Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

«Πρώτη» για Μέντες!!

Την πράσινη φόρμα φόρεσε για πρώτη φορά ο Νταβίντ Μέντες, ακολουθώντας μέρος της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας.

«Πρώτη» για Μέντες
Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Νταβίντ Μέντες.

Ο έμπειρος μέσος, έχοντας ταξιδέψει για την Ολλανδία από το απόγευμα της Πέμπτης, έβαλε την πράσινη φόρμα με το τριφύλλι και αφού πρώτα είχε συνομιλία με τους Αναστασίου, Ρούτερ, Φος και Βονόρτα, συμμετείχε στις ασκήσεις προθέρμανσης.

Στη συνέχεια, όμως, έκανε ατομικό με τρέξιμο και διατάσεις, αφήνοντας τους νέους του συμπαίκτες να επιδίδονται σε ασκήσεις με μπάλα.

Το «μενού» της Παρασκευής για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, πάντως, είχε διπλή προπόνηση. Η πρωινή, ήταν αρκετά χαλαρή μετά το φιλικό με τη μικτή ομάδα του Χέδερλαντ, με χαλάρωμα και τρέξιμο στο δάσος.

Το απόγευμα δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ενώ ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσε με τρέξιμο στο γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος απουσίασε και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμα (3-4 εβδομάδες), έχοντας υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, στη φιλική νίκη (6-1) επί της μικτής ομάδας του Χέδερλαντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: