Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Σ.Φ. Λεβαδειακού: «Μεγάλε Γιώργο Ζησόπουλε σ? ευχαριστούμε»

Οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Ζησόπουλο, και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Έλληνας μέσος μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στον Λεβαδειακό αφήνει την ομάδα της Βοιωτίας και τη νέα χρονιά θ? αγωνίζεται με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φίλοι της ομάδας της Λιβαδειάς δεν ξέχασαν τον αρχηγό τους και έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν.

«Μεγάλε Γιώργο Ζησόπουλε σε ευχαριστούμε.. Τίμησες 7 ολόκληρα χρόνια την φανέλα με το έμβλημα της ομάδας μας έτσι όπως έπρεπε και έτσι όπως έκαναν πολλοί λίγοι. Σε ευχαριστούμε για όλα, ήσουν και είσαι ένας μαχητής του γηπέδου και γουστάρουμε να σε βλέπουμε να αγωνίζεσαι. Μετά τον τρελό Ιταλό που έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά και στο μυαλό μας, προστέθηκε και η φυσιογνωμία σου στους παίκτες και ανθρώπους που γουστάραμε να βλέπουμε να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδος μας.
Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σου καριέρα...».

Ο πρώην άσσος του Λεβαδειακού μετά από αυτή την εκδήλωση αγάπης προς το πρόσωπό του δήλωσε:

«Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτή την αντίδραση από τον κόσμο της πόλης, φίλαθλο και μη. Έκανα μόνο φίλους όλα αυτά τα χρόνια στην Λιβαδειά και πραγματικά νιώθω συγκινημένος με τα λόγια τους. Φαίνεται πως εκτίμησαν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο καθώς και εμένα σαν άνθρωπο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και να τους πω πως ο Λεβαδειακός είναι ένα τεράστιο κομμάτι στην ζωή μου όπως και η πόλη το δεύτερο σπίτι μου. Ξέρετε επτά χρόνια δεν είναι και λίγα…». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: