Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Αν δεν έχει άσο στο μανίκι…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta την άποψή του για την εξέλιξη που θα έχει, αν όχι άμεσα τότε κάποια στιγμή, τελικά η υπόθεση Αμαλφιτανό.
Επί πολλές ημέρες, ίσως να είναι και δύο εβδομάδες, ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τη Μαρσέϊγ για τον Αμαλφιτανό. Κι άκρη ως πριν λίγη ώρα δεν έχει βρει, ενώ με τον ίδιο τον Γάλλο άσο δε δυσκολεύθηκε να αποσπάσει το οκέϊ του.
Δεν πρέπει να μας παραξενεύει! Η Ολιμπίκ Μαρσέϊγ είναι σύλλογος, που σου βγάζει το λάδι στα παζάρια. Πότε ζητάει το ένα, πότε θέλει το άλλο, πότε ανακαλύπτει κάτι παράλλο κλπ, κλπ. Όλο είσαι κοντά στη συμφωνία κι όλο βρίσκουν και κάτι άλλο για να βάλουν στο τραπέζι.
Εγώ τα θυμάμαι αυτά από την εποχή που ο Ολυμπιακός είχε πάει να σπάσει την μπάνκα φέρνοντας τον Μπεν Αρφά, που έπαιζε στη Μαρσέϊγ. Μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και ολοένα κι άλλες απαιτήσεις και φτου κι από την αρχή. Μέχρι που τα βρήκαν κάποια στιγμή οι δύο πλευρές και τότε κλότσησε ο ποδοσφαιριστής!
Είναι γενικά δύσκολη ομάδα στο παζάρι η Μαρσέϊγ, γιατί θεωρεί ότι αυτή είναι η ξύπνια και πρέπει να πουλάει όσο το δυνατό πιο ακριβά-και να αγοράζει όσο το δυνατό πιο φτηνά. Κι αυτό κάνει τους συνομιλητές της να είναι επιφυλακτικοί.
Γνώμη μου; Αν δεν έχει άσο στο μανίκι, δηλαδή πρόταση από άλλη ομάδα, η Μαρσέϊγ κάποια στιγμή, αν όχι άμεσα, θα τον δώσει στον Ολυμπιακό. Εάν, όμως, έχει άλλη πρόταση, όπως γράφουν στη Μασσαλία περί Γουέστ Χαμ, τότε θα είναι αλλιώς το πράγμα-με τον Αμαλφιτανό, πάντως, να έχει ήδη συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε…
Λίγη υπομονή ακόμη να δούμε αν μία υπόθεση που τραβάει και γίνεται σίριαλ, θα έχει καλό τέλος.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: