Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Στο ψάξιμο για τρεις ο Παναθηναϊκός!!

Τους αντικαταστάτες των Σχορτσανίτη και Ματσιούλις, αλλά κι έναν συμπληρωματικό γκαρντ αναζητά ο Παναθηναϊκός.

Στο ψάξιμο για τρεις ο Παναθηναϊκός
Τρία κομμάτια φαίνεται πως έμειναν για να συμπληρωθεί το παζλ του φετινού Παναθηναϊκού. Αυτά αφορούν τους αντικαταστάτες των Σχορτσανίτη και Ματσιούλις που αποχώρησαν, αλλά και τον γκαρντ που θα συμπληρώσει το παζλ στην περιφερειακή γραμμή.

Για τη θέση του σέντερ ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά την αποχώρηση του «Σόφο», αναζητά μία… βελτιωμένη έκδοσή του. Πρόθεσή του είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης με επιθετικές αρετές (αλλά και καλύτερες αμυντικές επιδόσεις από τον Σχορτσανίτη) με έφεση στο παιχνίδι με την πλάτη στο καλάθι και, ει δυνατόν, αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση. Το τεχνικό τιμ της ομάδας «χτενίζει» την αγορά για έναν παίκτη με αυτά τα στοιχεία, που θα συμπληρώνει τον Στεφάν Λάσμε. Στα υπόψη του «τριφυλλιού» έχει τεθεί και το όνομα του Πολ Ντέιβις, που έχει μεν συμβόλαιο και μάλιστα μεγάλο με τη Χίμκι, ωστόσο η ρωσική ομάδα μειώνει σημαντικά το μπάτζετ της και δεν αρνείται την παραχώρησή του, κάτι που επιζητά και ο ίδιος ο παίκτης αφού θα του προταθεί μείωση συμβολαίου. Οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να πάρουν και έναν επιπλέον ψηλό.

Για τη θέση του φόργουορντ, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει επίσης την ξένη αγορά. Σημειώνεται πως με τους Κάρι, Γκιστ, Λάσμε και Ούκιτς το ρόστερ διαθέτει τρεις ξένους και έναν κοινοτικό, συνεπώς υπάρχει περιθώριο για έναν ακόμη ξένο κι έναν κοινοτικό (για την Α1, αφού στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός).

Τέλος, στην περιφέρεια όλα δείχνουν πως η προσθήκη που θα γίνει θα είναι συμπληρωματικού παίκτη κι όχι πρωταγωνιστή, τύπου… Νικ Καλάθη. Για τον 24χρονο γκαρντ το όνειρο του ΝΒΑ δυσκολεύει από τη στιγμή που οι Μάβερικς απέκτησαν τον Χοσέ Καλντερόν και υπέγραψαν δύο ακόμη γκαρντ (το νούμερο 18 των ντραφτ Σέιν Λάρκιν και τον Ισραηλινό Γκαλ Μέκελ), αλλά το πιθανότερο είναι να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με βελτιωμένες αποδοχές και πάντα «παράθυρο» να φύγει αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Έτσι οι «πράσινοι» μάλλον θα συμπληρώσουν την περιφέρειά τους με έναν παίκτη σε ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που είχε φέτος ο Ξανθόπουλος. Έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες, όπως ο Μποχωρίδης του Άρη (έχει συμβόλαιο) και ο Αθηναίου του Πανιωνίου (έμεινε ελεύθερος), αλλά ακόμη δεν υπάρχει απόφαση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: