόνο μια πρωταγωνίστρια. Την αποφασισμένη Γαλλίδα, που μπήκε στο κεντρικό κορτ του All England Club με μοναδικό στόχο να το σηκώσει. Κι από το πρώτο σετ έδειξε τα δόντια της. Παρά το γεγονός πως έχασε το πρώτο γκέιμ, μετά πήρε τα επόμενα 6(!), με τρία μπρέικ –αφού η Λισίτσκι είχε πολύ κακό σέρβις- και προηγήθηκε μέσα σε 30 λεπτά 1-0.

Ίδια κατάσταση και στο δεύτερο, με την Μπαρτόλι να προηγείται με διπλό μπρέικ 5-1! Κι αφού η Γερμανίδα ξέσπασε σε λυγμούς, αντιλαμβανόμενη πως έχασε την ευκαιρία για το τίτλο…. σαν να ξύπνησε (προς στιγμήν). Αφού λοιπόν έσωσε τρία ματς πόιντ, έκανε μπρέικ και μείωσε σε… απόσταση αναπνοής (5-4). Η μετέπειτα θριαμβεύτρια δεν έκανε ξανά το ίδιο λάθος. Αυτή την φορά ήταν στο σέρβις και χωρίς να χάσει πόντο κατέκτησε το θρόνο.

Chair umpire του τελικού ήταν η Εύα Ασδεράκη, η οποία βρέθηκε σε αυτή την θέση για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Λονδίνο και γενικά δεύτερη σε Grand Slam, μετά και τον... επεισοδιακό τελικό του US Open το 2011. Πηγή: sport-fm.gr

Μέσα στο σπίτι του…!!

Ο Λιούις Χάμιλτον... έκλεψε την πολ ποζίσιον μέσα από τα χέρια του Σεμπάστιαν Φέτελ που έτρεχε μέσα στο σπίτι του.

Μέσα στο σπίτι του…
Ο Λιούις Χάμιλτον έβγαλε ασπροπρόσωπη την Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές του ένατου γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας. Ο Βρετανός πιλότος… έκλεψε την πολ ποζίσιον -την τρίτη της σεζόν και δεύτερη συνεχόμενη- μέσα από τα χέρια του Σεμπάστιαν Φέτελ, στον τελευταίο του γύρο.

Το δύο-τρία έκανε η Red Bull με τον Μαρκ Γουέμπερ να πλασάρεται τρίτος. Το δίδυμο της Lotus θα εκκινήσει πίσω από τους «κόκκινους ταύρους» με τον Ραϊκόνεν να ολοκληρώνει τις κατατακτήριες από την τέταρτη θέση και τον Ρομάν Γκροσάν από την πέμπτη

Λευκή πετσέτα πέταξε η Ferrari με τους Μάσα και Αλόνσο να πλασάρονται στην έβδομη και όγδοη θέση, αντίστοιχα.

Πρώτη περίοδος (Q1): Εκτός οι Williams…

Και με τις δύο γόμες –μέση και μαλακή- βγήκαν στην πίστα οι πιλότοι στην πρώτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών. Ο Άντριαν Σούτιλ έκανε παράπονα για υπερστροφή και καθόλου πρόσφυση στα πίσω ελαστικά.

Πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Μαλδονάδο, ο οποίος έμεινε στην είσοδο του pitlane, ωστόσο κατάφερε να συνεχίσει, χωρίς όμως να είναι ανταγωνιστικός.

Τον ταχύτερο χρόνο της περιόδου έκανε ο Φελίπε Μάσα, ενώ στον αντίποδα βρέθηκαν οι Μαλδονάδο-Μπότας (Williams), Πικ-Φαν ντερ Γκάρντε (Caterham), Μπιανκί-Τσίλτον (Marussia)

Δεύτερη περίοδος (Q2): Υπερβολικά σίγουροι στη Mercedes…

Η υπερβολική σιγουριά φαίνεται πως… έφαγε τη Mercedes, η οποία είδε τον Νίκο Ρόσμπεργκ να αποκλείεται από τον τελικό στον εντός έδρας αγώνα του.

Ο Γερμανός πλασαρίστηκε στην 11η θέση, σπάζοντας το σερί των 16/16 παρουσίας στον τελικό των Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ.

Στο παρά πέντε την πρόκριση ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος στον τελευταίο του γύρο πέρασε στον τελικό.

Και στη δεύτερη περίοδο οι ομάδες επέλεξαν να τρέξουν με τις δύο γόμες.

Ταχύτερος πιλότος της διαδικασίας, όπως και στο Q1 ήταν ο Φελίπε ΜάσαΛιούις Χάμιλτον με τη μαλακή γόμα, την ώρα που ο Άντριαν Σούτιλ αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του.

Οι έξι πιλότοι που δεν κατάφεραν να προκριθούν είναι οι εξής: Ρόσμπεργκ (Mercedes), Ντι Ρέστα-Σούτιλ (Force India), Πέρες (McLaren), Βερνιέ (Toro Rosso) και Γκουτιέρες (Sauber).

Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης:

1. Χάμιλτον, Mercedes
2. Φέτελ, Red Bull
3. Γουέμπερ, Red Bull
4. Ραϊκόνεν, Lotus
5. Γκροσάν, Lotus
6. Ρικιάρντο, Toro Rosso
7. Μάσα, Ferrari
8. Αλόνσο, Ferrari
9. Μπάτον, McLaren
10. Χούλκενμπεργκ, Sauber

11. Ρόσμπεργκ, Mercedes
12. Ντι Ρέστa, Force India
13. Πέρες, McLaren
14. Γκουτιέρες, Sauber
15. Σούτιλ, Force India
16. Βερνιέ, Toro Rosso

17. Μπότας, Williams
18. Μαλδονάδο, Williams
19. Πικ, Caterham
20. Μπιανκί, Marussia
21. Φαν ντερ Γκάρντε, Caterham
22. Τσίλτον, Marussia Πηγή: sport-fm.gr

Από «Φενέρ» σε Νετς ο Μπογκντάνοβιτς!!

Μετακομίζει στο ΝΒΑ και τους Νετς ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Από «Φενέρ» σε Νετς ο Μπογκντάνοβιτς!
Το άλμα για το ΝΒΑ έκανε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Οι Νετς κατέβαλαν το buy out στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ο 24χρονος φόργουορντ υπέγραψε για 2+1 χρόνια.

Ο Κροάτης διεθνής είχε επιλεγεί το 2011 στο νούμερο 31 του ντραφτ και προορίζεται για να αποτελεί το back up του Πολ Πιρς.

Φέτος είχε 15,9 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 13 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ ανά αγώνα. Πηγή: sport-fm.gr

«Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον Σπανούλη»

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πολύ κοντά στην παραμονή του στον Ολυμπιακό και στην Ισπανία έχουν αρχίσει να… αποχαιρετούν το ενδεχόμενο να δουν τον Έλληνα άσο ντυμένο στα χρώματα της Μπαρτσελόνα!

«Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον Σπανούλη»
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πολύ κοντά στην παραμονή του στον Ολυμπιακό και στην Ισπανία έχουν αρχίσει να… αποχαιρετούν το ενδεχόμενο να δουν τον Έλληνα άσο ντυμένο στα χρώματα της Μπαρτσελόνα!

«Η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά τον Σπανούλη», είναι ο τίτλος της είδησης στην καταλανική Sport.

Σε αυτή αναφέρει ό,τι έγινε στο χθεσινό ραντεβού ανάμεσα στον παίκτη και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Αγγελόπουλους.

«Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό τις επόμενες σεζόν μετά τη μαραθώνια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο προσθέτει ότι οι πόρτες της Μπαρτσελόνα ήταν ορθάνοιχτες για τον Έλληνα άσο.Πηγή: sport-fm.gr

Στο ψάξιμο για τρεις ο Παναθηναϊκός!!

Τους αντικαταστάτες των Σχορτσανίτη και Ματσιούλις, αλλά κι έναν συμπληρωματικό γκαρντ αναζητά ο Παναθηναϊκός.

Στο ψάξιμο για τρεις ο Παναθηναϊκός
Τρία κομμάτια φαίνεται πως έμειναν για να συμπληρωθεί το παζλ του φετινού Παναθηναϊκού. Αυτά αφορούν τους αντικαταστάτες των Σχορτσανίτη και Ματσιούλις που αποχώρησαν, αλλά και τον γκαρντ που θα συμπληρώσει το παζλ στην περιφερειακή γραμμή.

Για τη θέση του σέντερ ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά την αποχώρηση του «Σόφο», αναζητά μία… βελτιωμένη έκδοσή του. Πρόθεσή του είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης με επιθετικές αρετές (αλλά και καλύτερες αμυντικές επιδόσεις από τον Σχορτσανίτη) με έφεση στο παιχνίδι με την πλάτη στο καλάθι και, ει δυνατόν, αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση. Το τεχνικό τιμ της ομάδας «χτενίζει» την αγορά για έναν παίκτη με αυτά τα στοιχεία, που θα συμπληρώνει τον Στεφάν Λάσμε. Στα υπόψη του «τριφυλλιού» έχει τεθεί και το όνομα του Πολ Ντέιβις, που έχει μεν συμβόλαιο και μάλιστα μεγάλο με τη Χίμκι, ωστόσο η ρωσική ομάδα μειώνει σημαντικά το μπάτζετ της και δεν αρνείται την παραχώρησή του, κάτι που επιζητά και ο ίδιος ο παίκτης αφού θα του προταθεί μείωση συμβολαίου. Οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να πάρουν και έναν επιπλέον ψηλό.

Για τη θέση του φόργουορντ, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει επίσης την ξένη αγορά. Σημειώνεται πως με τους Κάρι, Γκιστ, Λάσμε και Ούκιτς το ρόστερ διαθέτει τρεις ξένους και έναν κοινοτικό, συνεπώς υπάρχει περιθώριο για έναν ακόμη ξένο κι έναν κοινοτικό (για την Α1, αφού στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός).

Τέλος, στην περιφέρεια όλα δείχνουν πως η προσθήκη που θα γίνει θα είναι συμπληρωματικού παίκτη κι όχι πρωταγωνιστή, τύπου… Νικ Καλάθη. Για τον 24χρονο γκαρντ το όνειρο του ΝΒΑ δυσκολεύει από τη στιγμή που οι Μάβερικς απέκτησαν τον Χοσέ Καλντερόν και υπέγραψαν δύο ακόμη γκαρντ (το νούμερο 18 των ντραφτ Σέιν Λάρκιν και τον Ισραηλινό Γκαλ Μέκελ), αλλά το πιθανότερο είναι να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με βελτιωμένες αποδοχές και πάντα «παράθυρο» να φύγει αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Έτσι οι «πράσινοι» μάλλον θα συμπληρώσουν την περιφέρειά τους με έναν παίκτη σε ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που είχε φέτος ο Ξανθόπουλος. Έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες, όπως ο Μποχωρίδης του Άρη (έχει συμβόλαιο) και ο Αθηναίου του Πανιωνίου (έμεινε ελεύθερος), αλλά ακόμη δεν υπάρχει απόφαση.
Πηγή: sport-fm.gr

Άνω - κάτω οι αντικειμενικές τιμές ακινήτων!!

Άνοδος σε λαϊκές περιοχές - Πτώση στις ακριβές.

Άνω - κάτω οι αντικειμενικές τιμές ακινήτων
Μεγάλες ανακατατάξεις φέρνει στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων ο νέος μηχανισμός αυτόματης προσαρμογής των αντικειμενικών αξιών με τις εμπορικές, με αναπροσαρμογές τριών ταχυτήτων για λαϊκές συνοικίες, ακριβές περιοχές και νησιά και τουριστικές περιοχές, όπου μάλιστα αναμένεται αύξηση ως και πάνω από 100%!

Σύμφωνα με το Έθνος, με τις αναπροσαρμογές οι αντικειμενικές αξίες στις λαϊκές συνοικίες, όπως το Πέραμα, η Νίκαια και το Περιστέρι, θα αυξηθούν κατά μέσο όρο στο 30-50%, με το σκεπτικό ότι η τιμή ζώνης σε αυτές τις περιοχές είναι πολύ χαμηλότερη όχι μόνο από την εμπορική τιμή, αλλά και από το κόστος οικοδομής. Υποψήφιες για το μεγαλύτερο «φορολογικό σοκ» είναι οι περιοχές όπου οι κατώτερες αντικειμενικές αξίες κυμαίνονται κάτω από τα 1.000 ευρώ, όπως το Κερατσίνι, ο Κορυδαλλός και η Δραπετσώνα.

Αντίθετα, σε ακριβές περιοχές όπως η Γλυφάδα, η Κηφισιά και η Φιλοθέη, οι τιμές ζώνης θα μειωθούν κατά 20-40%, καθώς οι αντικειμενικές αξίες είναι σήμερα σημαντικά υψηλότερες από τις ισχύουσες εμπορικές.

Παράλληλα, «έκρηξη» τιμών αναμένεται σε οικόπεδα και αγροτεμάχια σε τουριστικές περιοχές και νησιά, που μπορεί να ξεπεράσει και το 100%, λόγω της ένταξης των ακινήτων στο σύστημα των αντικειμενικών και της εξομοίωσής τους με τις πραγματικές.

Όπως επισημαίνεται στο άρθρο, η αύξηση των αντικειμενικών αξιών θα συμπαρασύρει προς τα πάνω και 25 φόρους και άλλες επιβαρύνσεις στα ακίνητα, όπως είναι ο ΦΠΑ στα νεόδμητα, ο φόρος υπέρ δήμων στις μεταβιβάσεις, οι φόροι χρησικτησίας, ο ΦΠΑ στα Υλικά Κατασκευής, και φυσικά το «χαράτσι», που καταβάλλεται μέσω της ΔΕΗ, εξέλιξη που αποτελεί «εφιάλτη» για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Πηγή: Newsbeast.gr

Παραμένει…σημαία και γίνεται θρύλος!!

Ο Βασίλης Σπανούλης θα εξακολουθήσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο Νίκος Ζέρβας γράφει στο www.sport-fm.gr για τις απαντήσεις του διεθνούς γκαρντ και τα οφέλη των «ερυθρόλευκων».

Παραμένει…σημαία και γίνεται θρύλος
Η 5η Ιουλίου του 2013 -και τα πρώτα λεπτά της 6ης- θα σημαδευτεί ως μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Σπανούλης και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, κόντρα στις εκτιμήσεις, τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το κλίμα που είχε δημιουργηθεί και τα χιλιάδες αβάσιμα δημοσιεύματα, έφτασαν σε μία ιστορική συμφωνία. Θα εξακολουθήσουν να πορεύονται μαζί, για να συνεχίσουν όσα εκπληκτικά έφτιαξαν τη τελευταία διετία. Ένα από τα σημαντικότερα deal στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι προ των πυλών, με τις προεκτάσεις να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», αρχικά με τη στάση του να κλείσει ερμητικά τα αυτιά του στα ισπανικά και ρωσικά καλέσματα, στα τηλεφωνήματα των προπονητών των ενδιαφερόμενων ομάδων και ίσως και του μάνατζερ του, έκανε πράξη την υπόσχεσή του ότι δεν θα αποφασίσει το οτιδήποτε, προτού ακούσει τον Ολυμπιακό. Έχουν περάσει περισσότερες από είκοσι μέρες από τη λήξη των τελικών και όντας -μακράν του δεύτερου- το πιο «καυτό» όνομα ελεύθερου παίκτη –για τον Διαμαντίδη είναι γνωστό ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια ομάδας εξωτερικού θα έπεφτε στο κενό-, θα μπορούσε να είχε κινηθεί εντελώς διαφορετικά. Ειδικότερα αν ίσχυαν όλα όσα του καταλογίζουν τρία χρόνια τώρα οι εχθροί του, ότι είναι φίλος του χρήματος, στυγνός επαγγελματίας και ότι δεν «δένεται» με καμία ομάδα. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι αυτές οι κουβέντες είναι επιπέδου καφενείου, οι οποίες σβήνονται δια παντός.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα χρήματα που του δίνει ο Ολυμπιακός είναι λίγα. Το αντίθετο μάλιστα. Όμως, είναι πολύ λιγότερα από όσα θα έμπαιναν επίσημα πλέον στο τραπέζι, αν το ραντεβού στην Arcadia είχε ολοκληρωθεί με «αντίο». Ο Σπανούλης περίμενε υπομονετικά, άκουσε τους αδελφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι είχαν όπως αποδείχθηκε τη τελευταία λέξη. Και τον τρόπο να τον πείσουν, ότι η φλόγα και η νοοτροπία νικητή που τον διέπει, θα εξακολουθήσει να…καίει, αφού η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές απόλυτα, αλλά από το ότι το μεγαλύτερο μέρος της τετράωρης και πλέον κουβέντας αναλώθηκε σε θέματα σχεδιασμού και οριοθέτησης στόχων, επιβεβαιώνει ότι ο 31χρονος γκαρντ είναι παίκτης-προσωπικότητα κινήτρου και στόχων.

Με τη παραμονή του ο Ολυμπιακός παραμένει πανίσχυρος, ήσυχος για τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ και φωνάζει «δυνατά» ότι θα εξακολουθήσει παρά την οικονομική συγκυρία να πρωταγωνιστεί. Έχοντας μάλιστα το πιο «βαρύ» του όπλο στη φαρέτρα. Δίνει κίνητρο σε πολλούς παίκτες να μείνουν οριστικά –Λο, Περπέρογλου- και σε άλλους να υπογράψουν πολύ πιο εύκολα, αφού ξέρουν πλέον ότι θα καθοδηγούνται από τον κορυφαίο γκαρντ τη τελευταία διετία. Είναι εκ των ων ουκ άνευ να αναφέρουμε πως σε περίπτωση αποτυχίας στην παραμονή του MVP της Ευρωλίγκας, όλα θα άρχιζαν σχεδόν από την αρχή και ότι διοίκηση και προπονητής θα είχαν πολύ πιο δύσκολο έργο να διατηρήσουν την ομάδα τόσο ανταγωνιστική. Τον ήθελαν και το έδειξαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Όσο για τον παίκτη, εξασφαλίζει οριστικά και αμετάκλητα τη κορυφαία θέση στο βιβλίο της ιστορίας του Ολυμπιακού, ενώ όταν θα ολοκληρώσει την ήδη τεράστια καριέρα του, στο...κάδρο του μπάσκετ θα είναι ντυμένος στα «ερυθρόλευκα». Με την απόφασή του να μείνει, γίνεται ο πιο αγαπημένος παίκτης των οπαδών της ομάδας –όχι αυτών που του στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει τη νίκη στον 3ο τελικό- και από αδιαμφισβήτητος ηγέτης, παραμένει…σημαία και γίνεται θρύλος…
Πηγή: sport-fm.gr

Γι’ αυτό μένει ο Σπανούλης…!!

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν το… κουνά-όπως όλα δείχνουν-από τον Ολυμπιακό και το www.sport-fm.gr αναλύει τους λόγους που παίρνει τη μεγάλη απόφαση.

Γι’ αυτό μένει ο Σπανούλης…
Οι ανακοινώσεις αναμένονται τη Δευτέρα, αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού για τρία χρόνια. Μία απόφαση δύσκολη, αλλά βασισμένη σε συγκεκριμένους λόγους. Το www.sport-fm.gr αναλύει γιατί ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» προτίμησε να παραμείνει:

Ομάδα που κερδίζει

Όσοι γνωρίζουν τον αθλητή Βασίλη Σπανούλη έχουν να λένε για τη νοοτροπία νικητή που έχει. Πηγαίνει πρώτος και φεύγει τελευταίος από τις προπονήσεις, δίνει το 110% σε αυτές και τους αγώνες, ενώ δεν θέλει να χάνει ούτε σε… μονό. Ο βασικός λόγος που επέλεξε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό είναι ότι πείστηκε πως η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους, ακόμη και την τρίτη Ευρωλίγκα.

Δεν χρειάστηκαν μόνο λόγια, στη διάρκειας τεσσάρων και πλέον ωρών συνάντησή του με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αλλά και πράξεις. Γιατί ο Ολυμπιακός κρατά τον κορμό του, ανανέωσε με Λο, ενεργοποίησε την οψιόν του Περπέρογλου, ενισχύθηκε με Πέτγουεϊ και Σίμονς, αποχαιρέτισε μόνο όσους δεν ήθελε ο προπονητής και τελικά έχασε μόνο τον Χάινς, για τον οποίο όμως αποδεδειγμένα έδωσε μεγάλη μάχη την οποία έχασε, ίσως και… άδικα.

Ο θρύλος του θρύλου

Η καριέρα των μεγάλων παικτών ταυτίζεται με μία ομάδα. Για τον Βασίλη Σπανούλη η Λάρισα και το Μαρούσι λειτούργησαν ως εφαλτήρια για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του, από τον Παναθηναϊκό έφυγε πετυχημένος μεν πλην όμως σαν… προδότης, ενώ οι Ρόκετς ήταν η κακή παρένθεση στην πορεία του. Η τριετία του στον Ολυμπιακό, παρότι συνδυάστηκε με δύο Ευρωλίγκες, ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο για το σύλλογο, δεν θα ήταν αρκετή για να τον δεσμεύσει αιώνια με τη συγκεκριμένη ομάδα. Συμφωνώντας να μείνει για άλλα τρία χρόνια στο λιμάνι, ο Kill Bill εξασφαλίζει ότι στο βιβλίο της ιστορίας του μπάσκετ η φωτογραφία του θα είναι με τα ερυθρόλευκα.

«Κερδίζει» τον κόσμο και… απαντά

Μπορεί ο ίδιος να μην το παραδεχτεί ποτέ, αλλά μένοντας στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης έχει και δύο παράπλευρα κέρδη. Γίνεται αυτομάτως και μάλλον για πάντα ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Οι οπαδοί θέλουν οι αθλητές του συλλόγου να αγαπούν την ομάδα το ίδιο με εκείνους και λέγοντας «όχι» σε καλύτερες προτάσεις ο 31χρονος άσος γίνεται… ένας από αυτούς. Παράλληλα, όμως, απαντά σε όσους τον έχουν χαρακτηρίσει φιλοχρήματο, ιδιοτελή, καριερίστα και στυγνό επαγγελματία.

Πάνω από όλα η οικογένεια

Έχει πάρει τρεις Ευρωλίγκες, αλλά ο ίδιος βάζει πάνω από όλους και όλα τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του, Ολυμπία. Ο Βασίλης Σπανούλης πέρα από μεγάλος αθλητής είναι οικογενειάρχης και η απόφασή του να μείνει στον Ολυμπιακό λαμβάνεται πάντα με γνώμονα εκείνη. Η ξενιτιά δεν είναι εύκολο πράγμα για μία πενταμελή οικογένεια, έστω και στην όμορφη Βαρκελώνη αλλά πολύ περισσότερο στην παγωμένη Μόσχα. Μπορεί τα τρία του αγόρια να κληρονομήσουν λιγότερα χρήματα από όσα μπορούσαν, αλλά τουλάχιστον θα μεγαλώσουν στην πατρίδα τους.

Ελλάδα, έστω και με τα στραβά της

Η παραμονή του στην Ελλάδα, παρότι μπορούσε να κερδίσει αλλού περισσότερα, να ξεφύγει από τη βία και το κλίμα «πολέμου» μεταξύ αιωνίων, να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά και να βρει την ηρεμία του σε ένα πολύ πιο αθλητικό περιβάλλον, δείχνει και την αγάπη του για την πατρίδα του, την οποία δεν εγκαταλείπει στα δύσκολα. Αυτή που δείχνει υπηρετώντας ανελλιπώς (και με μοναδική εξαίρεση την προπέρσινη απουσία του λόγω τραυματισμού) την Εθνική από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Τα χρήματα μέτρησαν… λιγότερο

Πολλοί θα πουν «ε, δεν θα μείνει και τσάμπα στον Ολυμπιακό. Μία ακόμη περιουσία θα φτιάξει με το νέο του συμβόλαιο». Ασφαλώς τα 2 εκατ. ευρώ «καθαρά» το χρόνο που-σύμφωνα με πληροφορίες-προβλέπονται στη νέα συμφωνία είναι χρήματα που οι κοινοί θνητοί πρέπει να δουλεύουν 100 ζωές για να τα βγάλουν και στην Ελλάδα της κρίσης φαντάζουν (και είναι) πάρα πολλά. Όμως αν κρίνουμε με βάση τους νόμους της διεθνούς αγοράς και της ζήτησης που είχε, τα λεφτά ήταν το τελευταίο κριτήριο με το οποίο αποφάσισε ο Σπανούλης. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τού πρόσφερε 3,3 εκατ. και η Μπαρτσελόνα 2,6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο τριετούς συνεργασίας, τουλάχιστον όπως γράφτηκε στα ΜΜΕ. Αυτό μεταφράζεται σε 10 εκατ. και 7,8 εκατ. ευρώ αντίστοιχα σε βάθος τριών ετών στον τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη. Και μένοντας στον Ολυμπιακό ο 31χρονος άσος «χάνει» 4 και 1,8 εκατ. ευρώ επιπλέον, ποσά διόλου ευκαταφρόνητα. Πηγή: sport-fm.gr

Οι κορυφαίοι έφυγαν νωρίς!!

Ο σκόρερ είναι αυτός που παίρνει τη δόξα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20, εκτός από δόξα, οι οκτώ πρώτοι πήραν και μια θέση στην... καρδιά και το ρόστερ ευρωπαϊκών ομάδων πριν καν τελειώσει η διοργάνωση.

Οι κορυφαίοι έφυγαν νωρίς
Οι κερκίδες έχουν περισσότερους ίσως μάνατζερ και σκάουτερ, παρά οπαδούς.

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών παίρνουν φωτιά, προκειμένου να τους εντυπωσιάσουν.

Αλλά οι οχτώ πρώτοι σκόρερ που ξεχωρίζουν μέχρι τώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που γίνεται στην Τουρκία, έχουν πάρει λίγο… περισσότερη δόξα.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στους ταλαντούχους επιθετικούς, επενδύοντας στα πιο ξεχωριστά «διαμάντια».

Ο Μπρούμα έχει κλέψει την παράσταση με την φανέλα της Πορτογαλίας, κάνοντας τον Μουρίνιο -ανάμεσα σε άλλους- να τον «κυνηγάει» απ’ την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπου ανήκει.

Η Τσέλσι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 15 εκατομμυρίων στους Πορτογάλους, όμως αυτοί θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του (λήγει σε ένα χρόνο) μέχρι το 2018, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του θέλει να μπει και η Μάντσεστερ Σίτι.



Ο… ανταγωνιστής του στους κορυφαίους σκόρερ, Τζέσε Ροντρίγκες, έχει «αντίστροφη» ιστορία σχετική με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος είχε καλέσει τον Ισπανό επιθετικό δύο φορές στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αγωνιζόταν στην δεύτερη.

Πρόσφατα, εξέφρασε το παράπονό του, καθώς παρότι ακολούθησε κάποιες αποστολές, θεώρησε ότι δεν πήρε ευκαιρίες.

Η έλευση του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα και όλα δείχνουν την παραμονή του στην «Βασίλισσα», παρότι η Τότεναμ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του.



Τα τέσσερα γκολ του Νίκολας Λόπες με την Ουρουγουάη, δεν είναι το εντυπωσιακό της υπόθεσης, αλλά ο τρόπος που έγινε μια απ’ τις μεγάλες ελπίδες του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός απορρίφθηκε από ομάδες, επειδή θεωρήθηκε πολύ αδύναμος για να παίξει ποδόσφαιρο.

Η Νασιονάλ όμως του έδωσε την ευκαιρία, με αποτέλεσμα από κει να τον «αρπάξει» η Ρόμα, η οποία τον έχει δέσει με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται συζήτηση για την περίπτωση να δοθεί στην Ουντινέζε, ως μέρος ανταλλαγής με τον Μπενάτια.



Ο Γιάγια Σανόγκο ξεχώρισε στην Τουρκία και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχασε καθόλου χρόνο!

Στις 1 Ιουλίου ο Γάλλος έγινε η πρώτη φετινή μεταγραφή της Άρσεναλ, μετά που «ελευθερώθηκε» απ’ την Οσέρ.

Μάλιστα, το γεγονός ενός σοβαρού τραυματισμού, δεν εμπόδισε τον Βενγκέρ να «τρέξει» για την απόκτησή του, κάτι βέβαια που προκάλεσε την γκρίνια των οπαδών.



Ο Χουάν Κουιντέρο δεν περίμενε την συγκεκριμένη διοργάνωση για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Έχει χαρακτηριστεί ο πιο πολυπόθητος παίκτης της Ευρώπης απ’ τους «Times» του Λονδίνου, παρομοιάζουν το στιλ παιχνιδιού του με (έναν ακόμα) Λιονέλ Μέσι και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσόν τον είχε βάλει στο μάτι από πέρυσι.

Ανήκει στην Νασιονάλ της Κολομβίας, όμως Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Γιουβέντους και Τζένοα «σφάζονται» για την απόκτησή του.



Παρότι ο Μπρούμα είναι αυτός που δίνει το ρυθμό στην επίθεση της Πορτογαλίας, ο Αλάντιε είναι αυτός που… σιγοντάρει!

Ο 20χρονος στράικερ δεν έχει αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα, όμως με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο, κέρδισε μια θέση στη Σασουόλο, που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.



Ιταλία «μυρίζει» η ατμόσφαιρα και για τον Νικολάς Καστίγιο, ο οποίος ξεχώρισε με τη φανέλα της Χιλής.

Ο 20χρονος αγωνίζεται τα δυο τελευταία χρόνια στην Κατόλικα, όμως τα ιταλικά μέσα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και ιδιαίτερα της Σαμπντόρια και της Βερόνα.



Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία… Αυτές είναι οι επιλογές του Ρίτσμοντ Μποάκι που βλέπει οκτώ ομάδες να καίγονται για την υπογραφή του.

Ο Γκανέζος επιθετικός ανήκει στην Γιουβέντους, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σασουόλο και έκανε τις Βαλένθια, Λεβάντε, Γκλάντμπαχ, Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ρόμα, Αουσμπουργκ και Μονπελιέ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή τους.




Πηγή: sport-fm.gr

Για να τον αμφισβητούν και να τους διαψεύδει!!

Θέλει προσπάθεια για να αρνηθεί κανείς το προφανές. Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι με διαφορά ο πιο πετυχημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Για να τον αμφισβητούν και να τους διαψεύδει
Θέλει προσπάθεια για να αρνηθεί κανείς το προφανές. Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι με διαφορά ο πιο πετυχημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Το μαρτυρούν οι τίτλοι που έχει συλλέξει, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που έχει αγωνιστεί και αγωνίζεται.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με τον αγιάτρευτο έρωτά του για τη μπάλα , τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα θα παραμείνει σημείο αναφοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο όσα χρόνια και αν περάσουν.

Θα μνημονεύεται ως ένας από τους θριαμβευτές του Euro 2004 αλλά και ως παίκτης με την πιο πλούσια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το δεκάρι της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού έκανε μεταγραφή στα 35 του στη Φούλαμ και καθιερώθηκε σε αυτήν παίζοντας ως αμυντικός χαφ. Ο Καραγκούνης που ρύθμιζε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κρατώντας τη μπάλα στα πόδια περισσότερο από κάθε συμπαίκτη του, κατάπινε αμέτρητα χιλιόμετρα στη Φούλαμ παίζοντας με τη μία.

Ένα, συνεπώς, είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα στο παιχνίδι του «τυπάρα». Η μαχητικότητα. Αυτό το γνώρισμα του απόδωσε ο Μάρτιν Γιολ για τη μαχητικότητα που λατρεύτηκε από τους οπαδούς της Λονδρέζικης ομάδας.

Για αυτό το λόγο επιστρέφει στη Φούλαμ. Ο 36χρονος πια Γιώργος Καραγκούνης θα τρέχει για άλλη μία χρονιά ακατάπαυστα, θα μαρκάρει, θα πασάρει στα σίγουρα και όταν βρεθεί έξω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου θα κεραυνοβολεί.

Όπως μόνο αυτό ξέρει με την προσποίηση προς τα δεξιά και το σουτ στην κίνηση που μετατρέπει τους τερματοφύλακες σε αγάλματα…

Ναι ο Δεληκάρης ήταν μεγαλύτερο ταλέντο, ο Δομάζος υπέρτερος οργανωτής, ο Κούδας ο καλύτερος ανατροπέας και ο Τσιάρτας πολύ πιο φινετσάτος. Ο Καραγκούνης, όμως, έχει κάτι από όλα αυτά αλλά και κάτι ακόμα.

Έχει «τον δαίμονα μέσα του».

Εκείνο το κάτι παραπάνω που τον κάνει έφηβο στα τριανταέξι του. Ο Γιώργος ζει από την αμφισβήτηση που τον περιβάλει. Από τους ψιθύρους που είτε ακούγονται, είτε ο ίδιος νομίζει ότι ακούει.

Έχει μονίμως την εντύπωση πως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αποδείξει στον εαυτό του και τους άλλους.

Έχει πραγματική αδυναμία να συμβιβαστεί με τις επιτυχίες του. Θεωρεί ότι πρέπει να τις επιβεβαιώνει με μια επόμενη.

Έτσι αντιμετωπίζει το νέο συμβόλαιο με τη Φούλαμ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης μόνιμος κάτοικος Λονδίνου θα καταπίνει χιλιόμετρα με τη Φούλαμ και θα κάνει σχέδια για το επόμενο καλοκαίρι με την Εθνική στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Γιατί, είπαμε το «καλύτερος» που μπορείς να κάνεις στον «τυπάρα» είναι να τον αμφισβητήσεις…Πηγή: sport-fm.gr

Απίστευτο: Αργεντινός φίλαθλος ανοίγει μπύρα με… ψαλιδάκι!! (videos)

Μια απίστευτη ικανότητα έχει ένας Αργεντινός φίλαθλος. Ο φίλος του ποδοσφαίρου μπορεί και ανοίγει μπύρα με ψαλιδάκι!
Την ώρα που αρκετός κόσμος δυσκολεύεται να ανοίξει την μπύρα ακόμη και με το καλύτερο ανοικτήρι, ο οπαδός που ονομάζεται, Ματίας Αντούνιεζ, χρησιμοποιεί την επιδεξιότητά του στο ποδόσφαιρο και το κάνει με τη μία!
Δείτε τα βίντεο:








Πηγή: onsports.gr

Οριστικά τέλος ο Κοέλιο για Άρη!!

Παρελθόν αποτελεί και... επίσημα για τον Άρη ο Νούνο Κοέλιο, αφού ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την πορτογαλική Αρούκα για τρία χρόνια.
Ο Πορτογάλος μέσος αποφάσισε να επαναπατριστεί κι έτσι η εν Ελλάδι καριέρα του κράτησε μόνο για ένα χρόνο. Αν και αποτέλεσε μία από τις πλέον πολύτιμες μονάδες των «κιτρίνων», ο 25χρονος άσος θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια στην Αρούκα, που κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Πηγή: gazzetta.gr

«Κρούση Ολυμπιακού για Γιάνκοβιτς»

Προσφορά για τον Σέρβο παίκτη της Τζένοα, Μπόσκο Γιάνκοβιτς, κατέθεσε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες ιταλικών ΜΜΕ. Με βάσει ρεπορτάζ από την ιταλική Gazzetta και όχι μόνο ο Γιάνκοβιτς αποχωρεί από την Τζένοα. Βάσει της ίδιας πληροφόρησης ο Σέρβος διεθνής παίκτης που έχει θητεύσει σε ομάδες σε Ισπανία και Ιταλία δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό, την οποία και εξετάζει σοβαρά. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Γιάνκοβιτς είχε τέσσερα γκολ σε δεκαννέα εμφανίσεις.Πηγή: gazzetta.gr

Η οργή του Ντιέγκο!!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατήγγειλε οργισμένος την πρώην σύντροφό του, Βερόνικα Οχέδα για τη δημοσίευση φωτογραφιών του παιδιού τους σε κοινωνικό δίκτυο, παρά τη δικαστική απόφαση που απαγορεύει ρητά κάτι τέτοιο.
“Η απόφαση αυτή δεν έγινε δεκτή και η κυρία Οχέδα αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του παιδιού στο Twitter. Το παιδί εμφανίζεται δίπλα στη γιαγιά του και σε άλλους συγγενείς», δήλωσε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα.
Ο Μαραντόνα είχε καταθέσει στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα για να αποτρέψει την εμφάνιση του παιδιού σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, προκειμένου «να έχει τη χαμηλότερη έκθεση και να υπερασπιστεί το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και την αξιοπρέπεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Στην Αυστρία ο Ολίσε!!

Ο Σέκου Ολίσε πάτησε το πόδι του επί αυστριακού εδάφους και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάντως, η διοίκηση του Δικεφάλου φρόντισε να ανακοινώσει την άφιξη του παίκτη στο ξενοδοχείο της αποστολής με φωτογραφία που δημοσίευσε στα Μέσα κοινωνική δικτύωσης.
Ο Ολίσε θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου (06/07) με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Λέομπεν της Αυστρίας. Μετά τον Ολίσε, θα ακολουθήσει και η δημοσιοποίηση της συμφωνίας για τον Ισπανό Λούκας Πέρεθ που αποκτήθηκε από την ουκρανική Καρπάτι του Λβιβ.
Πηγή: arenafm.gr

Η Βολιβία γέμισε… Νεϊμάρ!!

Η δημοτικότητα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε στην χώρα της Λατινικής Αμερικής 2 στα 10 παίρνουν το όνομά του.

Η Βολιβία γέμισε… Νεϊμάρ
Οι άνθρωποι λατρεύουν τόσο πολύ τον Νεϊμάρ, που το 20% των παιδιών βαφτίζονται με το όνομα του νέου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη Νότια Αμερική και με βάση τις πληροφορίες από Ληξιαρχείο του έθνους: «Πιστεύουμε ότι σε χρόνο περίπου 17 χρόνια η πλειοψηφία των παιδιά τελειώνουν το σχολείο θα ονομάζεται Νεϊμάρ, διότι είναι ένα πολύ κοινό όνομα για αγοράκια », δήλωσε ο Ρεμίτζιο Κοντόρι, ο διευθυντής της Δημόσιας Διοίκησης Εγγραφή Λα Παζ:« Είναι το πιο μοντέρνο όνομα αυτή τη στιγμή .»
Πηγή: sport-fm.gr

Hράκλειο:"Νταήδες" έστειλαν γυναίκα στο νοσοκομείο!!

Η 46χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στα παιδιά της από τρεις συγχωριανούς της

Hράκλειο:
Μία λογομαχία σε ένα βουλκανιζατέρ των Αγίων Δέκα του Νομού Ηρακλείου είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό μίας 46χρονης γυναίκας μπροστά στα παιδιά της από τρεις νταήδες συγχωριανούς της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:00 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο ένας από αυτούς πήγε στο βουλκανιζατέρ για μία εργασία στο αυτοκίνητό του. Εκεί φαίνεται ότι λογομάχησε με την γυναίκα και για να τα βγάλει πέρα μαζί της δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια από τον αδελφό του και από τον γαμπρό του.

Έτσι πήγε στο χωριό, τους πήρε μαζί του και επέστρεψε στο βουλκανιζατέρ. Εκεί, οι τρεις άνδρες μαζί ηλικίας 37, 20 και 27 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, άρχισαν να δέρνουν την γυναίκα η οποία άρχισε και εκείνη να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο εμφανίστηκαν τα παιδιά της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα μπροστά στους εξαγριωμένους νεαρούς που χτυπούσαν με τα χέρια και τα πόδια τους αλλά και με ένα σίδερο την 46χρονη γυναίκα.

Τελικά, η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Τη ίδια ώρα μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο χωριό από το απαράδεκτο περιστατικό της επίθεσης στη 46χρονη γυναίκα την ώρα που δούλευε στο βουλκανιζατέρ, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.


Πηγή: protothema.gr

Αγγελόπουλος: «Σε πολύ καλό δρόμο. Μας απαντά τη Δευτέρα»

Αισιόδοξοι για την παραμονή του Σπανούλη παρουσιάστηκαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την αποχώρησή τους μετά τη συνάντηση μαζί του. Τη Δευτέρα η απάντηση του παίκτη.

Αγγελόπουλος: «Σε πολύ καλό δρόμο. Μας απαντά τη Δευτέρα»
Τη Δευτέρα θα απαντήσει οριστικά ο Βασίλης Σπανούλης στην πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός, ωστόσο μετά τη συνάντηση Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους. Η ικανοποίηση ήταν έκδηλη και στα πρόσωπά τους.

«Θα μας απαντήσει οριστικά τη Δευτέρα. Μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρουμε. Ακόμη δεν μας έχει απαντήσει. Κατάλαβε αν η ομάδα είναι ισχυρή ή όχι από όσα είπαμε. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ερωτηθείς για την πρόταση που του έγινε, δεν θέλησε να απαντήσει: «Θα απαντήσει πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση που του καταθέσαμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες», τόνισε.

Όσο για τη μεγάλη διάρκεια της συνάντησης, είπε: «Κι εγώ έχω χάσει την μπάλα. Τέσσερις-πέντε ώρες κάναμε. Τις περισσότερες ώρες είχαμε μια γενικότερη συζήτηση».

Λίγο πριν αποχωρήσουν, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους για την υπομονή τους. Πηγή: sport-fm.gr