Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Πηγαίνετε για μπάνιο μην βλέπετε τα φιλικά!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης προτρέπει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην... δουν τα φιλικά της ομάδας, γράφει για τον κίνδυνο που ελλοχεύουν και τις δημοσιογραφικές υπερβολές... Αυτά τα φιλικά του καλοκαιριού, πάντα έλεγα, ότι είναι κακό να τα βλέπουν οι οπαδοί των ομάδων. Λάθος συμπεράσματα βγαίνουν , είτε θετικά, είτε αρνητικά σε σχέση με την εικόνα που εμφανίζουν οι ομάδες στα επίσημα παιχνίδια.
Οπως μου έχουν πει κάποιοι προπονητές στο παρελθόν «αυτά τα φιλικά είναι μόνο για εμάς και όχι για εσάς και τον κόσμο». Και έχουν δίκιο. Διότι και εμείς οι δημοσιογράφοι την υπερβολή το καλοκαιράκι την έχουμε στο τσεπάκι μας...
Και πρώτος από όλους εγώ έχω γράψει και έχω πει υπερβολές στο παρελθόν για παίκτες που το καλοκαίρι «πέταγαν» και το χειμώνα εξαφανίστηκαν.
Ξέρω ότι λόγω και καλής διάθεσης, ένεκα καλοκαιριού και ο κόσμος βλέπει τα φιλικά με μία θετική διάθεση συνήθως, η αν κάτι δεν πάει καλά, αρχίζει νωρίς το κράξιμο.
Εγώ όσον αφορά τον Παναθηναϊκό λέω, ότι θα ήταν καλύτερο φέτος να μην μεταδοθεί κανένα φιλικό από την τηλεόραση. Το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα, ο Ζέκα και ο Σπυρόπουλος παίζουν προς το παρόν από την 11αδα, που θα δούμε τον Αύγουστο και ελλοχεύει ο κίνδυνος για ήττες με πολλά γκολ σε κάποια φιλικά.
Πρόταση για τους φίλους του Παναθηναϊκού; Πηγαίνετε για μπάνιο, για καφέ και μην βλέπετε τα φιλικά της ομάδας...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: